Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ!


 
 
Προς τον Δήμαρχο Χαλανδρίου Γεώργιο Κουράση και το Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου

Εμείς οι Κάτοικοι και ιδιαίτερα η νεολαία και οι μαθητές του Κ. Χαλανδρίου παρακαλούμε όπως ενεργήσετε άμεσα για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου «Παπαγιαννόπουλος» επί της οδού Αποστολοπούλου.

Είναι επιτακτική ανάγκη να μην κλείνουν οι αθλητικοί χώροι και έτσι να οδηγούνται τα παιδιά μας σε άλλου είδους διασκεδάσεις.

Όσο λειτουργούσε το κολυμβητήριο παιδιά εύρισκαν ΑΝΟΙΚΤΟ έναν αθλητικό χώρο (με όσα μειονεκτήματα κτιριακά και αν είχε) για να αθληθούν…

Οι μικροί μαθητές του Δημοτικού είχαν ευκαιρία για εκμάθηση κολύμβησης, σε μια χώρα η οποία παρ’ όλο ότι είναι στο μεγαλύτερο μέρος της νησιωτική και στο υπόλοιπο βρέχεται από θάλασσα είναι η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε πνιγμούς.
 
 
ΖΗΤΑΜΕ την επαναλειτουργία του ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ μικρά παιδιά, μαθητές, νεολαία, ενήλικες ή ηλικιωμένοι, όλοι μαζί ενωμένοι θέλουμε να δούμε την Δωρεά του Παπαγιαννόπουλου να μην είναι στέρνα με λασπόνερα και βδέλλες αλλά κολυμβητήριο γεμάτο ζωή και Νεολαία.

Γνωρίζετε τις ελλείψεις σε αθλητικούς χώρους στο Χαλάνδρι και ειδικότερα στο Κάτω Χαλάνδρι, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ στην επικράτεια έχουν επαναλειτουργήσει (ακόμα και με πολροδομικά προβλήματα όπως είχε το δικό μας ή με διακανονισμούς  χρεών προς την ΕΥΔΑΠ).

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ
 
 

Χαλάνδρι 30-5-2013

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
ΜΑΙΡΗ ΝΤΟΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου