Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ FAST TRACK.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ TO 2014 - ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ;



Δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ!

Η πιο αυταρχική, αντιδημοκρατική διοίκηση στην ιστορία του δήμου συνεχίζει τον κατήφορό της υπό την πλήρη ανοχή και συνενοχή της αντιπολίτευσης.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του δήμου ο προϋπολογισμός του δήμου, Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, δεν συντάχθηκε από την υπηρεσία αλλά από εξωτερικό συνεργάτη.

Το σχέδιο δεν δόθηκε στους φορείς για να κάνουν παρατηρήσεις.

Δεν συνεδρίασε, έστω και για τα μάτια του κόσμου, η επιτροπή διαβούλευσης που προβλέπει ο Καλλικράτης.

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. Αυτό που δεν έχουμε ξαναγράψει είναι ότι ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή την Τετάρτη στις 13 του μηνός.

ΕΔΩ:

12/11/2013 , 24η ΕΚΤΑΚΤΗ Συνεδρίαση 2013 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οικονομικής Επιτροπής - 13 Νοεμβρίου 2013
http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=4011&cnode=204

Χωρίς καν να υπάρχει ακόμα αναρτημένη η απόφαση της οικονομικής επιτροπής στο site του δήμου, εχθές η διοίκηση του αυταρχισμού και της ιδιοκτησιακής αντίληψης του δήμου συγκάλεσε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, χωρίς καν να τηρηθεί η από το άρθρο 95 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων προβλεπόμενη προθεσμία των 3 ημερών μεταξύ πρόσκλησης και συνεδρίασης.
                                                                                                                    - 4η
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  -------
                                                                                                                 - 2013


Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη ειδική συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 15η Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 22:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1.         Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση Προϋπολογισμού του Δήμου  Ο.Ε. 2014.

2.         Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση Ο.Π.Δ. του Δήμου Ο.Ε. 2014.


ΧΑΛΑΝΔΡΙ 14-11-2013
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Αφροδίτη Χατζηγεωργίου η υπογραφή αυτής της πρόσκλησης.

Είναι ΝΤΡΟΠΗ για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που δεν έχουν καταγγείλει από προχθές - την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής - την μεθόδευση Κουράση.

Η απόφαση που θα ληφθεί - αν ληφθεί - το βράδυ θα είναι ΑΚΥΡΗ.

Όσοι από την αντιπολίτευση παραβρεθούν το βράδυ σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ, θα δώσουν απλά άλλοθι και ελαφρυντικό στον αυταρχικό κατήφορο της πλειοψηφίας.


ΥΓ: ΑΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ (που από όσο ξέρουμε την αστεία κουτοπονηριά σας αυτό είναι) για μεθόδευση για να κερδίσετε χρόνο επειδή δεν έχετε ουσιαστικά προϋπολογισμό, πρόκειται για πολύ επικίνδυνο παιχνίδι με τους θεσμούς και τις δημοκρατικές διαδικασίες Αλλά αυτά για εσάς είναι δευτερεύοντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου