Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. : Κήρυξη Στάσης Εργασίας και Συλλαλητήριο τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013


ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας τη Δευτέρα και προαναγγελία νέων κινητοποιήσεων



Με στάση εργασίας την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουλίου από τις 12 έως τη λήξη της βάρδιας και συγκέντρωση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στις 12.30 το μεσημέρι και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15) απαντά η ΠΟΕ-ΟΤΑ στον «ξαφνικό θάνατο» της Δημοτικής Αστυνομίας.

Επιπλέον αποφασίστηκε η αποχή από οποιαδήποτε εργασία των Δημοτικών Αστυνομικών το ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ 6 και 7 ΙΟΥΛΙΟΥ αντίστοιχα, ενώ αύριο Σάββατο στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου της Αθήνας, (Αγίου Κωνσταντίνου 14).

Παράλληλα τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 και ώρα 11.00 το πρωί συνεδριάζει εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκειμένου να αποφασίσει περαιτέρω τη στάση της, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ τηςaftodioikisi.gr για «καυτό» καλοκαίρι στους δήμους.

«Η απόφαση της κυβέρνησης για τον «ξαφνικό θάνατο» της Ε.Ρ.Τ. επεκτείνεται και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ και προσθέτει: «Η πρόθεση της κυβέρνησης για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας αποτελεί πραξικοπηματική απόφαση και συνταγματική εκτροπή και είναι ενταγμένη στο «Δόγμα του Σοκ», ώστε να τρομοκρατήσουν, να διαιρέσουν και να οδηγήσουν χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση και στην εξαθλίωση»

»Πλέον στόχος τους δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία αλλά συνολικά οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γι’ αυτό η αντίδρασή μας θα είναι συνολική και δυναμική», καταλήγει η ανακοίνωση.

Παράλληλα η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί την Κ.Ε.Δ.Ε. «άμεσα και δυναμικά με ξεκάθαρη θέση να προστατέψει με αποφάσεις της τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία μεθοδικά και απροκάλυπτα οδηγούν σε διάλυση.»

http://www.aftodioikisi.gr/, 5/7/2013

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ - ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ

Διότι αφού για τους άλλους λες ότι "για να τους βάλανε κάτι θα έχουν κάνει" και εσένα για να σε βάλανε κάτι θα ξέρουν, δεν χρειάζεται να περιμένουμε το αποτελέσματα των ελέγχων!

Άρα αφού το ονοματάκι σου φιγουράρει εδώ:


στην πρώτη σελίδα της λίστας με τους 1747 που ελέγχονται για μεγάλο αιφνίδιο πλουτισμό, να σε αυτή τη σελίδα, 


ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΞΙΩΝ "ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ"!
ΣΥ ΕΙΠΑΣ!

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ: Σε κάλεσε προσφάτως ο ανακριτής; Γιατί;

ΚΑΛΟ Σ-Κ!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ!

Τον Δεκέμβριο κυκλοφόρησε η λίστα!

Τότε εμείς γράψαμε ΜΟΝΟ αυτά!
Διότι ΔΕΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ!

Αλλά τώρα....

Εσύ το διάλεξες!


http://stinplatia.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7045.html


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

Έχει ΜΕΓΑΛΟ Χαλανδραίϊκο ενδιαφέρον αφού σε αυτή περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα συμπολιτών μας και ένας δημοτικός σύμβουλος.

Ενδιαφέρον εκτός από την λίστα που αφορά την ΔΟΥ Χαλανδρίου εμείς βρήκαμε και στις λίστες γειτονικών ΔΟΥ και κυρίως του Ν. Ηρακλείου.

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ;;;

Μπα βρείτε τα μόνοι σας γιατί ... πάλι εμείς θα φταίμε, θα είμαστε κακοί κλπ.

Αλλά φίλοι μου εμείς δεν παράγουμε την πραγματικότητα. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τώρα απλά την λουζόσαστε.
Και δεν σας φταίμε εμείς .....

Α ΝΑΙ! ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ZOUGLA! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΝΑΝ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ!


ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΤΟΙ ΔΩ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ.

ΟΙ 1746 ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΕΝΑΣ - ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΙΝ ΤΟΥ - ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!

ΠΟΙΟΣ;;;

Κάτσε να τον βρω και θα σας τον δείξω!





ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΛΑ ΟΜΩΣ - ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΕ - ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 1747 ΝΟΜΙΖΩ - ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Σε καθάρισε η Μαμά;

ΟΥΤΕ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ

ΗΣΟΥΝ ΤΟ 2011 και το 2012 μέλος της Επιτροπή Ποιότητας Ζωής - ναι, φίλαγες το Χαλάνδρι από πολεοδομικές αυθαιρεσίες - και αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής.

Έτσι δεν είναι κύριε, που τολμάς να πιάνεις υπαλλήλους  στο στόμα σου;

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

ΙΔΟΥ:



Είσαι και ΠΑΣΟΚος, είσαι και κολλητός με πρώην υπουργάρες, είσαι και σοσιαλιστής, τηρείς τους νόμους απαρέγκλιτα και έτσι δικαιούσε να κάνεις τον ΚΗΝΣΟΡΑ (έτσι να σου βάλω και καμιά δύσκολη λέξη).

ΑΛΛΑ ΕΣΥ - Ο ΤΙΜΗΤΗΣ - ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΟΥ!

Διότι για πέρυσι - που ήσουν ΥΠΟΧΡΕΟΣ ανάρτησης  -  το ονοματάκι σου - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ - λείπει απ' εδώ:

http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=3277&cnode=38

ΝΑΤΟ! ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Δηλαδή είσαι παράνομος, έπρεπε να έχεις ήδη ΕΚΠΕΣΕΙ του αξιώματός σου, αν η χώρα αυτή ήταν δημοκρατία και αν δεν υπήρχε ο αμοραλισμός να σας έχουν να κουνάτε τα δάκτυλα - ακόμα - στο δημοτικό συμβούλιο αντί να σας βάλουνε τα δάκτυλα στην θέση τους, αι αρχαί του τόπου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Θέλει η ΠΟΥΤΑΝΑ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει - λέει ο λαός μας.

Καρφώθηκαν, ποιοι είναι πραγματικά πίσω από τον άδικο καταλογισμό!

Ο Σταμάτης Πετρόπουλος μίλησε στο χθεσινό συμβούλιο για το θέμα του καταλογισμού στους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας:

"ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ" είπε ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, στο δημοτικό συμβούλιο, εχθές.

Μεγάλε κράτα λογαριασμό τώρα ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ!

ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑΝ ΣΟΥ!

(Από Δευτέρα όμως, διότι το Σ-Κ λιαζόμαστε)!


ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ



Cleanbeaches.gr

ΔΗΜΟΣΙΟ – ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Στην ΕΛ.ΑΣ πηγαίνει η Δημοτική Αστυνομία



Η κυβέρνηση πρότεινε στην τρόικα τη μετάταξη των 4.000 υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η πρόταση που έγινε προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο με το θέμα της κινητικότητας στο Δημόσιο φαίνεται πως έχει ήδη γίνει δεκτή κατ’ αρχήν από την τρόικα αλλά και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, καθώς λύνει προβλήματα έλλειψης προσωπικού στην αστυνομία.

Εκτιμάται ότι πιθανή μετάταξη των δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ. θα απελευθέρωνε προσωπικό που σήμερα ασχολείται με γραφειοκρατικές ή χαμηλής έντασης εργασίες και θα ενίσχυε στην πράξη την αποτελεσματικότητα του Σώματος.

Με την υπαγωγή και των δημοτικών αστυνομικών στην κινητικότητα, μετά τους καθηγητές του υπουργείου Παιδείας, εκτιμάται ότι είναι εφικτός ο στόχος που θέτει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για ολοκλήρωση των μετακινήσεων 12.500 υπαλλήλων μέχρι τον Σεπτέμβριο.


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

Αποτελεί την είδηση της ημέρας η ουσιαστική κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.
Κανένας αυτοδιοικητικός δεν μπορεί να συμφωνήσει με την ουσιαστική κατάργηση της λειτουργίας της υπηρεσίας της δημοτικής αστυνομίας - γιατί γι' αυτό μιλάμε, μην έχετε καμιά αμφιβολία.
Από την άλλη πλευρά ΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ, όταν ζεις στο Χαλάνδρι και η χρησιμότητα και η αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας έχει υπονομευθεί με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο από την διοίκηση Ανδρεάση;
Τι να θυμηθούμε; 
- Τον Ανδρεόπουλο με τον Πράσσο να εντέλουν στον δρόμο τους δημόμπατσους να διώξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους;
- Τους επιλεκτικούς ελέγχους στα μπαρ;
 
ή αυτό:

Δυστυχώς η μνημονιακότερη και τροϊκανότεροι των τροϊκανών διοίκηση του δήμου στο λεκανοπέδιο, υπό την καθοδήγηση του αμοιβόμενου από τον Φούχτελ συμβούλου, φρόντισε και εδώ - όπως και στην κοινωνική υπηρεσία με το κοινωνικό παντοκοροϊδείο - να καταεξευτελήσει τις δημόσιες υπηρεσίες στα μάτια σας για να είναι αποδεκτές τέτοιες επιλογές κατάργησής τους.

Εμείς θα αγωνιστούμε ο δήμος να ξαναγίνει το σπίτι του δημότη, ο οργανισμός που αγωνίζεται για να του παρέχει υπηρεσίες.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ "ΤΑΞΙΜΟ" ΤΟ "ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ".

Άλλα σχετικά:

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο δραστών, ηλικίας 28 και 23 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι διέπραξαν το τελευταίο 7μηνο έντεκα ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών, στην Αττική. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος συνελήφθη την 28-06-2013 στο Χαλάνδρι Αττικής, ενώ ο 23χρονος αναζητείται.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, για τη διευκόλυνση του εντοπισμού του αναζητούμενου και των οικιών που μίσθωναν-χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετα καθώς και προς διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Ανέκδοτο: "Πόσο κάνει 2Χ2;"



Σε ένα συνέδριο με τα πιο ταλαντούχα "μυαλά" δόθηκε το εξής πρόβλημα.

Πόσο κάνει 2Χ2.

Ο Μηχανικός βγάζει το λογαριθμικό του κανόνα τον κουνά πίσω μπρος και στα γρήγορα ανακοινώνει
3,99...

Ένας Φυσικός φτιάχνει ένα κατάλληλο πρόγραμμα στον υπολογιστή του και σε λίγη ώρα
συμπεραίνει πως το αποτέλεσμα βρίσκεται με αρκετή πειραματική ακρίβεια μεταξύ του 3,98 και του 4,2.

Τέλος ένας Μαθηματικός μετά από ώρα σκέψης κοιτάζει τους υπόλοιπους με το χαμόγελο της επιτυχίας και λέει: "Δεν ξέρω ποιά είναι η απάντηση αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει λύση!".