Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

PUSH THE FUCKING BUTTON - ΔΟΚΤΩΡΑΣ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ! ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;

O Δημοτικός Συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ» καταγγέλλει: 
Ο Καλογερόπουλος Θέλει να μετακινήσει τους τσιγγάνους δίπλα στο γήπεδο του Απόλλωνα. 


Σήμερα 8 Απριλίου 2013 στο γραφείο του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ.Καλογερόπουλου πραγματοποιήθηκε «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ (ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ)

οι Δήμαρχοι Δημήτρης Φωκιανός, Μιλτιάδης Καρπέτας, Παντελής Βλασσόπουλος και Νίκος Χιωτάκης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λυκόβρυσης-Πεύκης κος Ι. Θεοδωρακόπουλος και Κηφισιάς κος Β. Βάρσος.

Δεν εκλήθη όμως ο Δήμαρχος Χαλανδρίου
Ο Νίκος Πανταζής Καταγγέλλει τον Γεν. Γραμματέα της αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Καλογερόπουλο για την ανεξήγητη απόφαση του να μην καλέσει στην σύσκεψη των δημάρχων τον άμεσα εμπλεκόμενο και ενδιαφερόμενο δήμαρχο Χαλανδρίου, απρέπεια που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Νίκου Πανταζή ότι θέλει να μετακινήσει τους τσιγγάνους λίγα μέτρα από τον Καταυλισμό σε δημόσιο χώρο στη συνέχεια του Νομισματοκοπείου δίπλα στο γήπεδο του Απόλλωνα από την πλευρά που είναι τοποθετημένοι οι πάγκοι των ομάδων.Τον πληροφορούμε ότι κανένα πρόβλημα δεν λύνεται χωρίς την παρουσία εκείνων που άμεσα ενδιαφέρονται και τους αφορά. Αυτό θα το διαπιστώσει μόνος του στις 14 Μάιου όταν θα πάει να εφαρμόσει την απόφαση βίαιης απομάκρυνσης των Ρομά από τον Καταυλισμό.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

1. Η καταγγελία έχει ημερομηνία 8 Απριλίου αλλά εμείς ΣΗΜΕΡΑ την λάβαμε. Άλλωστε και στο blog του Νίκου έχει αναρτηθεί με σημερινή ημερομηνία.

2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΚΟ που επίσημα δημοσιοποιεί το θέμα, για το οποίο σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ενημερώθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων από τον δήμαρχο Χαλανδρίου την Τρίτη, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση και αφού πέρασε το χθεσινό Δ.Σ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ ΑΥΤΟ:

Θα εκτελεστεί η απόφαση για απομάκρυνση του καταυλισμού των τσιγγάνων τον Μάιο, οπωσδήποτε, λένε τόσο στην περιφέρεια όσο και στον δήμο.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. Πού θα τους πάνε; Ξέρετε; Εμείς κάτι ακούσαμε. Αλλά ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ! ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ! Να το πούνε οι θεσμικοί που το ακούσανε εχθές ημιεπισίμως. ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ.
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΤΟΥΜΑΤΙΕΣ που λέει και ένας φίλος μου!


Και μου έκανε ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ότι εχθές συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ λέξη! Παρακολούθησα ΟΛΟ το δημοτικό συμβούλιο. ΛΕΞΗ! ΚΑΝΕΙΣ!

ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ! ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ! ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ!

Δεν τολμάει κανείς να καταθέσει ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πρόταση για το θέμα. 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ (ιδιοκτήτες) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ (τσιγγάνοι) και στο τέλος θα προκαλέσουν πόλεμο ρατσιστών, αντιρατσιστών ώστε να ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤHN ΕΥΘΥΝH ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΛΥΣΗΣ!

Το θέμα χρειάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ από τις δημοτικές παρατάξεις και τον Δήμο! ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ! 

ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ και να τοποθετηθούν όλοι ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΣΥΝΟΛΙΚΑ για το θέμα ώστε να καταστρωθεί ένα ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ σχέδιο αντιμετώπισης που δεν θα βασίζεται σε "επικοινωνιακά τρυκάκια" (και ιδίως μετά από ανάρτηση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ).

ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ή ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ - ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ - ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Και βέβαια δεν λύνεται το θέμα με την απόπειρα να φύγουν οι ευθύνες για τα αδιέξοδα από ΕΜΑΣ, εδώ στο Χαλάνδρι και να πάνε δίπλα, πάνω, δεξιά και αριστερά.

Οι δημοτικές μας παρατάξεις βρίσκονται μπροστά στα αδιέξοδά  στα οποία έχουν οδηγήσει το Πεύκο Πολίτη και την ένταξή του με την διαχρονική μικροπολιτική τους.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ να επανατοποθετηθούν στο πλαίσιο το οποίο έχουμε αναδείξει εδώ και ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και να δούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πώς πρέπει να ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΕΙ.
(Εμείς αν χρειαστεί θα το κάνουμε μόνοι μας. Αλλά δεν θα τους δώσουμε τότε άλλα άλλοθι).

Γιατί η αναίμακτη, ευρωπαϊκή και πολιτισμένη λύση στο θέμα των τσιγγάνων είναι ΜΟΝΟ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ.
Έχουμε ζωντανό το παράδειγμα στο ΠΑΤΗΜΑ και την εκεί ένταξη των τσιγγάνων στο κοινωνικό σύνολο.

Όλα τα άλλα που λέγονται για τους τσιγγάνους, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ και τους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ της φυλής των Μαμαλούκων.

ΦΟΒΕΡΟ!


ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΓΕΡΟΥΣ ΛΥΤΕΣ!

ΠΩΠΩ! ΚΑΛΟΣ ΣΜΠΙΡΟΣ!

Άκου τι μου έσκασε μεσημεριάτικα ο σμπίρος μου.

Όπως είναι επόμενο αυτές τις μέρες ψάχνουν όλοι τα πάντα γύρω από το .... τσιγγαναριό. (το έργο στον καταυλισμό και τις καταγγελίες που οδήγησαν τον δήμο στο σημερινό μπάχαλο).

Άκου τώρα τι βρήκε σήμερα ο σμπίρος μου:

Όταν έγινε ο διαγωνισμός (ή "διαγωνισμός" - όπως σας αρέσει, ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ) για το περιβόητο έργο στον καταυλισμό των τσιγγάνων, διαγωνίστηκαν (ή "διαγωνίστηκαν") δύο εργολήπτες.

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ


Ο ένας, ο τελικά ανάδοχος Κανδύλης κλπ ΟΕ και ο άλλος (που "έχασε") ήταν μια εταιρία ΤΑΔΕ ΕΠΕ ας πούμε, που εκπροσωπήθηκε στον διαγωνισμό από ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ.

Τίποτα το ενδιαφέρον μέχρι τώρα.

Έψαξαν λοιπόν το πληρεξούσιο και τι είδαν;

Ότι έχει γίνει σε συμβολαιογράφο .... ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ!

ΤΥΧΑΙΟ;
ΜΑΛΛΟΝ!

ή ΟΧΙ;

Θα ψάξει και άλλο ο σμπίρος.

Τώρα θα μου πεις τι έχει η Λευκάδα, εσύ ο άσχετος. Ε δεν μπορούμε να σε πούμε τώρα.

Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ όμως ξέρει ότι η ΛΕΥΚΑΔΑ, εκτός από τις περήφημες φακές Εγκλουβής, έχει ... βγάλει και κάτι ...... ΠΙΛΑΦΙΑ, μα κάτι ΠΙΛΑΦΙΑ .....

... που τύφλα να έχει η ΣΑΓΚΑΗ!


ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΓΕΝΕΩΝ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ "ΛΙΤΣΕΙΟ"


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΡΟΪΔΕΙΟ - ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!

Σήμερα 9 παρά 10 το πρωί.

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ.

Ένα συνεργείο καθαριότητας (μια γυναίκα και ένα άνδρας) σκούπιζαν τον άδειο χώρο.

Μια κυρία, με χαρτιά στο χέρι, καθόταν σε μια καρέκλα έξω από την πόρτα.

Πλησίασα και πήγα να μπω μέσα. 

"Κύριε είμαστε κλειστά ακόμα, αργότερα έρχονται οι υπάλληλοι. Θέλετε να καθίσετε;" μου είπε ευγενέστατα ο άνδρας του συνεργείου.

- "ΝΑΙ, θα περιμένω" απαντώ.

"Να σας βγάλω μια καρέκλα έξω, εδώ με την κυρία γιατί εμείς τελειώσαμε και θα φύγουμε", μου λέει και μένω παγωτό.

Του είπα ότι δεν χρειάζεται, κλείδωσε, έφυγαν και η κυρία έμεινε όπως βλέπετε στην φωτογραφία να περιμένει με τα χαρτιά στο χέρι.




και επι τη ευκαιρία .... έτοιμο είναι!

ΚΟΥΙΖ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

Άλλο ένα θεατρικό δημοτικό συμβούλιο, με στοιχεία από ΙΟΝΕΣΚΟ και επιρροές από ταινίες του ΑΓΚΟΠ (χρειαζόμαστε ομαδικά σοκονομονείο) ή Ηλιόπουλου (Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε) εξελίχθηκε εχθές.

Τι άκουσαν;
Τι κατάλαβαν;
Τι είπαν;
Τι συμφώνησαν;

Τι ψήφισαν τελικά;


ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ!

ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ και ΕΜΠΑΘΕΙΣ.

Πάντως όσοι ήταν εκεί και έφυγαν στην διακοπή μεταξύ της προ ημερησίας συζήτηση και την συζήτηση των θεμάτων, ήσυχοι και ευχαριστημένοι ότι όλα είχαν πάει καλά (ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ) και βγήκε ΟΜΟΦΩΝΟ αποτέλεσμα, ας μείνουν σήμερα κοντά μας. (θα καθυστερήσουμε λίγο γιατί έχουμε και δουλειές, εκτός από να σας αποδεικνύουμε ότι όποιος κάνει ΧΩΡΙΟ με ΑΥΤΗΝ την διοίκηση του δήμου, πρέπει να είναι πολύ - μα πολύ επιφυλακτικός ως προς την συμφωνία του.)

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ.

ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ!

Εμείς τους προειδοποιήσαμε.

ΥΓ: Εχθές γονείς από τον σύλλογο του 2ου έκαναν παράπονα γιατί γράψαμε ότι δεν είχε την συμμετοχή που περιμέναμε η κινητοποίηση στο 2ο. "ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΙΚΕΙ" έλεγαν.
Όχι καλές μου κυρίες. Δεν σας αδικώ και γνωρίζω πόσο τρέξιμο έχετε ρίξει εσείς από τον σύλλογο. ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ γονείς που δεν αφιέρωσαν εχθές μια ώρα στηλιτεύουμε. Και τους μαθητές του σχολείου που έπρεπε να είναι ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ εχθές και να μην πάνε βόλτα στα καφέ. Και κανονικά πρέπει να τους στηλιτεύετε και εσείς - ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ - μαζί μας και όχι να ζητάτε από το ΡΕΠΟΡΤΑΖ να παρουσιάζει άλλη εικόνα από αυτή που είδε ο φακός της μηχανής.

ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ...


Το ΜΠΑΣΚΕΤ του ΓΣΧ δίνει μάχη παραμονής στην Γ' Εθνική.

Έχει δύο αγωνιστικές ακόμα και την Κυριακή παίζει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του που πρέπει πάση θυσία να νικήσει για να σωθεί.

ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ;

ΠΟΙΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ;

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι η απάντηση που έλαβαν είναι ότι τα "ηρωικά" περί λειτουργίας των αθλητικών χώρων πήγαν περίπατο ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ την τέλεση του αγώνα με δική της ευθύνη.

Οι άνθρωποι του Γυμναστικού είναι στα κεραμίδια.

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΒΑΡΗΣ, όπως δεσμευόταν;

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ .... ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ! ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;


Αυτό το δελτίο τύπου δεν μας το έστειλαν. Το πήραμε από το site του δήμου για την σφαιρική σας ενημέρωση, ακριβώς όπως είναι ΕΔΩ






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Κάλεσμα προς τους δημότες - Μαζί καθαρίζουμε την Ρεματιά μας!

Εθελοντικός καθαρισμός τμήματος της Ρεματιάς Χαλανδρίου

Στα πλαίσια της καμπάνιας Let’s do it Greece, ο Δήμος Χαλανδρίου, στις 14-04-2013, μαζί με φορείς της πόλης και εθελοντές, αναλαμβάνει δράση καθαρισμού στη παιδική χαρά της οδού Γραβιάς και σ’ όλο το παραρεμάτιο πεζόδρομο της Ηρ. Αττικού έως την οδό Δάσους.

Ώρα έναρξης: 9:00 π.μ.
Τόπος συνάντησης: Γραβιάς και Ηρ. Αττικού (πίσω από το εμπορικό κέντρο Ερμείον Λ. Πεντέλης 77-79).

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν σ’ αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία δίνοντας από κοινού ένα μήνυμα αλληλεγγύης και σεβασμού προς το περιβάλλον.

Δήμος και δημότες μαζί – Συμμαχία για την Πόλη μας!
Χρήσιμες πληροφορίες: Υπεύθυνη Προγράμματος Σύμη Ξεφτεράκη, Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας 2132023909
e-mail: politiki.prostasia@halandri.gr


ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΗΣ ΡΕΜΑΤΙΑΣ.

Καλά ρε αδέλφια, μπορείτε να μου πείτε τι θα κάνει ο "υποστηρικτής" αν έρθω εγώ να σκουπίσω την Προφήτη Ηλία εθελοντικά;

Θα βάλει τις σακούλες ή θα με υποστηρίζει ψυχολογικά;





ΧΑΙΡΕΤΕ!



Οι Ρομά του Νομισματοκοπείου με δελτίο τύπου δηλώνουν ότι θα παλέψουν για να μη χάσουν τα μοναδικά σπίτια που έχουν




ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ
ΕΚ ΧΑΛΚΙΔΟΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ “Η ΕΛΠΙΔΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μία φορά ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει πρωτοφανή «ζήλο» και στοχευμένη «επιλεκτικότητα» για να λύσει τα μεγάλα «οικονομικά του προβλήματα».
Για άλλη μία φορά οι «Διοικούντες» ενεργούν προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων.
Το «φιλέτο» πίσω από τη στάση του Νομισματοκοπείου είναι τώρα αξιοποιήσιμο για τα μεγάλα σχέδια τους και οι Τσιγγάνοι με τις οικογένειές τους το μοναδικό τους εμπόδιο.

Πριν από λίγα χρόνια έφτιαχναν προϋπολογισμούς στον Δήμο Χαλανδρίου Τριών Εκατομμυρίων Ευρώ και άρπαζαν τεράστια χρηματικά ποσά στο «Όνομα μας».
Σήμερα, δεν μας έχουν πια ανάγκη για να παίρνουν μεγάλες χρηματοδοτήσεις στο «Όνομα μας» και μας απειλούν με νέα κατεδάφιση στις 14 Μαΐου του 2013.
70 οικογένειες, με μικρά παιδιά ζουν πάλι υπό το φόβο της μπουλντόζας.
60 παιδιά αγωνιούν αν θα ολοκληρώσουν τη φετινή σχολική χρονιά τους.

300 Έλληνες Τσιγγάνοι, μόνιμοι κάτοικοι και δημότες Χαλανδρίου από το 1971 έως και σήμερα ενώνουμε τις φωνές μας για να κραυγάσουμε «ΟΧΙ» στην άδικη κατεδάφιση των μοναδικών σπιτιών μας, όταν σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες αυθαίρετα εξοχικά, που κανείς δεν τα αγγίζει.
300 Έλληνες Τσιγγάνοι, δηλώνουμε ρητώς και κατηγορηματικώς πως θα παλέψουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να μην κατεδαφιστεί ούτε μία παράγκα από την περιοχή μας.
300 Έλληνες Τσιγγάνοι, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, να μας συμπαρασταθούν και να μας στηρίξουν να μην γίνουμε άστεγοι και μείνουμε στο δρόμο εμείς και τα μικρά παιδιά μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ                                     ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

Halandri Pedia

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΛΟΪΖΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ


ΥΠΕΣ: €17,8 εκατ. στους δήμους για λειτουργικά, επενδύσεις

Ποσό 17.822.916,67 € στους δήμους κατανέμει από τους ΚΑΠ το υπουργείο Εσωτερικών, με απόφαση του υπουργού Ε. Στυλιανίδη.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, «το ανωτέρω ποσό διατίθεται για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών καθώς και επενδυτικών δραστηριοτήτων-έργων των Δήμων της χώρας».

http://www.aftodioikisi.gr/, 10/4/2013

Δείτε την απόφαση και το ποσό που αντιστοιχεί στον Δήμο Χαλανδρίου :