Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου

 
«Η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών Χαλανδρίου δηλώνει στρατευμένη στο αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάκτηση της αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές και καλεί όλα τα μέλη της Ο.Μ. σε ενεργοποίηση για αυτή τη μάχη. 
Πιστεύουμε ότι η Ο.Μ. θα συμβάλλει δημιουργικά στην κύρια πολιτική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελώντας τον «κοινωνικό πομπό και δέκτη», με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να διευρύνει την κοινωνική, ιδεολογική και πολιτική ηγεμονία του. 

Παίρνουμε τη θέση μας στη γραμμή της μάχης γιατί ο πόλεμος συνεχίζεται και έχουμε ακόμα πολλές μάχες να δώσουμε. Θα ενδυναμώσουμε, θα ανασυντάξουμε τη χώρα και θα διεκδικήσουμε βήμα- βήμα την ανατροπή των όρων του εκβιασμού. 

Στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την αυτοδυναμία για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε μεγάλες τομές συγκροτώντας παράλληλο πρόγραμμα για την άμβλυνση των επιπτώσεων του μνημονίου και να οργανώσουμε την πολιτική μας δράση, ενσωματώνοντας τις αξίες της ελευθερίας, δικαιοσύνης, ισότητας, αλληλεγγύης, και πείθοντας για το άλλο ήθος της αριστεράς.»

Από τη Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου