Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Επτα μηνες ΣΥΡΙΖΑ

του Γ. Παπιδά
Να λοιπον που ερχεται η στιγμη για να αποφασισεις με ποιον θα πας και ποιον θα αφησεις..
Μεσα σε αυτην την διαδρομη του χρονου του μικρου , του μεγα των επτα μηνων οπου πολλα εγιναν και ακομα περισσοτερα θα μπορουσαν να γινουν.
Μεσα σε αυτην την fast track διαδρομη που σαν θεατες ταινιας θριλερ βλεπαμε να εναλασσονται στα ματια μας εικονες και συναισθηματα που θα ζηλευε και ο πιο ευρηματικος σκηνοθετης του holywood!!Μεσα σε αυτην την διαδρομη καταλαβαμε τι σημαινει να ορθωνεις το αναστημα σου και να διεκδικεις το δικηο σου σε φωλια νεοφιλελευθερων κορακων και με κρατη βαμπιρ του πρωην ανυπαρκτου σοσιαλισμου απεναντι σου και εναντιον σου.Και να εχεις και τα εγχωρια κορακια με το δακτυλο στην σκανδαλη να πυροβολουν βολες κατα ριπας απο τα πολυβολεια των διαπλεκομενων ΜΜΕ...Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα να εχεις και τους καργαριστερους και αμολυντους να σε κυνηγανε με την αγιαστουρα στο χερι μηπως και αγιασεις...
Ειναι και πολλα ολα αυτα που εγιναν για επτα μηνες ΣΥΡΙΖΑ...
Και ειναι πολλα και θετικα αν λαβει κανενας υπ οψιν του τις συνθηκες..Γιατι οι συνθηκες οπως προειπαμε καθε αλλο παρα φιλικες ηταν.
Με ρωτανε πολλοι φιλοι και φιλες.Και τωρα τι κανουμε?
Δεν δυσκολευομαι πολυ να τους απαντησω...
Αρκει να ανοιξω λιγο τα βοθροκαναλα της διαπλοκης και να ξαναδω τις ιδιες και τις ιδιες φατσες σε παραλαγη φατσων και κομπασμων [εξαφανισαν τον Αδωνη πχ αν το προσεξατε] να μου κουνανε το δακτυλο και να μου λενε οτι ολοι ειναι ιδιοι....Να μου κουνανε το δακτυλο και να μου λενε για μονοδρομους και συνεργασιες ωστε να γινει μια εθνικη ελλαδας για την διαπραγματευση κλπ,κλπ,κλπ...Να παει δηλαδη μαζι με τον Τσιπρα και ο Μειμαρακης και η Φωφη και ο Σταυρος...Θου Κυριε φυλακη τω στοματι μου , που λεει και το ευαγγελιο..
Δεν δυσκολευομαι καθολου γιατι απλα σκεπτομαι οτι γιατι ολα αυτα που λενε τωρα οτι θα κανουν μαζι με τον Τσιπρα δεν τα κανανε πεντε χρονια?Μηπως τελικα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να μπουνε και αυτοι στο κολπο για να αποφυγουν τα μπλεξιματα με την δικαιοσυνη και να κανουν συνενοχο και τον Τσιπρα?
Δεν δυσκολευομαι και πολυ να απαντησω και σε αυτο και σε ΟΛΑ τα αλλα ερωτηματα ρητορικα η πραγματικα η συναισθηματικα που θετω στον εαυτο μου η και μου θετουν οι αλλοι..
Την κυριακη το ερωτημα που καλουμαστε να απαντησουμε ειναι και απλο και ουσιαστικο.Ειμαστε με το συστημα το παλιο της διαπλοκης και της ανευ ορων υποταγης η με το νεο που ευαγγελιζεται ο Τσιπρας και που ζηταει να του δωσουμε την ευκαιρια να το ολοκληρωσει?
Εγω την απαντηση στο ερωτημα την εδωσα .ΕΣΕΙΣ?

Αλ. Τσίπρας στο Σύνταγμα: Ο πόθος του λαού μας για τη ζωή, το δίκιο και την αξιοπρέπεια δεν θα γίνει παρένθεση (VIDEO)


Ο πόθος του λαού μας για ζωή, για το δίκιο και την αξιοπρέπειά του, δεν μπορεί να γίνει παρένθεση. Και δεν θα γίνει παρένθεση, τόνισε ο Α. Τσίπρας από την εξέδρα της πραγματικά μεγαλειώδους συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, στο Σύνταγμα - Το δίλημμα της κάλπης είναι αν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω ή θα συνεχίσουμε μαζί τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε το Γενάρη, να επιστρέψει στη πατρίδα μας η αξιοπρέπεια, πρόσθεσε - Να μην αφήσουμε τα σενάρια της αριστερής παρένθεσης να δικαιωθούν.




Ακολουθεί Ολόκληρη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα 

Οι ομιλίες των Π. Λοράν, Γκρ. Γκίζι, Σκα Κέλερ και Π. Ιγκλέσιας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή



ΤΟ ΒΡΑΔΥ SNACK BUFFET ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Για τη λήξη του προεκλογικού αγώνα, οι συντονιστές και τα μέλη της τοπικής ομάδας εθελοντών του Ποταμιού στο Χαλάνδρι διοργανώνουν snack buffet το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 και από ώρα 20:30 ως όσο τραβήξει στο εκλογικό περίπτερο του Ποταμιού στην Πλατεία.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας, είτε ψηφίζουν Το Ποτάμι ή όχι, κι έχει σκοπό την καλλιέργεια του διαλόγου και της συνεργασίας στην πόλη μας.

Για την Ομάδα Χαλανδρίου
Νικήτας Κάλφας
Κατερίνα Βλαβιανού