Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ Γ.Γ.

Καλή σας ημέρα.

http://stinplatia.blogspot.gr/2013/07/blog-post_3220.html

Ο κ. Ιωακειμίδης είναι από τους Δημάρχους, οι οποίοι τίμησαν και τιμούν το αξίωμά τους και τους δημότες τους. Εκλέχθηκε πολλές τετραετίες ως Δήμαρχος Αγ.Ι. Ρέντη και στις τελευταίες εκλογές εκλέχθηκε ως Δήμαρχος Αγ. Ι. Ρέντη-Νίκαιας.

Στον Αγ.Ι.Ρέντη, ως συνεχιστής του τιτάνιου έργου των προκατόχων του, οι οποίοι με αγώνες και δουλειά μετέτρεψαν τον Ρέντη από λασποχώρι σε πόλη, ο κ. Ιωακειμίδης μετέβαλε την πόλη σε σύγχρονη πόλη. Είχε εκμεταλλευτεί στο έπακρον κάθε χρηματοδότηση προς όφελος του Ρέντη. Αποτέλεσμα της χρηστής και συνετής διοίκησης είναι να δημιουργήσει έναν Δήμο με μηδενικό χρέος και να έχει πλεονασματικό ισολογισμό.
Τώρα, ως Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Αγ.Ι.Ρέντη-Νικαίας δίνει αγώνα για να ισορροπήσει το τεράστιο έλλειμμα (80.000.000 ευρώ, αν θυμάμαι καλά), που παρέλαβε από το ταμείο του πρώην Δήμου Νικαίας.
Επομένως η αντίδρασή του ήταν δικαιολογημένη, δίκαιη και ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ.

Σημείωση: Ούτε πολιτικός φίλος του κ. Ιωακειμίδη είμαι, ούτε δημότης ή κάτοικος του Δήμου που διοικεί.
Δημοσθένης Μπούκης του Γιάννη

ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Ευχαριστούμε για την συμμετοχή στο blog κε Μπούκη. Ο διάλογος και η αντιπαράθεση είναι καλό πράγμα. Ο Γ.Γ. είναι γνωστός φίλος της Πλατείας (και δικός μας), εσάς σήμερα σας γνωρίζουμε και θα θέλαμε να συμμετέχετε πιο συχνά με απόψεις σας.

Ετοιμάζουμε και εμείς μια ταπεινή τοποθέτηση στο θέμα χωρίς καν να γνωρίζουμε τον κο Ιωακειμίδη αλλά ως εραστές της αυτοδιοίκησης, της αποκέντρωσης, του δημοκρατικού προγραμματισμού και του δημόσιου ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου