Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΣΤΙΓΜΕΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ" ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....

 

Υπό το αδιάκριτο, απλανές, ενοχικό και ντροπιασμένο βλέμμα των περισσοτέρων δημοτικών συμβούλων της πόλης ο αντιδήμαρχος του γκασμά κατέγραφε εχθές στην "κανονιστική" του τις απαιτήσεις των νυχτομάγαζων, όπως ακριβώς τις υπαγόρευε ο εκπρόσωπός τους.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΊΛΑ ούτε όταν διοικούσαν τα ΠΑΣΟΚολαμόγια (μαζί με τα ΣΥΝΑΣΠΟΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ), ούτε όταν οι νεοφιλελέδες άνοιγαν τον δρόμο στην αγορά για να αυτορυθμιστεί και να μετατρέψει το Χαλάνδρι σε μια σύγχρονη πόλη που τους θυμίζει το SALT LAKE CITY (Άβυσσος το γούστο και οι φαντασιώσεις του νεοφιλελε ....)

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ σαν την χθεσινοβραδινή.

Τέτοια ΧΥΔΑΙΑ υπέρβαση κάθε προσχήματος δεν έχει ξαναζήσει η αίθουσα της Γυφτοπούλου.

Δεν έχει όρια η καργαριστερά τελικά όταν παραδίδεται και παίρνει την κατάλληλη θέση στα τέσσερα.

Συγκάλεσαν αναγνώστη μου σύσκεψη των δημοτικών παρατάξεων πριν μερικές μέρες,  γιατί ήθελαν - λέει -  συναίνεση στις αποφάσεις του δήμου για την "προστασία" των κατοίκων του κέντρου.

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ!

Ήθελαν να είναι ομόφωνες σου λέει οι αποφάσεις του ΔΣ για να είναι ισχυρές και να μην τις ρίξουν τα μεγαλοσυμφέροντα των νυχτομάγαζων  δικαστικά - σου λέει.

Γιατί - σου λέει - εδώ τα βάζουμε με τα συμφέροντα - σου λέει.
Δεν είναι παίξε γέλασε - σου λέει.
Μην μας αδειάζει η αντιπολίτευση (σου λέει) και πάει με τα συμφέροντα - σου λέει.
Πρέπει όλοι μαζί να προστατέψουμε τον κάτοικο, σου λέει.

Έλαβαν την συναίνεση λοιπόν από την αντιπολίτευση που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ στο έργο της "πρώτη φορά αριστερά" (όπως έρχεσαι) διοίκηση του δήμου όταν αγγίζει τα δύσκολα - μεγάλα θέματα της πόλης που χρειάζονται τομές.

Συγκάλεσαν - μετά την σύσκεψη των "αρχηγών" των ΑΠΑΤΣΙ, (γιατί για ινδιάνους μας  περνάνε)  την επιτροπή διαβούλευσης για να κουβεντιάσουν με τους φορείς.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΑΛΟΓΟΣ με τον δημότη, σου λέει.

Συζήτησαν τα κείμενα των κανονιστικών με τον κάτοικο, συμφώνησαν και τα έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο για να ψηφιστούν.

Και εχθές ο αντιδήμαρχος του γκασμά, ο μεγάλος "επαναστάτης", ο αντιδήμαρχος που έχει βγάλει την τεχνική υπηρεσία του δήμου από την Ε.Ε. μόνος του,  καθόταν επί κανένα μισάωρο να καταγράφει αλλαγές στο κείμενο, καθ' υπαγόρευση του εκπροσώπου των ΚΥΕ που απειλούσε την διοίκηση και το δημοτικό συμβούλιο ότι αν δεν γίνουν δεκτές οι αλλαγές που απαιτεί θα προσφύγει κατά της απόφασης και αυτή δεν θα περάσει. (Διότι εδώ είναι κράτος ....)

Ο αντιδήμαρχος άφησε τον γκασμά  με τον οποίο πριν γίνει διοίκηση πήγαινε  και γκρέμιζε "επαναστατικώ δικαίω" τα τσιμέντα σε κοινόχρηστους χώρους που παραχωρούνταν τότε για τραπεζοκαθίσματα, για να πείσει να τον ψηφίσουν οι μπαμπουίνοι, πήρε το στυλό και έγινε .... στενογράφος υπηρεσίας.

Δεν έχει σημασία αν ήταν σωστά ή λάθος τα αιτήματα των ΚΥΕ.

Το γεγονός ότι αυτή η συζήτηση γινόταν κατά την συνεδρίαση του οργάνου, που μετατράπηκε από "ανώτατον βουλευόμενον και αποφασιστικόν σώμα της πόλεως ταύτης" (μην χέσω), σε ένα σύνολο απορημένων αιρετών,θεατών μιας καθ' υπαγόρευση συγγραφής της απόφασής που έπρεπε να ψηφίσει, είναι από μόνο του επαρκής  απόδειξη του ισχυρισμού μας ότι το θέμα δεν ήταν ώριμο να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο και ήρθε γιατί ο Γερολυμάτος έχει την αυταπάτη ότι είναι αποτελεσματικός αντιδήμαρχος που τα "σφάζει όλα και τα μαχαιρώνει".

ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ.

"Αποσύρετε το θέμα να μας φέρει ο σύλλογος των ΚΥΕ δακτυλογραφημένη την κανονιστική όπως την θέλει να την ψηφίσουμε στην επόμενη συνεδρίαση και να τελειώνουμε, μην καθόμαστε εδώ να περιμένουμε τα γράψε - σβήσε" είπε ο Νταβίας αποχωρώντας από την συνεδρίαση από την οποία έλλειπαν η Λαϊκή Συσπείρωση και οι Ανδρεόπουλοι (δοξάζονται κρυπτόμενοι οι μεγαλοκυνηγοί της  διαφθοράς και προστατεύουν τους κατοίκους αλλά μόνο προεκλογικά).

Δεν ξέρουμε τι αποφάσισε τελικά το δημοτικό συμβούλιο.

ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Κανονικά θα έπρεπε να κλείσουμε ζητώντας από τον Δήμαρχο ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ να ζητήσει την παραίτηση του Γερολυμάτου που οδήγησε το δημοτικό συμβούλιο σε τέτοιο εξευτελισμό.

Αλλά ούτε αυτό θα είχε απολύτως κανένα νόημα ....

ΝΤΡΟΠΗ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ
Φύλαρχος ισχνής ινδιάνικης φυλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου