Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ανεπιθύμητος ο Γ. Παπανδρέου στο Εδιμβούργο! Mαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν από συνέδριο.. Εμείς απλά του χορηγούμε άδειες από τη Βουλή


αρχείο λήψης

Συλλογή υπογραφών μέσω ίντερνετ έχει ξεκινήσει η ομάδα Real Democracy Now – Edinburgh, ζητώντας την αφαίρεση του ονόματος του Γ. Παπανδρέου από τη λίστα των ομιλητών σε συνέδριο.
Ανεπιθύμητο χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου η ομάδα Real Democracy Now – Edinburgh, με αφορμή την προγραμματισμένη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού σε συνέδριο.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει προσκληθεί στο συνέδριο TEDGlobal στις 11 Ιουνίου για να μιλήσει για τα “μαθήματα που πήρε από την ελληνική κρίση χρέους”.
Στην ανακοίνωσή της η ομάδα Real Democracy χαρακτηρίζει τον Γ. Παπανδρέου “οργανικό κομμάτι του πολιτικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα”. Και καταλήγει: “Πρόκειται για προσβολή απέναντι σε αυτούς που πήραν τα «πραγματικά μαθήματα» της κρίσης. Όλους αυτούς που χτυπήθηκαν από την αύξηση της ανεργίας, τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, την κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, αυτούς που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν.Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια ζωή με αξιοπρέπεια, ενάντια στα μνημόνια και στις κυβερνήσεις που τα υπέβαλαν”.

Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου