Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΦΩΝΗΣΑΙ .... ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣτΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΔΗΛΙ


 Μύριζε από μακρυά σκοπιμότητα η χθεσινή ενημέρωση για την "συνάντηση  για την διερεύνηση αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων" σχετικά με το θέμα των τσιγγάνων για έναν .... παλιό.
Την συνάντηση για την οποία πληροφορηθήκαμε εχθές με δελτίο τύπου από την περιφέρεια (για να καλυφθεί ο Ρούσσος και ο Γερολυμάτος):
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, στα μισά του δρόμου ....
Χέσε ψηλά - στο όρος Κανδύλι και πάνω- και αγνάντευε.

Εχθές όμως όπως μας ενημερώνουν σήμερα τα megaratv και το myxalandri στα Μέγαρα - τα εκεί τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ενημερώθηκαν για την "διερεύνηση πιλοτικού προγράμματος" (τρέχα - γύρευε) αλλά ενημερώθηκαν από τον δήμαρχό τους ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ που ακύρωσε της μοναδική εναλλακτική που υπήρχε μέχρι τώρα στο τραπέζι - και την οποία βέβαια εμείς είχαμε απορρίψει από την πρώτη της ώρα για λόγους ΒΑΘΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ αλλά και γνωρίζοντας την κατάληξη, δηλαδή και για λόγους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ.

ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΝΔΗΛΙ.
Σιγά που δεν θα την απέρριπτε το ΣτΕ την .... "λύση".

Ακούστε τον δήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταμούλη, ειδικά οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου.
 Αν νομίζετε ότι περιποιούν τιμή για τον δήμο μας και εμάς  αυτά, συνεχίστε να εθελοτυφλείτε και να παριστάνεται τους Καραμουρτζοιύνηδες.



Εμάς όμως στην απάνω γειτονιά, αντί να μας πουν για την απόφαση του ΣτΕ, τι μας είπαν εχθές με το δελτίο τύπου;

"Έφτασαν στου δρόμου τα μισά" μας λέει ο Γιώργος Καραμέρος
Στο ξαναλέω με την δεδομένη και διακηρυγμένη  προσωπική εκτίμηση που σου έχω   κε Αντιπεριφερειάρχη : ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΕΤΣΙ!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ κε Αντιπεριφερειάρχα, ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ (ΑΜΗΝ) - ΝΤΑΒΙΑΣ speaking -  ΟΣΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ "ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ" .... αλλά όξω από δω!
Ήμανε νιος και γέρασα με τις "διερευνήσεις και τις "πιλοτικές"τρίχες κατσαρές.
Μόλις η κάθε "πιλοτική εφαρμογή" θα καταλήγει να υποδεικνύει χώρο υποδοχής, θα προσφεύγει ο δήμος που υποδεικνύεται ως υποδοχέας των "πλανωδίων" του Χαλανδρίου  στο ΣτΕ και ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ γιατί ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!

Και από "του δρόμου τα μισά" θα γυρίζουμε πάλι, όπως και τώρα, στο ..... PONT NEUF!

Όχι του Σηκουάνα αλλά του .... ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ (ή ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ)!!!!

Και οι ταλαίπωροι Κατωχαλανδραίοι μη πλανώδιοι κάτοικοι θα βλέπουν ότι εξαπατήθηκαν για άλλη μια φορά, οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων του καταυλισμού θα περιμένουν να πάρουν τις περιουσίες τους  (εις τους αιώνας των αιώνων) και οι τσιγγάνοι θα συνεχίζουν να ζουν στις συνθήκες που ζουν εις την Ευρωπαϊκή τοιαύτη χώρα και στον προνομιούχο και πλούσιο δήμο των Βορείων Προαστείων της Αθήνας, με τα 16 εκ. ευρά τραπεζικές καταθέσεις.

ΤΟΝΙΖΩ για πολλοστή φορά ότι πάντα αναφέρομαι ΜΟΝΟ στους δημότες Χαλανδρίου, όχι για όλους τους ΡΟΜΑ της Ελλάδας - δεν έχω (ευτυχώς) αρμοδιότητα και ευθύνη για όλο το πρόβλημα των ΡΟΜΑ.
 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΕΔΩ - ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ.

ΥΓ: Το λαλίστατο γραφείο προπαγάνδας του δήμου δεν πιστεύει ότι έπρεπε να ενημερώσει ΑΜΕΣΩΣ για την εξέλιξη στο ΣτΕ; Ο δήμος Χαλανδρίου είχε παρέμβει - θυμίζω - κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


Με ένα δελτίο τύπου του Αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα πληροφορηθήκαμε για κάποιο "πιλοτικό πρόγραμμα" για τους Χαλανδραίους ΡΟΜΑ που ΘΑ υλοποιηθεί (πότε, πού, πώς, πόσο δεν λέει το δελτίο τύπου του Γιώργου Καραμέρου) και για την "σοβαρότητα και τον ρεαλισμό" με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα η Α.Ε. ο Δήμαρχος Χαλανδρίου.

Την σοβαρότητα και τον ρεαλισμό που είδαμε στην μελέτη ένταξης του Πεύκο Πολίτη - στην ανάρτηση Γερολυμάτου - όπου ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ για τους Χαλανδραίους τσιγγάνους.
ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "πιλοτικά".

ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΜΑΤΟΣ εν κρυπτώ, σε συσκέψεις πίσω από κλειστές πόρτες και ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ των οποίων οι τσιγγάνοι είναι ΔΗΜΟΤΕΣ δεν γίνεται κε Καραμέρο.
Ατυχήσατε με αυτό το δελτίο τύπου και ξέρετε ότι εμείς που το λέμε ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Εκτός πια αν έχει και η αριστερά και η οικολογία προσχωρήσει στην λογική της εξορίας των τσιγγάνων από ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ και αυτό εννοείτε "ρεαλισμό".
ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΣΜΟ  ΟΜΩΣ!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Περιφέρειας. Αν καταλάβεις τι προγραμματίζουν να κάνουν αναγνώστη μου στείλε μας μήνυμα

Πιλοτικό επιχειρησιακό πρόγραμμα για Ρομά Χαλανδρίου

Κατά τη συνάντηση εκπροσώπων του Υπουργείου Εσωτερικών της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020» αποφασίστηκε η εκπόνηση δύο «πιλοτικών» Επιχειρησιακών Σχεδίων με περιοχές εφαρμογής την Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών και συγκεκριμένα τον Δήμο Χαλανδρίου και έναν ακόμη Δήμο, που θα προταθεί από την Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Αττικής.

Λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί έως σήμερα για το σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων για τους Ρομά και τον βαθμό «ωριμότητας» αυτού του ενδιαφέροντος, έγινε αποδεκτό να δρομολογηθούν τα δυο εν λόγω προγράμματα στην Αττική, με κοινό τόπο για τους συμμετέχοντες, ότι η υλοποίηση των σχεδίων δράσης για τους Ρομά, στο πλαίσιο της νέας προγραμματικής περιόδου, πρέπει να διαρθρώνεται γύρω από 4 βασικούς πυλώνες ενεργειών: Στέγαση, Εκπαίδευση, Απασχόληση, Υγεία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι από την ΜΟΔ Α.Ε., την ΕΥΣΕΚΤ & τον μελετητή εκπόνησης της ΠΕΣΚΕ.
Στόχος της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των προβλημάτων, των αρμοδιοτήτων, των προοπτικών και των δυνατοτήτων ολοκληρωμένων σχεδίων δράσης για τους Ρομά που περιλαμβάνονται στο εγκεκριμένο ΕΠ «Αττική 2014-2020».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά: "Στεκόμαστε εδώ και 18 μήνες στο πλευρό του Δήμου Χαλανδρίου για το φλέγον ζήτημα του καταυλισμού των Ρομά στο Νομισματοκοπείο.
Η διοίκηση του Δήμου αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και ρεαλισμό το θέμα.
Πολύ σημαντική ήταν και η πρωτοβουλία του υφυπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα για την επίλυση του θέματος. Έτσι βρισκόμαστε αισίως στου δρόμου τα μισά καθώς αξιοποιούμε τα εργαλεία και της Περιφέρειας Αττικής, στη συμφωνία των φορέων για την εκπόνηση ενός πιλοτικού προγράμματος με στόχο την οριστική λύση στο ζήτημα της στέγασης των Ρομά του Χαλανδρίου.
Αυτό θα προκύψει μέσα από ένα πακέτο κινήτρων από το επιχειρησιακό σχέδιο".

Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση μετά τα κανάλια, θα βάλει ...τάξη σε ραδιόφωνα και ιστοσελίδες

ΣΗΜΕΡΑ

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση μετά τα κανάλια, θα βάλει ...τάξη σε ραδιόφωνα και ιστοσελίδες



ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ:


 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ |
Αφού χαιρετίσουμε τις δημοκρατικές - αριστερές ενέργειες της κυβέρνησης που υπηρετεί την πολυφωνία και την ελεύθερη και πολύπλευρη ενημέρωση, νομίζω ότι πρέπει να πάμε και λίγο παρακάτω. Στην επόμενη μέρα. Υπάρχουν κι άλλες πλευρές ενημέρωσης που θα πρέπει να "εκδημοκρατίσουμε". Αυτό το ρημάδι το internet έτσι θα το αφήσουμε; Τεχνογνωσία υπάρχει. Θα καλέσουμε 2-3 τεχνοκράτες από την Βόρεια Κορέα και θα επιτρέψουμε μόνο τις ιστοσελίδες που υπηρετούν την δημοκρατία. Και νομίζω ότι υπάρχει ακόμα ζωντανός ένας τεχνικός ραδιοφωνίας από την περίοδο 1967-1974 που γνωρίζει άριστα πως σφραγίζονται δημοκρατικά οι ραδιοφωνικοί σταθμοί. Εδώ είναι Ευρώπη, δεν είναι Μπανανία είπε ο κ. Τσίπρας. ΘΡΑΣΟΣ ε;!!

Γιώργος Γ.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



 4η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 17η Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.     1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2016 και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.

2.      Έγκριση πίστωσης δαπάνης για την πραγματοποίηση αποκριάτικης πολιτιστικής εκδήλωσης του Δήμου Χαλανδρίου στις 5 Μαρτίου 2016.

3.        Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.

4.        Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 115/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί σύστασης επιτροπής αξιολόγησης και επιλογής δικαιούχων – ωφελούμενων του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο Δήμο Χαλανδρίου.

5.        Έγκριση της μελέτης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» για υποβολή προς χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

6.        Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού (όσον αφορά την αναθεώρηση) Πίνακα Εργασιών του έργου «Επισκευή – αποκατάσταση πεζοδρομίων και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων», Α.Μ. 8/13.

7.        Άδεια κοπής επικίνδυνων δένδρων.

43 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ - 5 ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

43 πλειστηριασμοί στην Αττική αυτή την Τετάρτη 17 Φλεβάρη! Αναλυτικά το πρόγραμμα. Όλοι στα Ειρηνοδικεία να αναχαιτίσουμε τη λαίλαπα
Με 17 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 1 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Ελευσίνας, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 3 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 1 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 2 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 10 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, και 5 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου συνεχίζει την Τετάρτη 17-2-16 το σχέδιο αναδιανομής των κατοικιών από τον... ελληνικό λαό προς τις τράπεζες και τα κοράκια, με τις ευλογίες και την αρωγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης Συριζα-Ανελ.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις, όπως εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, στο Κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Το ραντεβού είναι σταθερό, κάθε Τετάρτη, 4-5μμ στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη παρά την προγραμματισμένη απεργία των συμβολαιογράφων, προκειμένου να μην αφήσουμε κάποιον απεργοσπάστη να πραγματοποιήσει πλειστηριασμό, όπως είχε επιχειρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Ακολουθεί και αναλυτικά το πρόγραμμα:

 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Cine ΑΡΓΩ: Προβολή της ταινίας "Τhe man who fell to Earth" - Πέμπτη 18/2

Το Cine ΑΡΓΩ είναι κοντά σας κάθε 15 ημέρες με νέες
κινηματογραφικές εμπειρίες!

Αυτή την Πέμπτη 18/2 και ώρα 20:30
αφιερώνουμε τη βραδιά στο μεγάλο μουσικό -και όχι μόνο-
David Bowie, παρουσιάζοντας την εξαιρετική ταινία επιστημονικής
φαντασίας, όπου πρωταγωνιστεί
,

"Τhe man who fell to Earth"
(O άνθρωπος που έπεσε στη Γη)
 
 
Παραγωγή: Μ. Βρετανία - 1976
Σκηνοθεσία: Nicolas Roeg
Σενάριο: Paul Mayersberg (σενάριο)
Walter Tevis (βιβλίο)
Μουσική: John Phillips
Stomu Yamashta
Πρωταγωνιστούν: David Bowie
Rip Torn
Candy Clark
Buck Henry
Διάρκεια: 139 '

H προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου,
Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ:Ισορροπιστής αεροσκαφών

Ισορροπιστής αεροσκαφών
του Θόδωρου Θεοδωρίδη
Κάπα Εκδοτική

           
Ο Αλέξανδρος Ελεφάντης είναι ένας καθημερινός άνθρωπος, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε μια επαρχιακή πόλη και η συμμετοχή του στα διοικητικά της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας τον φέρνει αντιμέτωπο με μια πρωτοφανή και απίστευτη πρόκληση. Αλλάζει κυριολεκτικά η ζωή του, αρχικά με γεγονότα και καταστάσεις που δεν τα είχε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά του όνειρα τα οποία όμως στη συνέχεια εξελίσσονται σε έναν τρομακτικό εφιάλτη.
Με αυτοβιογραφικά στοιχεία που μπλέκονται γλυκά με τη μυθοπλασία, ο ισορροπιστής αεροσκαφών ισορροπεί ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα με την ακρίβεια και την επιδεξιότητα κινέζου ακροβάτη. Ενώ έρχεται αρχικά αντιμέτωπος με έναν ιδιότυπο αλλά σκληρό ρατσισμό, η διαφορετικότητά του μετατρέπεται ανέλπιστα σε ένα πολύτιμο όσο και εξαιρετικά προσοδοφόρο (όπως αποδεικνύεται) πλεονέκτημα. Η ιστορία έχει σασπένς αλλά κυρίως άφθονο γέλιο, μεγάλο κομμάτι του οποίου προέρχεται από τον ανελέητο αυτοσαρκασμό του πρωταγωνιστή της.
Και μη ξεχνάτε ποτέ όλοι εσείς που ταξιδεύετε με το αεροπλάνο ότι για μια άνετη και ασφαλή πτήση δεν αρκούν μόνον οι καλές καιρικές συνθήκες κι ένας έμπειρος πιλότος αλλά απαιτείται πάντα η ικανότητα και η δεξιοτεχνία ενός ισορροπιστή αεροσκαφών…

«Ο Θόδωρος […] βούτηξε σε μια νεοελληνική πραγματικότητα, που ανέθρεψε βουλιμικούς και επιθετικούς πολίτες στην περίοδο της απόλυτης αισιοδοξίας της, για να τους παραδώσει στη συνέχεια τρομαγμένους και καταδιωκόμενους αρουραίους, με συχνούς εφιάλτες, και μας έδωσε όχι ένα ακόμη δράμα, από αυτά που στήνονται μπόλικα κάθε μέρα δίπλα μας, αλλά μια κωμωδία, με γνήσιο γέλιο και πολλές ανατροπές. Το γέλιο είναι δράμα καλά και σωστά μεταφρασμένο».
Κοσμάς Χαρπαντίδης

Η νουβέλα του Θ. Θεοδωρίδη παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2015 σε μορφή θεατρικού αναλογίου από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Ως θεατρική παράσταση, παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς στην Αθήνα έως τις 8 Μαρτίου.


ISBN: 978-618-5191-15-3  ΣΧΗΜΑ: 21x17 ΣΕΛ.: 46 ΤΙΜΗ: 8,48€ A’ ΕΚΔΟΣΗ: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016


Κάπα Εκδοτική  • Παπαρηγοπούλου  6,  Περιστέρι  • Τηλ.- Φαξ: 210 6859273
info@kapaekdotiki.gr ? www.kapaekdotiki.gr