Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ - ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ



Αυτό που δεν αποκρύπτεται πλέον από καμιά πλευρά είναι η συνδιοίκηση του δήμου από την πλειοψηφία και την παράταξη Γ. Λαδόπουλου.

Εχθές η Λούλα Καρατζά επικοινώνησε με την Πλατεία για να ζητήσει διευκρινίσεις σχετικά με τα γραφόμενά μας περί προνομιακής συνεννόησης και αντιμετώπισης της παράταξης Λαδόπουλου από την διοίκηση για τον Συμπαραστάτη του δημότη.

"Είναι ακριβές αυτό που γράφεις, ότι υπήρξε συνεννόηση μόνο με την παράταξη Λαδόπουλου;" μας ρώτησε. "Πώς γράφεις ότι το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης;"

Η επιβεβαίωση από τον Γ. Θωμά νομίζω ότι λύνει τις απορίες.

Ο ίδιος ο Γ. Λαδόπουλος μας το είπε. Δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου. Δεν κάνω τέτοια, γι' αυτό δεν αμφισβητείται το ρεπορτάζ της Πλατείας.

Όμως και από άλλες πηγές - της διοίκησης - επιβεβαιώνεται ότι όχι μόνο είχαν συνεννοηθεί αλλά οι της διοίκησης διαρρέουν ότι η δεύτερη υποψηφιότητα για την θέση ήταν πρόταση της παράταξης Λαδόπουλου για .... το ξεκάρφωμα.

Αν είναι έτσι τότε οι τρεις σύμβουλοι του Λαδόπουλου στην πρώτη ψηφοφορία ήταν εκείνοι που έδωσαν τους 3 ψήφους στον κο Βυλλιώτη όμως!

Αυτό οδήγησε λοιπόν τον Ρούσσο να πάει σε δεύτερη ψηφοφορία και μάλιστα αλαζονικά και γεμάτος ειρωνεία.

Διότι μέτρησε τις 3 ψήφους να προστίθενται στους 25 (24 της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και άλλος ένας κρυφός - που δεν ήταν ο Νταβίας διότι δεν ψηφίζω μυστικά στο συμβούλιο, ψηφίζω με κατάθεση άποψης και αιτιολογώ την ψήφο μου) που είχε πάρει η πρότασή του την πρώτη ψηφοφορία και με 28 να εκλέξει τον κο Χατζόπουλο.

ΑΛΛΑ στην δεύτερη ψηφοφορία και μετά τον σταλινικό εκβιασμό και με δεδομένη την στήριξη από τον Λαδόπουλο στην δεύτερη ψηφοφορία, το ρήγμα στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ήταν πολύ μεγαλύτερο από το "λάθος" της απομάκρυνσης από την αίθουσα της κας Αγγελοπούλου που την έφεραν πίσω άρον - άρον και δεν πρόλαβε να ψηφίσει .

Και βέβαια αν είχε χειριστεί χωρίς αλαζονεία την υπόθεση ο δήμαρχος ο κος Χατζόπουλος θα είχε εκλεγεί με 29 ψήφους, ίσως και 30 αφού εκτιμώ ότι και ο Γιώργος Θωμάς ήθελε να στηρίξει, αλλά  βέβαια δεν ήθελε να ψηφίσει εκβιαζόμενος.

Όπως και ο υπογράφων.

Αυτά για να μην μας περνάνε και για μαλάκες που ακούμε τα φοβερά επιχειρήματά τους και τις δικαιολογίες τους.

ΥΓ 1: Για την πρόταση της παράταξης Λαδόπουλου για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη φίλος μας έστειλε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που μπορείτε να δείτε σε αυτό το link:
http://law.tsonoglou.gr/?page_id=235 για να δείτε πώς παίζεται το ακραίο κομματικό παιχνίδι στην αυτοδιοίκηση.

ΥΓ2: Καταλάβατε γιατί δεν γίνονται προγράμματα μαζικού αθλητισμού στο Χαλάνδρι  ή θέλετε να κάνουμε και κακά μας;

ΥΓ3: Λένε από την διοίκηση ότι τους πούλησε και ο Κουράσης .... Διότι φταίνε ΟΟΟΟΟΛΟΙ οι άλλοι εκτός από αυτούς που είναι τέλειοι, αδέκαστοι, φοβεροί και αλάθητοι!

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου