Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ - ΤΑ ΜΙΣΟΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Αναρτήθηκε σήμερα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ το "πρακτικό" της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ για τον προϋπολογισμό που θα τον συνοδεύσει για έγκριση, αφού αυτό προβλέπει ο νόμος.

Να τι λέει: 

Η Δηµοτική Επιτροπή Διαβούλευσης αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου και της Αντιδηµάρχου ∆ιοικητικών – Οικονοµικών καθώς και τις προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραµµα και τον Προϋπολογισµό του ∆ήµου για το Οικονοµικό Έτος 2016.
Οµόφωνα γνωµοδοτεί υπέρ Του Τεχνικού Προγράµµατος και του Προϋπολογισµού του ∆ήµου για το Οικονοµικό Έτος 2016. Το παρόν θα διαβιβαστεί στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο, το οποίο είναι το αρµόδιο για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράµµατος και του Προϋπολογισµού του ∆ήµου.


Αυτή η απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 2/2015.
Αφού τελείωσε η συζήτηση του θέματος της ημερήσιας διάταξης, λύεται η συνεδρίαση.
Γι αυτό συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφεται ως κατωτέρω:
Χαλάνδρι, 24/11/2015


Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΔΑΝΟΥ Κ., ΛΟΥΜΑΚΗΣ Π., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ .,
ΔΑΝΟΣ Ε., ΕΥΘΥΜΙΟΥ Κ., ΓΕΩΡΓΙΑ ΗΣ Γ.,
ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ Θ., ΝΤΟΣΤΗ Μ., ΒΑΡΒΕΡΗΣ Α.,
ΤΖΩΡΤΖΗΣ Κ.
 



  • Χωρίς τις τοποθετήσεις που ασκούσαν έντονη κριτική από τον εκπρόσωπο των λογιστών Βαγγέλη Δάνο, 
  • Χωρίς την τοποθέτηση της Προέδρου του Συλλόγου Προστασίας της Ρεματιάς που άσκησε επίσης κριτική στον προϋπολογισμό, 
  • Χωρίς να αναφέρεται η παρουσία του εκπροσώπου της δημοτικής κίνησης "Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία" Δημήτρη Λέρτα
  • Με την καταγραφή στους παρόντες κάποιων  συμπολιτών μας που είχαν παρευρεθεί μεν κατά την αναβληθείσα - λόγω έλλειψης απαρτίας - συνεδρίαση της ΤΕΤΑΡΤΗΣ αλλά όχι της ΠΕΜΠΤΗΣ - όταν η συνεδρίαση έγινε χωρίς απαρτία όπως προβλέπει ο νόμο/
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΈΝΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, αφού στο πρακτικό αναφέρεται "ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ" , η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΛΗΦΘΗΚΕ αφού ψηφοφορία ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ούτε καν μεταξύ των ελαχίστων παρόντων και με βάση τις τοποθετήσεις δεν μπορεί να ήταν ομόφωνη, να μην πούμε ότι δεν είχε καν πλειοψηφία η θετική γνώμη αν γινόταν ψηφοφορία.

Αν μιλήσουμε εμείς για ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ από την διοίκηση θα μας λένε ότι κάνουμε "άδικη, μηδενιστική και ακραία" κριτική.

Οπότε αν θέλει κανείς εκ των μνημονευομένων και υπογραφόντων ως ψηφίσαντες θετικά υπέρ του προϋπολογισμού στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ας διαχωρίσει την θέση του από αυτό το ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ με μια δημόσια δήλωση.

Ειδικά όσοι έχουν ακόμα δημοκρατική συνείδηση ως ΠΟΛΙΤΕΣ και δεν αποδέχονται ότι είναι ΥΠΗΚΟΟΙ του καθεστώτος που επιβάλλεται στον δήμο Χαλανδρίου με καθημερινές τέτοιες μεθοδεύσεις.

ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ - αφού μιλάει για ΟΜΟΦΩΝΙΑ - όλοι οι αναφερόμενοι και υπογράφοντες συνδημότες μας - εκπρόσωποι φορέων: Δάνος, Δάνου, Γεωργιάδης, Ντόστη, Βασιλάκης, Τζώρτζης, Βαρβέρης, Λουμάκης, Πισιμίσης .... και ο σύμβουλος του δημάρχου Ευθυμίου!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου