Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΣΥΓΚΑΛΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ



Η πρόσκληση με την ΗΔ για την ερχόμενη Τετάρτη ήρθς εχθές το μεσημέρι στους δημοτικούς συμβούλους. Δεν γνωρίζουμε πραγματικά αν μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που προκαλούνται από την διεξαγωγή δημοψηφίσματος την Κυριακή η ηγεσία της παράταξης που διοικεί τον δήμο θα έχει την σοφία να αναβάλλει αυτό το δημοτικό συμβούλιο.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Σε αυτή την συνεδρίαση, όποτε και αν γίνει, θα ξεκαθαρίσουν πολλά!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ BOLDARισμένα θέματα.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε συνεδρίαση του σώματος, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 01η Ιουλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30, για συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.        Κανονιστική διάταξη για την αναστολή έκδοσης νέων αδειών ΚΥΕ στο τμήμα του κέντρου του Χαλανδρίου που ανακηρύσσεται κορεσμένο.

2.        Κανονιστική διάταξη για χώρους όπου επιτρέπεται η ανάπτυξη νέων τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστο χώρο εντός των ορίων της περιοχής που ανακηρύσσεται κορεσμένη σε ΚΥΕ αναψυχής και εστίασης στο κέντρο του Χαλανδρίου.

3.        Κανονιστική διάταξη για χώρους όπου επιτρέπεται διευρυμένο ωράριο χρήσης μουσικών οργάνων εντός των ορίων της περιοχής που ανακηρύσσεται κορεσμένη σε ΚΥΕ αναψυχής και εστίασης στο κέντρο του Χαλανδρίου.

4.        Αγορά ακινήτου ιδιώτη (Γεωργίου Μάρκου) στο Ο.Τ. 736 επί των οδών Τυμφρηστού και Ήβης του Δήμου Χαλανδρίου.


5.        Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση του οδικού άξονα της Ελευθέρας Λεωφόρου Πεντέλης.

6.        Παραχώρηση χώρου στο ακίνητο του Δήμου Χαλανδρίου επί της οδού Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους Χαλάνδρι, ως έδρα του Συλλόγου «Ανεξάρτητη Γυναικεία Παρέμβαση Χαλανδρίου».

7.        Παραχώρηση χώρου στο ακίνητο του Δήμου Χαλανδρίου επί της οδού Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους Χαλάνδρι, ως έδρα του Συλλόγου «Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος (Σ.Ρ.Ε.) Radio Amateur Society of Hellas (R.A.S.H.).

8.        Καθορισμός δαπάνης καθαρισμού ιδιωτικών οικοπέδων από τον Δήμο στη βάση του Ν. 3852/2010.

9.        Έγκριση σκοπιμότητας και ανάγκη εκτέλεσης εργασιών: «Καθαρισμός ιδιωτικών οικοπέδων και κοινοχρήστων χώρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου».

10.     Παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης στο παράρτημα της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη συμβολή των οδών Κηφισίας 364 και Δελφών 1 στο Ο.Τ. 394.

11.     Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. του έργου: «Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης και εξωτερικών διακλαδώσεων σε διάφορες περιοχές του Δ. Χαλανδρίου», Α.Μ. 4/14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου