Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ


Μια αξιοσημείωτη εξέλιξη στο θέμα της αδειοδότησης του δημοτικού αθλητικού κέντρου "ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ" είχαμε σήμερα, αφού ο εργολάβος της ΕΥΔΑΠ εγκαταστάθηκε στον χώρο και ξεκίνησε εργασίες για την τοποθέτηση του ρολογιού σύνδεσης του αθλητικού κέντρου με το δίκτυο ύδρευσης.
Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε δύο με τρεις ημέρες σύμφωνα με τον εργολάβο.

WC AMEA

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ολοκληρώνονται επίσης εντός των ημερών και οι εργασίες κατασκευής των προβλεπομένων WC ΑΜΕΑ οπότε - με δεδομένο ότι έχουν περαιωθεί από τον Ιούνιο και οι εργασίες τοποθέτησης συστήματος πυρασφάλειας - τα "μεγάλα" (και "άλυτα από το 2011) θέματα που οδήγησαν στην σφράγιση του αθλητικού κέντρου επιλύθηκαν και αυτό δεν απαίτησε παρά συντονισμένη δουλειά τριών μόνο μηνών.
(Αυτά για όσους κάθε φορά γίνονται εμπόδιο στα αυτονόητα και προβάλουν γελοίες δικαιολογίες περί "δύσκολων έργων" ή "ανύπαρκτων κονδυλίων" για τα προβλεπόμενα. Βεβαίως τα λένε αυτά για να μην χάσουν καμιά ώρα προπόνηση τα χρυσοφόρα επιχειρηματικά τμήματα αθλητικών ακαδημιών).

Με βάση λοιπόν τις υποδείξεις των ελεγκτικών οργάνων της περιφέρειας το ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ μπορεί να πάρει ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (το γράφουμε με κεφαλαία λες και πρόκειται για μεγαλειώδες κατόρθωμα, εκεί έχει καταντήσει ο δήμος μας) και να λειτουργήσει φέτος  - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ - χωρίς το άγχος του πότε και αν θα σφραγιστεί, γεγονός που τελικά θα προβεί ΚΑΙ προς όφελος των αθλητικών σωματείων και της ΣΟΒΑΡΗΣ λειτουργίας τους, αφού θα μπορούν να κάνουν αξιόπιστο προγραμματισμό, όσα θέλουν (γιατί κάποιοι προτιμούν την "βολική και επιβαλλόμενη από αυτούς μπαχαλική ασάφεια γιατί ξέρουν ότι χωρίς αυτή θα φανεί η πολιτική και διοικητική τους ανεπάρκεια να λειτουργήσουν σύννομα και θα αποκαλυφθούν τα παιχνιδάκια τους και οι σκελετοί που έχουν στις ντουλάπες τους).

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σε καλό ρυθμό επίσης μαθαίνουμε ότι προχωρούν και οι εργασίες για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου της Αποστολοπούλου και της αδειοδότησης του χώρου, που και αυτή προβλέπεται ότι θα προχωρήσει χωρίς προβλήματα.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Τελείως διαφορετικής τάξης θέμα είναι η υπόθεση του αθλητικού κέντρου Μάρκος Παπαδάκης αφού οι ολιγωρίες της προηγούμενης διοίκησης στα θέματα της εξασφάλισης παραχώρησης χρήσης (ή ιδιοκτησίας) από το ΟΣΚ έχουν περιπλέξει την κατάσταση που πρέπει να διαχειριστεί η νέα διοίκηση, θέτοντας το θέμα σε υψηλή προτεραιότητα - αν δεν θέλει να σκάσει στα χέρια της καμιά μεγαλύτερη βόμβα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Κ. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Σήμερα το πρωί - όταν ξεκινήσαμε το ρεπορτάζ - στον χώρο βρίσκονταν ο Κ. Γερολυμάτος, ο οποίος - όπως πληροφορηθήκαμε ανεπίσημα - αναλαμβάνει την τεχνική υπηρεσία του δήμου και ενημερωνόταν για την πορεία των εργασιών.

 Για ό,τι νεώτερο θα σε ενημερώνουμε αναγνώστη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου