Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ....



Κρίση έχεις, Πλατεία διαβάζεις, εσύ κρίνεις ....

Εμείς απλά φωτίζουμε.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο κατατέθηκαν σε δημόσια συνεδρίαση τα βιογραφικά των υποψηφίων για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Στην πόλη μας που έχει 100 χιλιάδες Χαλανδραίους και εχθές οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί σου - υποτίθεται - ότι θα διάλεγαν έναν Χαλανδραίο εγνωσμένου κύρους για να κάνει την δουλειά.

ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ Χαλανδραίος φαίνεται δεν υπάρχει.

Εγνωσμένου κύρους συμπολίτης μας που να μπορεί να γίνει αποδεκτός από διευρυμένη πλειοψηφία φαίνεται δεν υπάρχει για να προταθεί.

Όλοι οι Χαλανδραίοι - που έχουν ιστορία προσφοράς στην πόλη και τον δήμο - είναι άχρηστοι και ακατάλληλοι.

Δεν επιτρέπεται να αναφερθούμε σε ονόματα συμπολιτών μας που ούτε καν απασχόλησαν το δημοτικό συμβούλιο, σε μια κλειστή διαβούλευση μεταξύ των παρατάξεων για να επιλεγεί ο κατάλληλος και να προταθεί.

Θα περιγράψουμε μερικές λύσεις χωρίς να τις ονομάζουμε: συνταξιούχοι δικαστικοί, επώνυμοι κορυφαίοι άνθρωποι του πολιτισμού με πολύχρονη προσφορά στο Χαλάνδρι, πρώην αυτοδιοικητικοί με πείρα, συμπολίτες μας επιτυχημένοι άνθρωποι της αγοράς ή στελέχη επιχειρήσεων, συμπολίτες μας με ιστορία αγώνων για την δημοκρατία  ..... να συνεχίσω;

Δεν έχουμε απολύτως τίποτα με τον άνθρωπο, δεν τον γνωρίζουμε καν.

Αλλά ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ αναρωτιόμαστε πού στην ευχή βρέθηκε στο Χαλάνδρι να θέλει να γίνει αποδεκτός για να κάνει τον διαιτητή μεταξύ των Χαλανδραίων και του δήμου τους;

ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ για την καρδιά, τον πυρήνα της έννοιας ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου