Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΜΕΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

 

Αφού η Φραγκοκλησιάς μετατοπίστηκε από την αρχική ευθεία χάραξή της - τότε στις αρχές του 2000 - χάραξη που είχε μελετηθεί και προταθεί με επιστημονικά κυκλοφοριακά μοντέλα και κριτήρια,  αλλά αποτράπηκε η κατασκευή της από την πολεοδομία του πεζοδρομίου,

Αφού ακολούθησαν δέκα και πλέον χρόνια δικαστικές διαμάχες και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ αποφάσισε το ΣτΕ την διάνοιξη της - στην σημερινή χάραξή - λούνα παρκ  - συνδέοντας αμφίδρομα την Κηφισίας με την λ. Πεντέλης.

Αφού ο δήμος Χαλανδρίου αμολάει αητό όχι μόνο την Καθαρά Δευτέρα,

Φτάσαμε σήμερα να ενημερωθούμε από τον κο Πατούλη ότι η Ροδοδάφνης γίνεται διπλής κατεύθυνσης για να μην είναι διπλής κατεύθυνσης η Φραγκοκλησσιάς!

Η Ροδοδάφνης, δηλαδή η παραρεμάτιος οδός που είναι .... ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ!

Ο δήμος Χαλανδρίου δεν μπορεί να συνεχίσει να αποδέχεται την επίλυση όλων των κυκλοφοριακών προβλημάτων του Αμαρουσίου και την υλοποίηση των προεκλογικών ψηφοθηρικών υποσχέσεων του κ. Πατούλη στην πλάτη των Χαλανδραίων στο Πολύδροσο.

Ο δήμος Χαλανδρίου δεν μπορεί να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τα πολεοδομικά και κυκλοφοριακά θέματα με όρους μικροπολιτικής, ικανοποίησης "αιτημάτων" και με πολεοδομία πεοδρομίου.

Ο δήμος Χαλανδρίου δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται πίσω από τον Σύλλογο της Ρεματιάς που δεν έχει ούτε την τεχνική υποδομή, ούτε την ευθύνη για να χειρίζεται μόνος του τέτοια θέματα.

Ο δήμος Χαλανδρίου οφείλει να προβεί άμεσα σε επικαιροποίηση και εφαρμογή ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ του συνόλου των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχουν υποδείξει κατ' επανάληψη οι κυκλοφοριακές μελέτες για το Πολύδροσο Χαλανδρίου (μελέτη Νέλλα και παλαιότερα μελέτη Ρουχωτά - ίδιες είναι ουσιαστικά) ακόμα και αν προκαλέσει ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ στο Πολύδροσο, ώστε να επιβάλλει μια ρεαλιστική και δίκαιη κατανομή των  κυκλοφοριακών φορτίων στα όρια των δύο δήμων.

Παλαιότερα το Μαρούσι μονοδρόμησε την Πολυδρόσου αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις για τους κατοίκους της περιοχής της Ριζαρείου.

Σήμερα αυθαιρετεί στην Φραγκοκλησιάς μεταφέροντας το βάρος στο "κάτω" Πολύδροσο, το Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Φτάνει!

ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΔΑΦΝΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ KAI ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Ελπίζουμε να έχουμε την συνδρομή και άλλων δημοτικών παρατάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου