Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ

Χαλάνδρι: Η προχειρότητα των δημοτικών έργων διακυβεύει την ασφάλεια των οδηγών!

Αναγνώστης του zougla.gr απέστειλε μαζί με οπτικοακουστικό υλικό την παρακάτω καταγγελία, που αφορά στα έργα εγκατάστασης αγωγού ομβρύων υδάτων στο Χαλάνδρι και έχουν προκαλέσει -όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες- εγκληματικά... προβλήματα:

«Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στην οδό Γαρδενίων στο Χαλάνδρι γίνονται έργα - απ΄ότι μου είπαν οι εργάτες περνάνε αγωγό ομβρύων υδάτων. Στη διασταύρωση της Ηρακλείτου με την Γαρδενίων λοιπόν θα έπρεπε να υπάρχει ειδική σήμανση και απαγορευτικά ώστε να μην στρίβουν αυτοκίνητα - κάτι που δεν υπήρχε.


Έτσι σήμερα γύρω στις 2 το μεσημέρι το αυτοκίνητο που φαίνεται στις φωτογραφίες και στα βίντεο επιχείρησε να στρίψει, προφανώς χωρίς να γνωρίζει ο οδηγός ότι γίνονται έργα στο συγκεκριμένο δρόμο.



Στο σημείο υπήρχε "γούβα" που είχε καλυφθεί από τα νερά της βροχής, με αποτέλεσμα να "εγκλωβιστεί" το αυτοκίνητο στο σημείο. Εκτός από τον οδηγό στο όχημα βρίσκονταν μια γυναίκα και ένα παιδί, το οποίο όπως είναι λογικό φοβήθηκε, έκλαιγε κλπ.


Στο σημείο έσπευσαν εργάτες με όχημα από τα έργα, "έδεσαν" με έναν ιμάντα το αυτοκίνητο και επιχείρησαν να το τραβήξουν προς τα πίσω, κάτι που έγινε με επιτυχία με τη δεύτερη προσπάθεια.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μετά το ατύχημα, κατόπιν εορτής δηλαδή, κάλυψαν το σημείο με χώμα κλπ...


Απαράδεκτο να γίνονται έργα με τέτοιες παραλείψεις που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες για τη ζωή διερχόμενων οδηγών και πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου