Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ!


 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ).

Εκδήλωση με θέμα την Ανακύκλωση Γυαλιού στις 29/12/2015 στην κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου (24/12/2015


Τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για τα παιδάκια δεν ήρθαν στο Χαλάνδρι παρόλο ότι ο δήμος είχε μεριμνήσει (σκέψου δηλαδή να μην είχε μεριμνήσει) αλλά θα έρθουν οπωσδήποτε τα κορίτσια της Ελληνικής Εταιρίας Ανακύκλωσης ΑΕ, ντυμένα στα μπλε , σου λέει ο δήμος σε ανάρτηση στο επίσημο site του.
Πάλι καλά δηλαδή που θα είναι ντυμένα, αφού του χρόνου που θα έχουν πέσει εντελώς οι αριστερές μάσκες της πλειοψηφίας και θα έχουν αποδεχτεί ότι είναι κανονικοί  νεοφιλελέδες, χωρίς φερετζέ, θα είναι τα κορίτσια με καυτά μπικίνι στην εκδήλωση του δήμου, προς τέρψην του φιλοθεάμωνος κοινού .
Καρουσέλ δεν έχει άλλα έχει οφθαλμόλουτρο.

Έτσι θα  πουλάει περισσότερο το δρώμενο και θα ψήνεται ο μπαμπουίνος για τα καλά της ιδιωτικής ανακύκλωσης  την οποία ο δήμος μας προωθεί με όλες τις ευκαιρίες και όλες του τις δυνάμεις, θάβει τον ΕΣΔΚΝΑ με ανακοινώσεις του με κάθε ευκαιρία και δεν διαβάζει τι λέει η ΠΡΩΣΥΝΑΤ και όλοι οι σοβαροί άνθρωποι της αυτοδιοίκησης: Εμείς τα γράφουμε συνέχεια γιατί εμείς δεν κάνουμε ευκαιριακή πολιτική ¨Ο,ΤΙ ΚΑΤΣΕΙ". 
Να! θυμάστε αυτό; 
Τον Οκτώβριο τα λέγαμε ...

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ

ΠΡΩΣΥΝΑΤ: Κάτι σάπιο υπάρχει στο … βασίλειο της ανακύκλωση

Αλλά η διοίκηση του δήμου είναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ των ΙΔΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΆΤΩΝ βλέπετε και πολέμιος του Εθνικού και Περιφεριεακού Σχεδιασμού.
Γι' αυτό πέταξε την φωτοβολίδα ότι θα χρησιμοποιήσει για την ανακύκλωση το κτήμα ΜΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ο Γερολυμάτος.
Για να δημιουργήσει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ κατά του Εθνικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων στο Χαλάνδρι, να στρέψει τους μπαμπουίνους εναντίον του και να υποστηρίζουν οι ιθαγενείς την ΕΕΑ ΑΕ που έχει και ωραία κορίτσια και παίζει και μουσική ....


"Come on boys, we have wonderfull girls"


 

Ανακοίνωση σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τον διαχωρισμό των προαυλίων του 3ου Λυκείου – 3ου Γυμνασίου (24/12/2015)


Όσον αφορά την απόφαση που πήραμε για την χρηματοδότηση του διαχωρισμού των προαυλίων του 3ου Λυκείου – 3ου Γυμνασίου θα θέλαμε να σταθούμε σε ορισμένα σημεία:

Βασικό κριτήριο με το οποίο η επιτροπή λαμβάνει τις αποφάσεις της είναι η εμπιστοσύνη στην γνώμη των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται μέσα σε έναν χώρο. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο στον ευαίσθητο χώρο των σχολείων, όπου συνυπάρχουν μαθητές και καθηγητές. Με τους καθηγητές να έχουν ευθύνη για την προστασία και την ανάπτυξη των παιδιών σε συνεργασία με τους γονείς τους.

Για να μπορεί η επιτροπή να πάρει όσο γίνεται πιο σωστές και αποτελεσματικές αποφάσεις, θεωρούμε ότι τα αιτήματα που απευθύνονται σε αυτήν, πρέπει να προκύπτουν μέσα από τον εξαντλητικό διάλογο όλης της σχολικής κοινότητας και με τη μεγαλύτερη συναίνεση. Παράλληλα, καλούμε πάντοτε στις συνεδριάσεις εκπροσώπους  των σχολικών μονάδων και χρειαζόμαστε από αυτούς, να μας  δίνουν όσο είναι δυνατό μία ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις απαιτήσεις τους. Κάτι που για εμάς είναι εξαιρετικά αναγκαίο.  Επίσης, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των σχολείων δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις θέσεις όλων των μελών (καθηγητών-μαθητών-γονέων) και πιστεύουμε πως όλοι μπορούν και πρέπει να έχουν άποψη στην επίλυση τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά από πρόταση, τον Σεπτέμβρη, του συλλόγου διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου με την οποία συμφωνούσε και ο σύλλογος γονέων του ίδιου σχολείου και ο σύλλογος διδασκόντων του 3ου Λυκείου, εξετάσαμε την περίπτωση να γίνει διαχωρισμός του κοινού προαυλίου των δύο σχολικών μονάδων. Έτσι απευθυνθήκαμε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ώστε ο διαχωρισμός να γίνει με τον καλύτερο τρόπο και στη συνέχεια προχωρήσαμε στην απόφαση της χρηματοδότησης του διαχωριστικού, με τις σημειώσεις της υπηρεσίας να μπει πράσινο κι από τις δύο πλευρές του φράχτη και να υπάρξει μέριμνα για τα όμβρια ύδατα. Επιπλέον, έχουμε ενημερώσει, ότι εφόσον μας γίνει αίτημα θα καλύψουμε τις ανάγκες σε παγκάκια που χρειάζεται ο χώρος του Λυκείου. Αυτές οι διαβεβαιώσεις, από την πλευρά μας, ήταν που βοήθησαν να λήξουν και οι καταλήψεις μετά από την έναρξη των εργασιών στα δύο σχολεία. Ακούγοντας και εξετάζοντας με σεβασμό όλες τις απόψεις.

Από την δική μας μεριά, θεωρούμε ότι όποιες διαφωνίες δημιουργούνται εντός της εκπαιδευτικής  κοινότητας, πρέπει να επιδιώκεται να λύνονται μέσα στα πλαίσια της, με δημοκρατικό και παιδαγωγικό τρόπο. Με ψύχραιμη και διεξοδική συζήτηση. Αυτή είναι η πολιτική μας θέση για τα δικαιώματα και τον διάλογο που πρέπει να υπάρχει στα σχολεία. Επιπλέον, μας βοηθά πρακτικά στην πρόληψη αδικαιολόγητων εντάσεων που μπορούν να απαιτούν μεγαλύτερο κόστος για να καλυφθούν. Με αυτό το σκεπτικό πιστεύουμε πως προσφυγή στην αστυνομία και οι μηνύσεις απέναντι σε ανήλικους μαθητές, που κινητοποιούνται για ζητήματα που τους αφορούν, δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση και πρέπει να αποφευχθούν. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στις διώξεις παιδιών.

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ