Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ αναγνώστη μου.


Όπου "κωλοφυλλάδα" βεβαίως είναι η ΠΛΑΤΕΙΑ (ο τίτλος τιμής που μας απέδωσε η αντιδήμαρχος)

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της παραπληροφόρησης που σου προσφέρει αυτή η κωλοφυλλάδα που κάθεσαι και διαβάζεις είναι το θέμα με τις δωροεπιταγές από τον ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

Που αυτή η ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ σου είπε - άκουσον, άκουσον - ότι μοιράστηκαν χωρίς να συνεδριάσει η επιτροπή κοινωνικής πολιτικής, η παλιοξεφτιλισμένη, κίτρινη κωλοφυλλάδα και ο παιο@@@@ που την γράφει.

Εχθές στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε το θέμα ως επακόλουθο της είδησης της επόμενης ανάρτησης που θέλουμε να την παρουσιάσουμε αυτοτελώς.

Ο δήμαρχος πήρε φόρα και άρχισε την συνηθισμένη επίθεση στην Πλατεία και τον "τύπο" που την γράφει. (ΛΕΓΕ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ή ΝΤΑΒΙΑ κύριε δήμαρχε γιατί αν με αποκαλείς με χαρακτηρισμούς θα αρχίσω και γω - είμαι τέτοιος, όπως με παίζουν παίζω και εσύ μου δίνεις το δικαίωμα).

Της κωλοφυλλάδας που γράφει βλακείες σου λέει και κιτρινισμούς γιατί η διαπαραταξιακή επιτροπή κοινωνικής πολιτικής- σου λέει - δεν διαλέγει ποιος θα είναι ο αποδέκτης της όποιας βοήθειας προσφέρουν οι κοινωνικές δομές.

ΟΟΟΟΟΧΙ! Η επιτροπή είναι εκεί για το ξεκάρφωμα και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του οργίου του Κοινωνικού Παντοκοροϊδείου.

Ελέγχει απλώς τα μόρια, σου λέει για το αν θα προστεθεί ο συμπολίτης μας αιτών βοήθειας στην λίστα.
Όχι δεν εγκρίνει την βοήθεια που θα πάρει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εγκρίνει μόνο αν ο αιτών βοήθεια θα μπει στην λίστα των πιθανά δικαιούχων.

Που είναι καμιά 600αριά και πλέον άνθρωποι, σου λέει.

Όταν λοιπόν προκύπτει κάποια χορηγία - ας πούμε 30 επιταγές του ΕΥΡΙΠΙΔΗ - το ποιοι από τους 600 θα πάρουν .... το αποφασίζουν οι εργαζόμενοι (της ΜΚΟ)!!!!
ΤΩΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚ¨ΩΝ ΔΟΜΩΝ".
Της εταιρίας.

Έτσι - είπε ο δήμαρχος - ότι γινόταν πάντα και πρέπει να γίνεται και η παλιοπλατεία δεν ξέρει τι γράφει και τα κάνει αυτά γιατί αυτός ο χοντρός τύπος που την γράφει θέλει να κάνει πολιτική,

ΤΑΔΕ ΕΦΗ λοιπόν ο δήμαρχος Χαλανδρίου εχθές.

Όμως η πρόεδρος κα Μάζη, η κα Λοτσάρη και ο Δημήτρης Λέρτας δεν διόρθωσαν την ΠΛΑΤΕΙΑ αλλά τον Δήμαρχο στις τοποθετήσεις τους.

Επιβεβαιώνοντας ότι:
  •  Δεν γινόταν εξ αρχής έτσι αλλά η επιτροπή ενέκρινε τους ωφελούμενους κάθε διανομής βοήθειας.
  • Ότι η επιτροπή στο θέμα των δωροεπιταγών δεν ενέκρινε τους χορηγούμενους και όπως φαίνεται αυτό δεν έγινε πρώτη φορά όταν το έκραξε το θέμα η Πλατεία αλλά είχε και προηγούμενο (κάτι για λάδια μου είπε ο σμπίρος μου - κανονικά λάδια - ελαιόλαδα, όχι τα άλλα τα .... νεοελληνικά)..

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ που μετέχουν στην επιτροπή.

ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΥΠΟ.

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΟ "ΚΩΛΛΟΦΥΛΛΑΔΑ"

ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου