Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ

 Αγαπητή Πλατεια. 
είναι γεγονός ότι στην ανακοίνωση της παράταξης 19/10/2015 αναφέρεται  πιθανό κλείσιμο του ΠΕΔΥ Κ. Χαλανδρίου. 
Η  παράταξή μας όμως δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να  μεταφέρει την πληροφορία που ανάρτησε στο fb η αντιδήμαρχος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Χριστούλη, η οποία μιλάει ξεκάθαρα για " επικείμενο κλείσιμο του ΠΕΔΥ κ. Χαλανδρίου.  
Επομένως από την ΟΜ Υγείας εκεί θα πρέπει να απευυνθούν. 
Επειδή την ανάρτηση την έχω " σώσει"  σας την παραθέτω αυτούσια:

Elena Christouli
17 Οκτωβρίου στις 7:04 μ.μ. • Τροποποιήθηκε • 
Επέτρεψε μας κυριε Λέννα να εχουμε αλλη άποψη. Πόσες ακομα " ρόδινες αυταπάτες" θα θρεψετε δηλαδη ? Και ποιος ρώτησε τι ψήφιζε ο καθένας ? το ερώτημα ειναι πως έρχεται ο "καθείς" στην αριστερα , τι κουβαλάει μαζι του και που παει να παρκάρει το φορτίο του και να ξεπλυνει το παρελθόν του ή ακομα και το παρον του..... Θα επρεπε να ειστε πια υποψιασμένος για το ποιος θα ηθελε πραγματικά τωρα να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ... Μιας και είστε στην ΟΜ πρωτοβάθμιας υγείας, θα ηταν χρήσιμο να διαβάζαμε κανένα αρθρο σας που θα αφορούσε το επικείμενο κλείσιμο των ΠΕΔΥ, οπως αυτο της γειτονιάς μου , στο Κατω Χαλανδρι , για την στάση που θα κρατήσει το κόμμα απέναντι σε αυτες τις απαιτήσεις της τρόικας, τη στάση που θα πάρει το σωματείο σας οταν θα έρθουν να παρουν τα εργαστήρια κλπ κλπ , την θεση σας για τα απογευματινά ιατρεία των γιατρών του ΠΕΔΥ και για ολα αυτα που η κοινωνία που πλήττεται απο την ελληψη πρωτοβάθμιας υγείας αγωνιά καθημερινά. Και τα λεω ολα αυτα γιατι στην προηγούμενη φάση που πήγε να γινει το ίδιο επι Ν.Δ , ολοι εμεις στο Χαλανδρι , ο σημερινός δημαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι ήμασταν απ έξω απο τα ΠΕΔΥ οταν μας κάλεσε ο σύλλογος των γιατρών , για να μην επιτρέψουμε να συμβει αυτο. Θα ηταν καλο λοιπον να μας ενημερώσετε μέσω της Αυγής τι μέλλει γενεσθαι τωρα για ολα αυτά και να αφήσετε τους 83 τις 103 και τους 1013 να επεξεργαστούν ενα σχέδιο απεμπλοκής απο το μνημόνιο για να το συζητήσουν στο κόμμα και στην κοινωνια , αλλα πανω απ ολα να αφήσετε ήσυχο το χαμόγελο του Τσίπρα να λάμπει στο πρόσωπο του και την οδοντοκρεμα να φροντίζει την οδοντοστοιχία του.


Το χαμόγελο του Τσίπρα - Η Αυγή Online
Είναι γνωστό ότι η είσοδος νέων μελών διέρχεται είτε από την παρουσίαση του εισερχόμενου από κάποιο παλιό μέλος είτε από δική του πρωτοβουλία και…
Μου αρέσει!   Σχολιάστε   
Κοινοποιήστε
Αρέσει σε 18 άτομα.
Σχόλια
Steve Pelotas Καλά του τα λέτε του Λέννα Miss Christouli.
Μου αρέσει! • Απάντηση • 17 Οκτωβρίου στις 7:41 μ.μ. • Τροποποιήθηκε
Elena Christouli Καλυτερα του τα ειπε η φίλη Βασιλική Παρασκευοπούλου.
Μου αρέσει! • Απάντηση • 1 • 17 Οκτωβρίου στις 10:09 μ.μ.
Προβολή περισσότερων απαντήσεων

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

Η κα Χριστούλη;
 Έλα δεν το πιστεύω!
 Στο fb??
Μα δεν μιλάει πολύ εκεί. Είναι λακωνικατατη.
Εμείς - η ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ - δεν έχουμε να κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο επί του θέματος "Βαρδουλάκη"

 Η αλήθεια είναι ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΗ. Η βέρμπα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ πλέον δεν πιάνει πουθενά.

Όπως ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟ - από το υλικό που υπάρχει αρχειοθετημένο στην ΠΛΑΤΕΙΑ, όποιος θέλει ας ανατρέξει να το θυμηθεί - είναι ότι όταν τρέχαμε για να μην κλείσει το ΠΕΔΥ του Κάτω Χαλανδρίου την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο - Η ΚΑΡΑΤΖΑ με το ΚΚΕ, στελέχη της παράταξής του Γ. Θωμά  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ - η κα Χριστούλη δεν εμφανίστηκε ΠΟΤΕ πουθενά και ο δήμαρχος (ο σημερινός δήμαρχος) ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΣΤΟ ΠΕΔΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. 

Μια φορά παρουσιάστηκε ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΔΥ ΜΟΝΟ τότε,  στις κινητοποιήσεις που κάναμε για την ΜΥ του Κάτω Χαλανδρίου και των Βριλησσίων (παραρτήματα και τα δύο του Χαλανδρίου).

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΥ,  ΟΥΤΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
Διότι "έπαιζαν" με "εσωκομματικούς όρους και δεν ήθελαν να στηρίξουν την εκδήλωση που οργάνωσαν οι σύλλογοι εργαζομένων των δήμων Χαλανδρίου και Βρήλισσίων, υπό την συμπροεδρία Κορωναίου και Χαλκιά!

Σιγά μην τους ένοιαζε η ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ και οι ασφαλισμένοι. 
Μόνο το πολιτικό ταμείο τους νιάζει.

ΜΗ ....μήσω. ! 
Που θα καπηλευτεί και θα ιδιωτικοποιηθεί τον αγώνα μας για το ΠΕΔΥ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ η ..... νονά μας .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου