Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΔΗΜΟ ΝΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ - ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ !!!!


Κατ΄αρχήν να ενημερώσουμε ότι έχουμε πάρει μαύρα λεφτά από εταιρία κινητής τηλεφωνίας για να υποστηρίζουμε την εγκατάσταση κεραιών για τα κινητά.
Τέτοιοι είμαστε εμείς. Τσάτσοι που παίρνουν λεφτά για να την λένε στους επαναστάτες που αποφάσισαν να απαγορεύσουν - σου λέει - να τοποθετηθούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Λαϊκή Δημοκρατία του Χαλανδρίου.

ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!
Τα παίρνουμε και γράφουμε!
Μας έχει γεμίσει η VODAFONE, η WIND και η COSMOTE με διαφημίσεις, όπως βλέπεις άρα πρέπει να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά τους.

Αλλά επειδή όλα έχουν όρια καλούμε τους συνδημότες μας να μην αναλαμβάνουν τον ρόλο του σπεκουλαδόρου που τους βάζουν κάποιοι  να παίζουν από τον δήμο λέγοντας τέτοια πράγματα κατά την συνεδρίαση διαπαραταξιακών επιτροπών γιατί η διακηρυγμένη ευαισθησία μας να μην κάνουμε μηνύσεις για όσα λέγονται επί της πολιτικής αντιπαράθεσης, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα της άποψης ακόμα και των υβριστών μας, έχει όρια (και ο νοών νοείτο).

Παλιά - όταν ήμουν νέος, κάποιοι έκαναν προτάσεις στα δημοτικά συμβούλια να λαμβάνονται αποφάσεις που  κηρύσσαν μερικούς δήμους  "ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ" γιατί τα πυρηνικά - έλεγαν - σκοτώνουν και ο δήμος Τραχανοπλαγιάς δεν τα ήθελε.

Και μόλις έπαιρναν την απόφαση τα δημοτικά συμβούλια τα πυρηνικά δεν σκότωναν μετά, άλλωστε είχαν απαγορευτεί στον συγκεκριμ΄νο δήμο.

Το ίδιο και τώρα με την ακτινοβολία των κεραιών.

Κάθε κεραία που μπαίνει - αν δεν την βάλει στην ταράτσα του για να πάρει τα λεφτά ο ... γείτονας  - του την πέφτουν να την βγάλει, ειδικά αν μπορούν.

Στο Χαλάνδρι υπάρχουν πάνω από 150 κεραίες σύμφωνα με πολύ πρόχειρες εκτιμήσεις.

Για δύο έχει γίνει πόλεμος:
 Η μία ήταν δίπλα στο σπίτι του Γερολυμάτου και απομακρύνθηκε, η άλλη δίπλα στο σπίτι του Ανδρεόπουλου και παρά την κινητοποίηση δεν κατάφεραν να την διώξουν και τώρα αυτή πήγε να μπει στο Πάτημα και ξεσηκώθηκαν οι περίοικοι, σου λέει, και ο Γερολυμάτος να μην μπει.

Η επιχείρηση επαναστατικού αποπροσανατολισμού από το θέμα του ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ τέθηκε σε εφαρμογή.

ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.

"ΚΑΜΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ" είναι η πολιτική που εξήγγειλε ο Γερολυμάτος ....

.... λίγο πριν χτυπήσει το κινητό του!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ


ΕΜΑ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ.... ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ .....


HERR SOIBLE ES IST DIE SPARSAMKEIT DUMMKOPF

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Ο  ΣΤΕΙΡΟΣ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΙΕΙ!

 Και παρακαλώ τους αρθρογράφους της ΠΛΑΤΕΙΑΣ να γράψουν ό,τι θέλουνι και να βρίσουν όσο θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα αν γουστάρουν ...

Αλλά ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ - ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ -  ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ .... Ο ΒΟΡΙΔΗΣ!