Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΙ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!


Το ΥΠΕΚΑ λοιπόν αναγνώστη μου απάντησε το 2012  στον Συνήγορο τους Πολίτη με υπογραφή του αναπλ. διευθυντή της Διεύθυνσης Τοπογραφικών Εφαρμογών κ. Μεθενίτη ότι με την εισφορά σε χρήμα του αρ. 9 του 1337/83 οι ιδιοκτήτες νεοντασσόμενων περιοχών έχουν καλύψει τις υποχρεώσεις τους για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων.

Ο Συνήγορος του Πολίτη απάντησε στους συνδημότες μας ότι έχουν δίκιο αλλά το κράτος του βασιλείου της Σουαζιλάνδης δεν ίδρωσε και συνέχισε.

30 ΜΑΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΕΚΑ - υπό την πίεση των συνδημοτών μας - ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!


Το έγγραφο υπογράφεται πάλι από τον κο Μεθενίτη.

ΓΕΝΑΡΗΣ 2013! ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ:


ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013.

Πλέον (ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ) ένα νέο έγγραφο από ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ) απαντάει σε ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ:

Και κοινοποιεί το έγγραφο και στους χρεώστες των συνδημοτών μας ΕΥΔΑΠ και ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!


 " ...... και διευκρινίζει ότι η εισφορά αυτή εξαντλεί τη δαπάνη κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης της περιοχής (το οποίο αδιαμφισβήτητα αποτελεί έργο υποδομής της πολεοδομούμενης περιοχής), αλλά όχι τις δαπάνες συντήρησης ή σύνδεσης με αυτό." 

ξεκαθαρίζει με απόλυτο τρόπο το θέμα ο Διευθυντής του ΥΠΕΚΑ κος ΦΑΡΚΩΝΑΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014. (Λίαν προσφάτως)



ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ!!!!
(Και του δήμου Χαλανδρίου, ο οποίος όμως τουλάχιστον δεν έχει προβεί ακόμα σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης, όπως η ΕΥΔΑΠ).

ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ "ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ" !!!!

ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ!!

Ειδικά οι συνδημότες μας που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να διεκδικήσουν το δίκιο τους έχουν "ειδική μεταχείριση" από τας αρχάς.

Μας περιέγραψαν περιστατικό όπου ΑΛΗΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ πήγε στο σπίτι ενός εξ αυτών (με εντολή προφανώς να τον τρομοκρατήσει για να γίνει καλός και πειθαρχικός πολίτης, να μην δείχνει αποκλίνουσα συμπεριφορά διεκδικώντας το δίκιο του και να το βουλώσει).

Έκανε καταγραφή των κινητών προς κατάσχεση  παρουσία της δεκάχρονης κόρης του και ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (το ζωντανό σκυλάκι, όχι κανένα λούτρινο) κάνοντας το παιδάκι να τρέχει κλαίγοντας φωνάζοντας "όχι το σκυλάκι μου".

Και μάλιστα για ένα χρέος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ!
Και μάλιστα για χρέος περί τα δύο χιλιάρικα (από 1500 έως 2000 από όλους τους ιδιοκτήτες στο Πάτημα είναι ο λογαριασμός) το οποίο μπορούσε να κατάσχει ακόμα και από τα εισοδήματα του πατέρα από μισθώματα που υπερκαλύπτουν μηνιαία την οφειλή.

Και έρχονται οι άνθρωποι στο δημοτικό συμβούλιο και τους λένε "αι αρχαί του τόπου" : ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ. Εμείς εδώ έχουμε ρωτήσει έναν δικηγόρο - δικό μας - και μας είπε ότι εκείνος ερμηνεύει ότι πρέπει να πληρώσετε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα"!!!!

ΠΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

Είναι ή δεν είναι το κράτος μας χειρότερο από το ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΖΙΛΑΝΔΗΣ;

ΥΓ: 
Τα γράψαμε τόσο αναλυτικά για να τα διαβάσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της νέας κυβέρνησης!
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.
ΜΗΝ ΚΩΛΩΣΕΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ "έλα μωρέ, τίποτα δεν γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου