Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ



Γεννήθηκα (31/08/1984) μεγάλωσα και ζω στο Χαλάνδρι
.
Είμαι απόφοιτος του 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου και του 1ου Γυμνασίου και 1ου Ενιαίου Χαλανδρίου. Σπούδασα Δημοσιογραφία στο NEW YORK COLLEGE και έλαβα μέρος σε πολλά σεμινάρια σχετικά με το επάγγελμα του δημοσιογράφου.

Εργάστηκα από τον Σεπτέμβριο του 2003 μέχρι τον Νοέμβριο του 2008 στην εφημερίδα Derby Sports ως ρεπόρτερ όλων των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού.

Από τον Ιούνιο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2011 εργάστηκα σε διαφορετικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Τον Φεβρουάριο του 2012 μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου ως μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πιο συγκεκριμένα του Γραφείου Τύπου του κινήματος εργάστηκα στην επικοινωνία, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τις προσπάθειες μας, στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις εκείνης της περιόδου.

Τέλος από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι σήμερα είμαι μέλος της αθλητικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας www.flogasport.net

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου με τον συνδυασμό <<Χαλάνδρι για τους Πολίτες>>.

Πιστεύοντας στον Άγγελο Νταβία και στις θέσεις μας για το Χαλάνδρι, δεν μπορούσα να πω όχι στο τιμητικό κάλεσμα του για Αλλαγή Πορείας στην πόλη μας .

Το Χαλάνδρι πρέπει και θα Αλλάξει Πορεία μέσα από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ενός νέου πολίτη που θέλει να πάρει τις τύχες της πόλης στα χέρια του και το αξίζει ,και θα τα καταφέρει.

Αν και είναι μόλις 30άρης έχει ήδη αποκτήσει μια μεγάλη εμπειρία γύρω από την πολιτική, αφού η παρουσία του στο γραφείο τύπου των ΑΝ. ΕΛ. τον έφερε σε επαφή με "υψηλά" κομματικά κέντρα λήψης αποφάσεων.

Είναι η ψυχή της λειτουργίας του εκλογικού μας κέντρου, διαχειριστής των διαδικτυακών μας μέσων, επαγγελματίας δημοσιογράφος με καλή πένα (όχι άναρχος και απείθαρχος blogger σαν κάτι άλλους που προσπαθεί να τιθασεύσει αλλά πού).

Ο Σπύρος είναι το αύριο στην πόλη και την τοπική αυτοδιοίκηση,

Καλή Επιτυχία Σπυράκο....
Σε ευχαριστώ για όλα.

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ...


 Με αυτή την δικαιολογία έχουν γίνει τα μεγαλύτερα ιστορικά εγκλήματα.

Ο "εκπολιτισμός" των υπανάπτυκτων βαρβάρων ήταν σε όλες τις μεγάλες ιμπεριαλιστικές επιθέσεις ο φερετζές των επιτιθέμενων επίδοξων κατακτητών.

Γυρίστε όσο θέλετε πίσω την ιστορία.

Όλες οι μεγάλες καταστροφές ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ της ιστορίας έγιναν στο όνομα του .... πολιτισμού.

Ακόμα και η κιβωτός της αρχαίας γνώσης, η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας κάηκε για να προστατευτεί κάποιος πολιτισμός.

Μόνο εγωπαθείς, με πραγματικά αρρωστημένη προσωπικότητα, αδίστακτοι και αμετροεπείς μπορούν καθημερινά να επικαλούνται την ανωτερότητα του δικού τους πολιτισμού που έχουν σταλεί να τον επιβάλλουν στους υπανάπτυκτους ιθαγενείς.

Μόνο τέτοιοι θρασείς και επικίνδυνοι,διακηρύσσουν την πρόθεσή τους να "αναβαθμίσουν το πολιτιστικό επίπεδο" όσων φιλοδοξούν να διοικήσουν.

Είναι αυτή τους η διακήρυξη η μείζονα απόδειξη της ΑΥΤΑΡΧΙΚΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ!
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟΙ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!

 Η λέξη πολιτισμός έχει ρίζα την ΠΟΛΗ και τον πολίτη. Η επίκλησή του σε συνάρτηση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και την τοπική αυτοδιοίκηση  - ΚΥΡΙΩΣ  ΜΕ ΑΥΤΕΣ - πρέπει να εμπεριέχει τον ΣΕΒΑΣΜΟ και την ΕΚΤΙΜΗΣΗ στην πόλη, τους πολίτες,την τοπική ιστορία, την βάση δηλαδή του πολιτισμού.

Πολιτισμός κυρ'ίως είναι ο σεβασμός της διαφορετικότητας, της άποψης του άλλου και τελικά Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ.

Η απόπειρα ρήξης της κοινωνικής συνοχής από κεντρικούς μηχανισμούς, τους ίδιους αμετανόητους, 15 χρόνια τώρα, είναι ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Καλημέρα.
Καλή Ανάσταση

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ





ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΝΩΝΤΑΣ (ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ) ΠΛΕΣΣΑΣ - Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΛΥΑΣ ΕΙΝΑΙ ... ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΝΤΕ.


Ο Επαμεινώνδας (Νώντας) Πλέσσας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17/7/1966 και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι. Η καταγωγή του είναι από την Ζάκυνθο.

Φοίτησε στο Γυμνάσιο Αρρένων- 1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο.

Είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και διατηρεί την παλιότερη πιτσαρία στο Χαλάνδρι - το ιστορικό ΖΑΝΤΕ - το οποίο ο πατέρας του άνοιξε το 1966 στην - τότε - πλατεία Κέννεντυ, σημερινή πλατεία Φλύας.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ: Το Χαλάνδρι είχε από παλιά ιστορία στον χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας, ιστορία που ξεκίνησε  πολύ πριν την σημερινή έκρηξη των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
Η συμμετοχή του φίλου και συμμαθητή μας Νώντα Πλέσσα στο ψηφοδέλτιο υπογραμμίζει και σηματοδοτεί αυτή την πλευρά της ιστορίας της πόλης, αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητάς της και συνδέει το ρομαντικό εχθές με το ασύδοτο σήμερα, σε έναν χώρο - αυτών των ΚΥΕ - στον οποίο έχουμε δεσμευτεί ότι θα παρέμβουμε για τον έλεγχο της νομιμότητας και την διασφάλιση όρων ισορροπίας μεταξύ των διαφορετικών λειτουργιών της πόλης. (κατοικία, εργασία, ψυχαγωγία).
Ο Νώντας ξέρει όσο λίγοι τον χώρο των ΚΥΕ και η εμπειρία του μας είναι πολύτιμη.
Το ψηφοδέλτιό μας στην περιοχή της πλατείας Φλύας εκπροσωπείται από τον (φίλο και) συνδημότη μας  που έχει ταυτιστεί όσο κανένας με αυτή την περιοχή του Χαλανδρίου, αφού ο Νώντας μεγάλωσε και εργάζεται εκεί 48 συναπτά έτη.

Καλή επιτυχία φίλε (και πατριώτη από καταγωγή) και σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ! ΔΕΙΓΜΑ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

"ΡΕΠΟΡΤΑΖ¨¨ (καθ' υπαγόρευση) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ "έγκυρο"
 aftodioikisi.gr

Το site που ουσιαστικά εκφράζει το κατεστημένο της αυτοδιοίκησης και τους μηχανισμούς των κομμάτων στην ΚΕΔΕ συνεχίζει το αίσχος των δημοσκοπήσεων μαϊμου, που αποσιωπούν τυποψηφιότητες και βάζουν μέσα μαϊμού υποψηφίους για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τον πολίτη.

Δείτε τι έγραψε για το Χαλάνδρι ΕΔΩ το "έγκυρο":
http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/dimoi-p-attikis-oi-ipopsifioi-kai-ta-prognostika-poioi-dimarxoi-den-bainoun-sto-v%CE%84giro έγραψε για το Χαλάνδρι:

Δ. Χαλανδρίου
Γιώργος Κουράσης (δήμαρχος, προερχόμενος από ΝΔ)
Στάθης Ανδρεόπουλος (προερχόμενος από ΠΑΣΟΚ)
Σίμος Ρούσσος (ΣΥΡΙΖΑ)
Λούλα Καρατζά (ΚΚΕ)
Γιώργος Θωμάς
Νίκος Πανταζής

Μια ακόμη θητεία διεκδικεί ο, ιδιαίτερα αποδυναμωμένος, δήμαρχος Γιώργος Κουράσης, ο οποίος κατεβαίνει χωρίς επίσημο «χρίσμα» αν και το 2010 τον είχε στηρίξει η ΝΔ. Μάλιστα, απέναντί του αυτή τη φορά δεν έχει μόνο τον Στάθη Ανδρεόπουλο, επίσης ανεξάρτητο αν και προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο αναμετρήθηκε το 2010 στο β΄γύρο αλλά και τον Σίμο Ρούσσο (ΣΥΡΙΖΑ) που το 2010 είχε πάρει 10,8% με το κόμμα του στο 5%. Δυναμική εμφανίζει και η υποψήφια του ΚΚΕ Λούλα Καρατζά η οποία το 2010 ήταν τρίτη με 15%  Υποψήφιοι είναι ακόμη, ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Θωμάς και, προερχόμενος, επίσης, από το ΠΑΣΟΚ, Νίκος Πανταζής.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) ΚΑΠΙΝΙΑΡΗ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ



Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι η Νάνσυ (Αναστασία) Καπινιάρη.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι και τελείωσα το 1ο Λύκειο Χαλανδρίου.

Κατάγομαι από τον Πύργο Ηλείας και ζω στο Πολύδροσο από το 1977.

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά σε αυτές τις δημοτικές εκλογές γιατί πιστεύω ότι η εποχή των "σωτήρων" έχει τελειώσει και πως αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί τότε θα αλλάξουν πολλά από αυτά που μας ταλειπωρούν.

Πιστεύω ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια μπορούμε να βελτιώσουμε μικρά και απλά πράγματα που μας δυσκολεύουν αλλά και να οραματιστούμε μεγάλες αλλαγές και στόχους για το Χαλάνδρι.
Χωρίς κομματικές ταμπέλες και στερεότυπα πιστεύω ότι με τον συνδυασμό "Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Άγγελο Νταβία θα μπορέσουμε να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου .


ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Οι καριερίστες της πολιτικής, τα έμμισθα κομματικά στελέχη, οι επαγγελματίες του συνδικαλισμού δεν θα ήταν ποτέ μαζί μας.

Οι μαχητές του στίβου της ζωής, οι γονείς της μέσης ελληνικής οικογένειας είναι τα κοινωνικά συστατικά αυτού του συνδυασμού.

Η οικογένεια Καπινιάρη είναι από τις παλαιότερες στο Πολύδροσο.

Η Νάνσυ είναι μητέρα 3 παιδιών, εργαζόμενη σε μεγάλη εταιρία του ιδιωτικού τομέα, νοικοκυρά και σύζυγος.

Αξιοποιεί κάθε λεπτό της ημέρας και τα προλαβαίνει όλα.

Όπως όλοι οι κανονικοί άνθρωποι.

Σε σένα μένει φίλε μου να σκεφτείς τι είδους άνθρωποι θες να αποφασίζουν για την ζωή σου: Κάποιοι ίδιοι με σένα που έχουν βιώσει και βιώνουν στις ίδιες με εσένα συνθήκες, σε καταλαβαίνουν, μοιράζονται μαζί σου τις ίδιες αγωνίες ή τα εντεταλμένα στελέχη κομμάτων, μηχανισμών, οικονομικών μεγαλοπαραγόντων;
 

Η Νάνσυ μεταφέρει το μήνυμα την κίνησή μας στο Πολύδροσο.
Για την ακρίβεια το ενσαρκώνει στην καθημερινότητά της.
¨Εχει έντονη προσωπικότητα και ΑΠΟΨΗ για την ζωή και την κοινωνία.


Καλή επιτυχία! Ευχαριστώ για την συμμετοχή σου ...

Φακάς Φώτης - Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία




Φακάς Φώτης του Νικολάου Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Γεννήθηκε το 1951 στο Άγριδι Γορτυνίας Αρκαδίας.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και είναι μαχόμενος δικηγόρος από το 1980.

Είναι παντρεμένος με τη συντ/χό καθηγήτρια μαθηματικών Μαρία Στογιαννούδη και έχει 2 γιούς.

Είναι κάτοικος και ιδιοκτήτης ακινήτου στο Πεύκο Πολίτη .

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ: Ο νομικός σύμβουλος της δημοτικής κίνησης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία Φώτης Φακάς προσθέτει στο ψηφοδέλτιο μας την επιστημονική γνώση επί τα νομικά αφού πρόκειται για έναν γνωστό μαχόμενο δικηγόρο αλλά φέρνει κοντά στην κίνησή μας και την γειτονιά του πολύπαθου Πεύκο Πολίτη, περιοχή στην οποία το δημοτικό μας πρόγραμμα δίνει μεγάλη βαρύτητα αφού η προώθηση της περιοχής στο σχέδιο είναι από τις μεγάλες μας προτεραιότητες.
Ο Φώτης μπορεί και θα βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Σε ευχαριστώ για την τιμή Φώτη, καλή επιτυχία.