Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Αιφνιδιαστικά και χωρίς συνεννόηση με το προεδρείο στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. έπεσε από τον Γιάννη Λαδόπουλο, πρόταση να εκδοθεί ψήφισμα υπέρ των δύο υπαλλήλων που εμπλέκονται στον καταλογισμό των 335000 ευρώ και δεν συμπερηλήφθηκαν στην ομόφωνη απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Ο Γιάννης Λαδόπουλος ζήτησε "να έχουν όλοι οι υπάλληλοι ίδια μεταχείριση" με αυτούς της οικονομικής υπηρεσίας.

Με την πρόταση και τον τρόπο που ήρθε διαφώνησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άρης Νόμπελης, όλοι οι παρευρισκόμενοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (από τις παρατάξεις Ανδρεόπουλου, Αντίσταση και Λαϊκή Συσπείρωση, αφού Παττακός, Βαρδουλάκης και Γεωργίου έλλειπαν, άρα οι παρατάξεις του δεν εκπροσωπούνταν).

Ο Δήμαρχος ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία η οποία δεν ενέκρινε να συζητηθεί το θέμα.

Η πρόταση αφορά δύο ακόμα υπηρεσιακούς που συμπεριλαμβάνονται στον καταλογισμό:

Το επιβλέποντα μηχανικό του έργου Βαγγέλη Χάτζο και τον προϊστάμενο καθαριότητας Παναγιώτη Ζήκα - συνταξιούχο σήμερα - που εμπλέκεται για την υπογραφή του ως μέλος της επιτροπής παραλαβής του έργου εκ μέρους της υπηρεσίας καθαριότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου