Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ....

Μίλησαν όμως τα αρχεία;
Και σε ποιον;
Και με ποια διαδικασία;
Ξέρανε ή δεν ξέρανε όσοι παριστάνουν ότι δεν ξέρανε στην υποτιθέμενη δημόσια σελίδα  fb (η κα Ποντίκα και η διαχείριση δηλαδή της σελίδας) τηn "προετοιμασία"  του λευκώματος που θα "αποδείξει" (κατά την κα Ποντίκα) ότι άλλο σχολείο το "Καλλισπέρειο" και άλλο "1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου" (????).
Και που το Καλλισπέρειο πρέπει να είναι ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
Μιλάμε για φοβερά πράγματα.
ΚΑΙ υπό προϋποθέσεις επικίνδυνα.

 Άσε που αν μπούμε σε τέτοιο τρυπάκι να διαχωρίσουμε την FYROM από την ενιαία Γιουγκοσλαβία η ιστορική συνέχεια του Γυμνασίου Αρρένων Χαλανδρίου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ αλλά το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ. (Για όσους ασχολούνται με μπούρδες, ας ασχοληθούν τουλάχιστον ΣΩΣΤΑ).

Λοιπόν τα αρχεία μίλησαν.

Το λέει ο παλαιός συμμαθητής Γ. Στεφόπουλος - απόφοιτος ΤΟΥ 3τάξιου 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- σειρά μας - αλλά όχι του 1ου λυκείου αφού δεν πήγε γενικό λύκειο (για όσους ασχολούνται με βλακείες αλλά θεωρούν την τήρηση των θεσμικών διαδικασιών πρόσβασης στα αρχεία δευτερεύουσας σημασίας ζήτημα) σε δική του ανάρτηση στην σελίδα του fb:

ΝΑΤΟ:


Δεν το βγάζω από το κεφάλι μου, ούτε είναι κάτι που δεν είναι προσβάσιμο από ΟΛΟΥΣ. Σε δημόσια ομάδα είναι και παρά την ξερή λογοκρισία που έπεσε επί του θέματος στην ομάδα από τον διαχειριστή Παναγιώτη Λαμπρινίδη αυτό δεν κατέβηκε ακόμα.

Αλλά η κα Ποντίκα έλεγε στον διάλογο που κατέβηκε άρον - άρον από την σελίδα γιατί "χάλαγε το κλίμα" ότι δεν ήξερε τίποτα σχετικά με την πρόσβαση στα αρχεία για έκδοση λευκώματος. (Μην το αμφισβητήσετε, δεν έχει κανένα νόημα, απλά θα εκτεθείτε).

Λοιπόν το fb είναι μεγάλος ρουφιάνος ως γνωστόν και η απόπειρα να με βγάλουν (πάλι) τρελό θα πέσει στο κενό. Τα στοιχεία μου είναι ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ.

Και προς ώρας έχω ξεκινήσει από τα εύκολα και τα ανώδυνα.

Λοιπόν:

Η κα Ποντίκα έχει κάνει like στην ανάρτηση του συμμαθητή μου που λέει καθαρά ότι είχε πρόσβαση στα αρχεία.
Πώς δεν ήξερε;

Η συζήτηση για το λεύκωμα είχε όντος ξεκινήσει λοιπόν στο σχολείο.
Και ο Λέρτας που είναι στον σύλλογο γονέων, έγραψε αυτό στην ανάρτηση που έγινε για τους ΑΣΩΤΟΥΣ.
"Προτείνω να συγκεντρώσουμε φωτογραφίες για το λεύκωμα ..."

Δηλαδή ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ να δώσουμε ό,τι ΘΕΛΟΥΜΕ από το υλικό που έχουμε για να γίνει το λεύκωμα. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ που γινόταν από πίσω.

ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ με πρόσχημα το λεύκωμα.



ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ;

ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ!

Ή για την ακρίβεια ότι είναι ΑΚΟΜΑ εκεί (τα άλλα που έχουν κατέβει τα έχω εγώ) είναι αρκετά για να αποδείξουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΤ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Οι ηλικιωμένοι αποτελούν τον εύκολο στόχο των κακοποιών, καθώς αυτοί συνήθως δεν προβάλλουν αντίσταση. Είναι όμως ταυτόχρονα και τα θύματα με τις χειρότερες συνέπειες των επιθέσεων, με σοβαρούς τραυματισμούς, ακόμη και θανάτους. Από τις αρχές του 2015 μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία τουλάχιστον 62 εξαπατήσεις εναντίον ηλικιωμένων στο Χαλάνδρι. Οι επιτήδειοι υποδύονται τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, της εφορίας, τους λογιστές, τους πωλητές αντικειμένων, ή το φίλο συγγενή τους που χρωστάει ή έπαθε ατύχημα, πλησιάζουν ηλικιωμένους και τους αφαιρούν χρήματα. Σε 23 περιπτώσεις τους έχουν κλέψει κάρτες ή το ΡΙΝ. Υπολογίζεται ότι είναι πολύ περισσότερες οι περιπτώσεις που δεν έχουν καταγγελθεί.

Εδώ και λίγους μήνες επαναλειτούργησε ο θεσμός του «Αστυνομικού της Γειτονιάς» και τα στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας επισκέφθηκαν τα τρία ΚΑΠΗ της πόλης μας για να ενημερώσουν τα μέλη τους για τους κινδύνους και πώς να προφυλαχθούν.

«Η Αστυνομία, εκτός από το καθήκον για έγκαιρη επέμβαση, έχει πλέον και πρόσωπο. Θέλουμε να έχετε το θάρρος να επικοινωνείτε μαζί μας όποτε μας χρειάζεστε», είπε ο υπαρχιφύλακας Γεώργιος Μουντζούρης.

Σχεδόν όλοι οι ηλικιωμένοι είχαν να διηγηθούν κάποιο περιστατικό που συνέβη στους ίδιους ή σε οικεία τους πρόσωπα. Στο τέλος της συζήτησης δόθηκαν κάποιες οδηγίες για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων. Ενημερώθηκαν ακόμη ότι αν κάποιος είναι ανήμπορος να κινηθεί και χρειάζεται κάποια υπηρεσία της Αστυνομίας, οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς μπορούν να έρθουν στο σπίτι του. Τα ΚΑΠΗ του δήμου μας επισκέφθηκαν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Νίκος Κωσταμπίτσης, Παναγιώτης Σύρμος, Γιώργος Χονδραντώνης, Γιώργος Χατζηστραβός και Βαγγέλης Κιούλος.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαλανδρίου.

Η διευθύντρια του σχολείου κα Χαρίκλεια Ποντίκα - υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γ. Κουράση στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές (εκεί φτάσαμε δυστυχώς, να κάνουν πολιτική οι ΛΥΚΕΙΑΡΧΕΣ και να μοιράζουν προεκλογικά φυλλάδια μέσα στις τάξεις, μετά την μετατροπή της εφορίας σε εκλογικό κέντρο - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, όχι οι απόψεις στα δημόσια φόρα) έχει ανοίξει μαζί με τρεις - τέσσερεις αυλικούς της που διαχειρίζονται στο fb την σελίδα Γ.Α.Χ.  και κατεβάζουν ό,τι δεν τους αρέσει από μια κατ΄επίφαση "δημόσια σελίδα" - ένα πολύ περίεργο και εν δυνάμει ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ θέμα.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ την ιστορική συνέχεια του σχολείου που στεγάζεται στο κτιριακό συγκρότημα της Διονύσου και Καλλισπέρη με επίφαση το όνομα "ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΕΙΟ" και σε τι ακριβώς αυτό αναφέρεται.

Μιλάμε για παραλογισμούς που στόχο έχουν την απόκτηση δημοφιλίας της ''ομαδούλας"  και τον εγκλωβισμό μέρους των αποφοίτων στις "ευαισθησίες τους" και τις πολιτικές προτεραιότητές τους, κυρίως παλαιότερων Χαλανδραίων που βρίσκονται πλέον στην τρίτη ηλικία και δεν έχουν άλλο άγχος από τις αναμνήσεις τους.

ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ που έχουν γραφτεί - αλλά δυστυχώς δημιουργούν κλίμα και παρασύρουν - είναι ασύλληπτες. Αλλά μπορεί να γίνουν και επικίνδυνες. Γι' αυτό ήρθε η ώρα να παρέμβουμε.
Το παρακολουθούμε καιρό το θέμα και έχει έρθει η ώρα να το αναδείξουμε.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ με αυτά που σκαλίζουν άραγε αναγνώστη μου;
 ΝΑ ΕΞΑΙΡΈΣΟΥΝ μήπως το νεώτερο σχολικό κτίριο (αυτό που ανεγέρθηκε το 1980) από την προστασία που του παρέχει το νομικό καθεστώς ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ;;;;

Μήπως βρισκόμαστε στο επόμενο επεισόδιο εκείνου που παίχτηκε πριν δύο χρόνια στο δεύτερο γυμνάσιο λύκειο, για μετατροπή σχολικού κτιρίου σε κτίριο γραφείων (που θα προκαλέσει και αλλαγή χρήσεων γης σε ολόκληρη την περιοχή) για στέγαση υπηρεσιών.
Και πρέπει να μην θεωρείται ΟΛΟ το συγκρότημα "ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ", χαρακτηρισμός που προστάτεψε και έσωσε το 2ο;;;
Ή είναι απλώς ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ;

Άλλα σοβαρότερα προβλήματα δεν έχουν εκεί να ασχοληθούν;

Επειδή ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟ σας λέμε λοιπόν κάτσετε στα αυγά σας, λειτουργήσετε το σχολείο σωστά για τα παιδιά μας, κάντε καμιά βελτίωση στις υποδομές που λείπουν και αφήστε την διαχείριση τέτοιων θεμάτων για την ΔΕΠ, τον δήμο και το υπουργείο.

Για αρχή ανεβάζουμε σήμερα την φοβερή - για λυκειάρχη - δημόσια τοποθέτηση για το θέμα:
Η ιστορική συνέχεια του σχολείου της θυμίζει ..... FYROM!

Πάμε για αυτονόμηση της ..... MACEDONIA αναγνώστη μου!

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ......



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Στο Γιάννη Μπαλάφα η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Τι ζήτησε και τι... "πήρε"

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας, συνάντησε, σήμερα, στο Υπουργείο Εσωτερικών, εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), κατόπιν αιτήματός τους, στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης τους [φωτο].
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα αιτήματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπ’ όψιν του Υπουργού και του Υφυπουργού Εσωτερικών.
Τα αιτήματα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Πιο συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ζήτησε:
- Άμεση επαναφορά της διάταξης (άρθρο 50) που αποσύρθηκε από το σ/ν για την αξιολόγηση στις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης.
- Άμεση νομοθετική ρύθμιση για τη μη περικοπή του Ανθυγιεινού και Επικίνδυνου Επιδόματος (αναρρωτικές και θεσμοθετημένες άδειες).
- Υπολογισμό στις συντάξιμες αποδοχές του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, με τροποποίηση του άρθρου 4 του Ν.3660/2008 και συνέχιση της χορήγησης των μισθολογικών κλιμακίων που προβλέπονταν με το άρθρο 4 του Ν.3660/2008 και με το νέο μισθολόγιο (Ν.4354/2015).
- Άμεση επίλυση της μισθολογικής υποβάθμισης των εργαζομένων Δ.Ε. κατηγορίας που έχουν προσληφθεί ή μεταταχθεί με τυπικό προσόν την εμπειρία.
- Στους Δημοτικούς Αστυνομικούς και στους Σχολικούς Φύλακες που επέστρεψαν με το Ν.4325/2015, να υπολογιστεί στις αποδοχές τους και η υπερβάλλουσα μείωση.
- Να μην υπάρχει βαθμολογική "καθήλωση" στους εργαζόμενους Δ.Ε. που έχουν διοριστεί με τυπικό προσόν την εμπειρία.
Οι απαντήσεις του Υφυπ. Εσωτερικών Γ. Μπαλάφα
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μπαλάφας, τόνισε τη «δεδομένη διάθεση» για συνεργασία του Υπουργείου με την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και την εμπιστοσύνη που πρέπει να διέπει τη σχέση τους, «ώστε η προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπική Αυτοδιοίκησης, να φέρνει αποτελέσματα». Για αυτόν τον σκοπό, ο Υφυπουργός έκανε πρόταση για τη δημιουργία μόνιμης ομάδας εργασίας εκπροσώπων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και εκπροσώπων του Υπουργείου, η οποία και έγινε αποδεκτή, για την προώθηση των ζητημάτων αυτών.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλάφας ανέφερε ότι, η κυβέρνηση προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε δώδεκα παρεμβάσεις (οι οποίες πέρασαν με ΠΝΠ και νομοσχέδια) που αφορούν την καθημερινότητα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως για παράδειγμα την αποδέσμευση των προσλήψεων σε υπηρεσίες που καλύπτονται από ανταποδοτικά τέλη, την παράταση συμβάσεων των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας, καθώς και αυτών στα κοινωνικά προγράμματα των δήμων, αλλά και τη μείωση του ωραρίου για το μόνιμο και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικό που υπηρετεί στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των ΟΤΑ Α ́ Βαθμού από σαράντα ώρες σε τριάντα ώρες, ικανοποιώντας χρόνια αιτήματα της Ομοσπονδίας.
Σε ότι αφορά τα άλλα αιτήματα της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ο Υφυπουργός τόνισε ότι, αντιμετωπίζει θετικά το ζήτημα της μη περικοπής του Ανθυγιεινού και Επικίνδυνου Επιδόματος (αναρρωτικές και θεσμοθετημένες άδειες) και το αίτημα της μισθολογικής υποβάθμισης των εργαζομένων ΔΕ με εμπειρία και ότι θα ασκήσει θετική παρέμβαση στο Υπουργείο Οικονομικών για τη διευθέτησή τους.
Στην συνάντηση συμμετείχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Τράκα, ο προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ Σταύρος Κουτσιουμπέλης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Εσωτερικών.

http://epoli.gr

Κέντρο Διαχείρισης αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων (Δευτέρα 7-03-2016) Επικαιροποίηση τρεχουσών αναγκών





Τo «Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων», δημοσιοποιεί τη λίστα των τρεχουσών αναγκών με τελευταία ενημέρωση τη Δευτέρα, 07/03/2016.

Προσοχή: όχι ρούχα, όχι παπούτσια, όχι παιχνίδια.

Αναλυτικά, ακολουθεί η λίστα αναγκών (η οποία θα ανανεώνεται τακτικά):
ΤΡΟΦΙΜΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ SNACKS – ΟΧΙ ΧΥΜΑ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ
ΚΡΟΥΑΣΑΝ
ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ – ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ – ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ – ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΧΥΜΟΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ – ΟΧΙ ΕΒΑΠΟΡΕ
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ
ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΟΙΡΙΝΟΥ (ΤΟΝΟΣ, ΨΑΡΙΑ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΛΠ)
ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ
ΜΠΟΛΑΚΙΑ – ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ
ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΑ
ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ
ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ


ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΣΚΟΥΠΕΣ – ΚΟΥΒΑΔΕΣ – ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΕΣ
ΣΚΟΥΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
 ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΧΛΩΡΙΝΗ
ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ
ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ
ΠΑΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ (ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ)
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΧΕΡΙΩΝ (ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ)
ΣΑΠΟΥΝΙΑ
ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ
ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ

ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΥΠΝΟΣΑΚΟΙ
ΣΚΗΝΕΣ
ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ ΟΧΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ