Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Την αναρτώ με δική μου ευθύνη - δεν το ζήτησε ο κ. Πανταζής, την κοινοποίησε απλώς στους δημοτικούς συμβούλους και έτσι την έλαβα και την δημοσιοποιώ επίσημα και ενυπόγραφα.

Το θέμα είναι σοβαρό και αφορά την υγεία συμπολιτών μας οπότε.... και τα σκυλιά δεμένα.

Ο Ν. Πανταζής αναδεικνύει το πολύ σοβαρό θέμα το οποίο - σε αυτή την φάση και μέχρι να συνδεθεί το νερό - εμείς δεν πρόκειται να το "ψάξουμε" και να το "αναλύσουμε"  σε όλη του την διάσταση, ούτε θα ασχοληθούμε με το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο στην αντιπαράθεση για την Αποστολοπούλου.
Είναι γνωστές οι θέσεις μας.

Η υγεία όμως  είναι πάνω από όλα.
Και το νερό δεν είναι μέσο εκβιασμού, είναι κοινωνικό αγαθό.

 Και η βασική, θεμελιώδης αντίληψή μας ότι τα προβλήματα ΠΟΤΕ δεν λύθηκαν με χαζές, εφηβικές επιδείξεις τσαμπουκά και πυγμής παραμένει αλλά και δικαιώνεται για άλλη μια φορά ακόμα.

Οι οπαδοί των "στιβαρών" διοικήσεων που με "σιδηρά πυγμή" θα διοικούν και θα επιβάλλουν τις επιλογές τους, ας τα σκεφτούν αυτά την επόμενη φορά που θα τα ζητάνε για άλλους.

Εμείς ξέρουμε ότι η δημοκρατία, η συναίνεση και ο διάλογος ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ και δεν κρίνεσαι αν τα πιστεύεις όταν έχει  λιακάδα και βαδίζεις σε ίσιο ασφαλτωμένο δρόμο.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και στην λασπουριά, στα δύσκολα, αποδεικνύεις ότι ΠΑΝΤΑ αυτά βάζεις μπροστά στον τρόπο που λειτουργείς και τοποθετείσαι, άσχετα με το ποιος, πώς, γιατί θα ωφεληθεί ή θα πληγεί πολιτικά.

Αυτά μας έφαγαν άλλωστε.

Όμως περισσότερα για αυτά μετά την σύνδεση του νερού.

Η μόνη ευθεία παρατήρηση  προς ώρας, που πάλι θα αναγκαστούμε να κάνουμε στην επιστολή Πανταζή είναι η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ να μην αναφέρεται στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ του δήμου αλλά στην υπηρεσία.

Αν δεν είναι επαναλαμβανόμενο  ΛΑΘΟΣ, τελικά είναι -αντιδημοκρατική αντίληψη περί τα του δήμου.
 ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ (ευτυχώς δηλαδή που αυτό ισχύει ακόμα, έστω και κουτσουρεμένο) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, σε αυτούς υποβάλλονται τα αιτήματα και οι κριτικές επί των πολιτικών θεμάτων και των ιεραρχήσεων στην διαχείριση κονδυλίων, πληρωμών κλπ και όχι στους υπηρεσιακούς.

Εκτός βέβαια αν οι υπηρεσιακοί έχουν παραβιάσει τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, οπότε μιλάμε για άλλα θέματα που δεν είναι της ώρας η διαχείρισή τους. (Άσχετο; Μπα δε γράφουμε άσχετα).

Επί της ουσίας  για να κλείσουμε - υποστηρίζουμε απόλυτα το αίτημα Πανταζή για άμεση - ΑΜΕΣΗ ΟΜΩΣ - σύνδεση του νερού στην Αποστολοπούλου.

Και μετά θα ξαναβάλουμε τα θέματα της διαχείρισης του χώρου, όπως εμείς τα καταλαβαίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου