Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΜΑΪΜΟΥ Ο "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ"


 Αυτό που υποθέταμε επιβεβαιώθηκε και επίσημα με πρωινό ρεπορτάζ μας στις υπηρεσίες του δήμου.

Ο - υποτιθέμενος - προχθεσινός απολογισμός της απερχόμενης δημοτικής αρχής υπό τον ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ τίτλο (στην πρόσκληση για την συνεδρίαση που δημοσιεύσαμε εδώ http://stinplatia.blogspot.gr/2014/08/blog-post_70.html):


Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση απολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΪΜΟΥΔΙΑ!

Και το ερώτημα προς τη νέα διοίκηση του δήμου και την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι να εξηγηθεί τι είδους "συναδελφικότητα" είναι αυτή - να αποδέχεσαι δηλαδή και να νομιμοποίηεις με την παρουσία σου - μόλις μια βδομάδα πριν παραλάβεις - την απόπειρα του απερχόμενου να εμφανίσει ότι σου παραδίδει μια εξειδανικευμένη κατάσταση - ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ (γιατί θα αποδειχτεί σύντομα) - ότι δεν υπάρχει θα γίνεις ουσιαστικά εσύ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

Δεν υπάρχει ΑΠΟΦΑΣΗ του Δ.Σ αναγνώστη μου - όπως μας ενημέρωσε η γραμματεία του δημοτικού συμβουλίου - ούτε κείμενο με απολογιστικά στοιχεία (οικονομικών δεδομένων, αριθμού προσωπικού, εκτελεσμένων και ανεκτέλεστων έργων, δανείων, ανεξόφλητων τιμολογίων κλπ) που θα έπρεπε να υπάρχουν για να στοιχειοθετήσουν την αυτοικανοποίηση - συγνώμη αυτοπροβολή θέλαμε να γράψουμε - του απερχόμενου δημάρχου περί ενός δήμου νοικοκυρεμένου, που παραδίδεται με γεμάτα ταμεία στη νέα δημοτική αρχή και  με όλα του τα προβλήματα λυμένα (κλειστά αθλητικά κέντρα, σοβάδες να πέφτουν στα σχολεία, κτίρια νοικιασμένα από κολλητούς με 5350 τον μήνα, 300 παιδιά ΜΟΝΟ στους παιδικούς σταθμούς κλπ, κλπ.).

Η απόδειξη περί των ισχυρισμών μας για την τελευταία μαϊμουδιά Κουράση είναι απλή (διότι η Πλατεία δεν ομιλεί, ούτε "κατηγορεί" εις τον αέρα):

ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ αφού το "λήψη απόφασης" που έλεγε η πρόσκληση πήγε περίπατο και έμεινε μόνο το "συζήτηση" δηλαδή .... μπουρδολογία για να αγιάσουν τα γένια τους οι παλαιοί και να κάνουν επίδειξη "συναδελφικότητας και πολιτικού πολιτισμού" οι ερχόμενοι αναζητώντας ουσιαστικά ίδια αντιμετώπιση από την άλλη εβδομάδα.

Οπότε δικαιώνεται απόλυτα ο χθεσινός σχολιασμός του ακατανόμαστου - στην προσωπική του σελίδα στο fb.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ:

Ο Αγγελος Νταβίας κοινοποίησε σύνδεσμο.
17 ώρες πριν · Τροποποιήθηκε

Άρες Μάρες Κουκουνάρες Κουράση!
Ακούστε τι λέει ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ...
Θέλει να ξαναγυρίσει κιόλας ως δήμαρχος.

Δεν θα σχολιάσω, δεν θα σχολιάσω. Θα συγκατηθώ ....

Αλλά επειδή ο "πολιτικός πολιτισμός" των "caumme il faut" πολιτικάντηδων επιβάλει, αντί να τοποθετούμαστε επί της ουσίας των θεμάτων στα δημοτικά συμβούλια να ανταλλάσσουμε ευχές και φιλοφρονήσεις αναμετάξυ μας (για να αντικατασταθεί η πολιτική συζήτηση με ανούσιες δημόσιες σχέσεις και να αποσιωπάται η αλήθεια από τους δημότες) θα γίνω και εγώ (για μια μέρα) ολίγον "political correct" και θα ευχηθώ την "ΚΑΛΗ μου ΕΠΙΤΥΧΙΑ" στη νέα διοίκηση, όπως "προβλέπεται". (αν και η πραγματική και από καρδιάς ευχή είναι το "ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ" - δεν θεωρώ ότι είναι θέμα ... ΤΥΧΗΣ η δημοτική πολιτική) αλλά κυρίως θα ευχηθώ "ΚΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ" στον απερχόμενο μετατροπέα του Χαλανδρίου σε SALT LAKE CITY.

Από την άλλη βδομάδα οι ευχές και οι τσιριτζάτζουλες - τουλάχιστον από την μεριά μου - θα εκλείπουν για να φανούν ΟΙ ΥΠΑΡΚΤΕΣ διαφορές που υπάρχουν ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, για να βοηθήσουμε έτσι (κατά την αντίληψή μας) να γίνουν οι καλύτερες επιλογές για την πόλη. Επιλογές ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΧΡΩΜΕΣ. (Άντε γιατί γεμίσαμε σάλια).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου