Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Πρώτος με 28,1%. Στο 20,5% η ΝΔ



28,1% ΣΥΡΙΖΑ, 20.5% ΝΔ, 11,8% ΠΑΣΟΚ, 8,1% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, 5,7% ΚΚΕ, 5,5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 4,1% ΔΗΜΑΡ, 3,3% ΛΑΟΣ, 3,0.% ΔΡΑΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.

Τα παραπάνω ποσοστά προέρχονται από τηλεφωνική μέτρηση, ως πελάτης της οποίας εμφανίζεται πανελλαδική εφημερίδα και είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων. Οι αναλυτές έχουν πάθει σοκ, αφού το εκλογικό σώμα εμφανίζεται ως κινούμενη άμμος.
Ο Τσίπρας μαζεύει από παντού και καλπάζει προς το 30%, με τη ΝΔ να μένει καθηλωμένη στο ψυχολογικό φράγμα του 20%. Το ΠΑΣΟΚ βυθίζεται και άλλο, χάνοντας ψήφους προς το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάμψη παρουσιάζει και ο Καμμένος που χάνει ψήφους κυρίως προς ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο προς ΝΔ. Ακόμη χαμηλότερα το ΚΚΕ, κάμψη η Χρυσή Αυγή, το ίδιο και ο Κουβέλης. Ο Καρατζαφέρης μπαίνει στη Βουλή, το ίδιο οριακά όμως και οι Μάνος-Τζήμερος που παίρνουν ψήφο από από ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία. Ελάχιστο ποσοστό που δεν υπερβαίνει καν τη μονάδα πήρε μαζί της στη ΝΔ η Ντόρα.

http://dimotikosafari.blogspot.com/2012/05/blog-post_9155.html

Ο ΜΑΡΙΑΝΟ ΡΑΧΟΥ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΟΜΟ

 ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
1. Ο ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ

ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

2. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΜΕΣΑ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ.

3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ

4. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ.

5. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ Σ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

6. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ.

7. ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΟΧΙ ΠΑΝΩ

ΑΠΟ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ
Ley de Reforma del Congreso de 2011 (enmienda de la Constitución de España)

1. El diputado será asalariado solamente durante su mandato. Y no tendrá jubilación proveniente solamente por el mandato.
2. El diputado contribuirá a la Seguridad Social. Todo el mundo (pasado, presente y futuro) actualmente el fondo de jubilación del Congreso pasará al régimen vigente de la Seguridad Social inmediatamente. El diputado participará de los beneficios dentro del régimen de la Seguridad Social exactamente como todos los demás ciudadanos. El fondo de jubilación no puede ser usado para ninguna otra finalidad.
3. El diputado debe pagar su plan de jubilación, como todos los españoles.
4. El diputado dejará de votar su propio aumento de salario.
5. El diputado dejará su seguro actual de salud y participará del mismo sistema de salud que los demás ciudadanos españoles
6 El diputado debe igualmente cumplir las mismas leyes que el resto de los españoles
7. Servir en el Congreso es un honor, no una carrera.
Los diputados deben cumplir sus mandatos (no más de 2 legislaturas), después irse a casa y buscar empleo.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2012 ΏΡΑ 18:00 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ
Στις 25 Μαΐου 2012 συμπληρώνουμε ένα χρόνο από την ημέρα που εμείς οι Έλληνες βγήκαμε στους δρόμους και τις πλατείες όλης της Ελλάδας, χωρίς οργάνωση μα με πολλή πίστη και διάθεση για Ελευθερία και Δημοκρατία.
Η αυθόρμητη αντίδραση μας, γρήγορα πήρε διαστάσεις και μορφοποιήθηκε ως ένα κίνημα που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει στα Ελληνικά χρονικά. Το κίνημα των... Ελλήνων Αγανακτισμένων ήταν πλέον γεγονός και οι κεντρικές πλατείες όλων των μεγάλων και μικρών πόλεων καταλήφθηκαν απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φύλλου και πολιτικής άποψης, σταθήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλο ξεχνώντας έστω και για λίγο τα όσα μας χωρίζουν και αντιλαμβανόμενοι ότι η χώρα και ο λαός μας ήταν σε μεγάλο κίνδυνο και έπρεπε να αντιδράσουμε πριν να είναι αργά. Η βία που εξαπέλυσαν εναντίων μας ήταν πρωτόγνωρη και δολοφονική, σημάδι ότι τους είχαμε κλονίσει και βιάζονταν να ξεμπερδέψουν μαζί μας με κάθε κόστος. Όλες οι πλατείες της Ελλάδας έγιναν πεδία μαχών, σώμα με σώμα με πρώτη και καλύτερη την κεντρικότερη πλατεία της Ελλάδας, την πλατεία Συντάγματος.
Ένα χρόνο μετά καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, στις 6:00 μ.μ να δώσουμε ένα βροντερό ειρηνικό παρόν στην πλατεία Συντάγματος, για να καταγγείλουμε τις πολιτικές των Μνημονίων αλλά και όλους αυτούς που οδήγησαν την χώρα μας στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και τους Έλληνες στην οικονομική εξαθλίωση.
Υπενθυμίζουμε σε όλους πως είμαστε πάντα εδώ και αγωνιζόμαστε για την λευτεριά της πατρίδας και του Ελληνικού λαού. Τώρα είμαστε, όχι μόνο αγανακτισμένοι αλλά ενωμένοι και αποφασισμένοι.
Οι κομματικοί διαχωρισμοί που τόσα χρόνια σκόπιμα μας επιβλήθηκαν, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Για μας δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά αλλά μόνο Ελλάδα και Έλληνες. Αυτό που προέχει τώρα είναι να ενωθούμε όλοι μας, να συσπειρωθούμε, να συμπράξουμε με κάθε τρόπο και να επιτελέσουμε το καθήκον μας απέναντι στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στην πατρίδα μας.
Εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 17/6/2012, η επέτειος του Συντάγματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς καλούμαστε όχι μόνο να τιμήσουμε τους αγώνες μας και τους νεκρούς μας αλλά και να ανταποκριθούμε στην ανάγκη και την προσδοκία του Ελληνικού Λαού να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η πορεία για την απελευθέρωση και την αναγέννησή του.
Καλούμε όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα και κινήματα, χωρίς πολιτικές ταμπέλες και σημαίες να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους απλούς πολίτες και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την επέτειο της δημοκρατίας. Να δείξουμε στο σύστημα ότι δεν το φοβόμαστε. Δεν μας τρομάζουν τα δακρυγόνα και οι μονάδες καταστολής τους. Δεν μας κάμπτει η βία τους. Είμαστε πολλοί και είναι λίγοι.
Οι συλλογικότητες που υπογράφουν το παρόν καλούμε όλους τους Έλληνες δημοκράτες πολίτες να συγκεντρωθούμε στο Σύνταγμα, για να δηλώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας απέναντι στο αντιλαϊκό καθεστώς των κυβερνήσεων του μνημονίου και να διαδηλώσουμε την πίστη μας και την ετοιμότητά μας να πάρουμε τις τύχες της Χώρας στα χέρια μας!
Στις 25 Μάη, Ένα χρόνο μετά, θα είμαστε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ!
· Θα είμαστε εκεί γιατί οφείλουμε να παλέψουμε για τις ζωές μας.
· Θα είμαστε εκεί γιατί τώρα θα είναι δύσκολο γι' αυτούς να παίξουν τα παιχνιδάκια της εξουσίας τους.
· Θα είμαστε εκεί γιατί είμαστε όλοι εναντίον του μνημονίου και της εξαθλίωσης των λαών της Ευρώπης.
· Θα είμαστε εκεί και γι' αυτούς που "έφυγαν" άδικα.
· ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ και θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ (ΣΟΚ)
ΕΝ.Α
ΕΠΑΜ
ΚΑΠ. ΣΠΙΘΑ
300 ΕΛΛΗΝΕΣ
ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
ΜΑΧΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ YOUTUBERS
ΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΒΑΣΗ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2%!!!! ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ!

Πως φτιάχνεται ένας μελλοντικός συνεργάτης‏
Στις Βρυξέλλες βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος, με την ευκαιρία της Συνόδου Κορυφής, κατόπιν πρόσκλησης του πρώην πρωθυπουργού του Βελγίου και προέδρου της ALDE, Guy Verhofstand.
Στο επίσημο δείπνο που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός, ο Θάνος Τζήμερος αναφέρθηκε στην ανάγκη μιας νέας συμφωνίας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και την διασφάλιση της θέσης της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη. Προς το σκοπό αυτό οι δύο πλευρές επεξεργαστήκαν από κοινού καινοτόμες ιδέες και προτάσεις.
Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων, ο κ. Τζήμερος συναντήθηκε και με την Ελληνίδα επίτροπο, Μαρία Δαμανάκη, η οποία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το εγχείρημα του κόμματος και συζήτησαν διεξοδικά τα διαρθρωτικά προβλήματα του ελληνικού κράτους και την ευρωπαϊκή διάσταση της κρίσης.
real
Άντε και στην Λέσχη Bilderberg. Too Much? (έχει πολύ λαική φάτσα...)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ON CAMERA! "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ"






Η αγωνία και η παρακλητική προσδοκία για μια λέξη που πλήττει τον αντίπαλο.
H ανάγκη για έξωθεν βοήθεια, για καταξίωση
Κι όταν φάνηκε η κουβέντα να έβγαζε άλλο νόημα, κόπηκε απότομα...
 

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΙΣ ....

15/5/2012 - Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε ερώτηση του DLF, κατά πόσο είναι θεωρητικά δυνατή η τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ, που επιθυμεί να παραμείνει στο ευρώ, αλλά να διακόψει τις πληρωμές :
"Όχι, αυτό δε γίνεται. Αυτό συνιστά μια μορφή ανευθυνότητας. Δεν μπορεί κανείς να έχει “και την πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο”. Έτσι έχουν τα πράγματα, κι αυτό το έχει ξεκαθαρίσει η διεθνής κοινότητα και όλοι οι Ευρωπαίοι στους Έλληνες… Η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει και όποια κι αν είναι η απόφαση, θα πρέπει να την αποδεχτούμε"

 
22/5/2012 - Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην εκπομπή Newsnight του BBC :
"Όταν έχεις πολλά πολιτικά κόμματα, και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα από αυτά, είναι εύκολο να λες «θέλω και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο». Είναι μια πολύ καλή πρόταση, αλλά έκτος πραγματικότητας».


Τι σύμπτωση επιχειρημάτων !!! Κανονική αναμετάδοση!

Να θέλεις και την χώρα ελεύθερη και το λαό χορτάτο, είναι πάρα πολύ;!

Το σωστό είναι αυτό που έχουν πετύχει με τα μνημόνια και θέλουν να διατηρήσουν: Η χώρα υποταγμένη και ο λαός φτωχός.

Τα άλλα τα θεωρούν εκτός πραγματικότητας.... και θέλουν το ίδιο να πιστέψουμε κι εμείς....

Τα επιχειρήματα τους είναι τόσο αληθινά όσο και οι αρχικές τους προβλέψεις ότι σε 2-3 χρόνια θα έχουμε βγει από την κρίση και το μνημόνιο.

Είναι τόσο φερέγγυα, όσο και οι προεκλογικές τους θέσεις ότι τα μνημόνια και η δανειακή σύμβαση, είναι ότι καλύτερο μπορούσαν να πετύχουν διαπραγματευτικά.

Και μετά την ήττα ανακάλυψαν την επαναδιαπραγμάτευση, την οποία θα την ξεχάσουν και πάλι, αν τυχόν ξανα-συγκυβερνήσουν.
Φτιάχνουν εικονικά την καινούρια δήθεν εξίωση : ευρώ=μνημόνιο ή μνημόνιο=ευρώ,
άρα καταλήγουν, ευτυχώς που έχουμε το μνημόνιο, για να έχουμε και ευρώ! Μονόδρομος και τυφλή αποδοχή της υποταγής.

 
Στις 18 όμως, και όσοι ευρωπαίοι μπλοφάρουν με εκβιασμούς και τα παπαγαλάκια τους στην Ελλάδα,
θα Ξανα-ανακαλύψουν ότι και ευρώ μπορούμε να έχουμε και το μνημόνιο να πάρουν πίσω. Ναι γίνεται !

Αρκεί να ολοκληρωθεί η απομόνωση των κομμάτων του μνημονίου και της εξάρτησης. Να έχουμε άλλη κυβέρνηση

Τώρα κατάλαβα...Ο Ίψεν έγραφε ΤΟΤΕ για τον επερχόμενο ΤΩΡΑ "εχθρό του λαού" Τσίπρα!

Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε γνωρίζω προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα.
Ομολογώ ότι, τον τελευταίο καιρό, και ειδικά μετά από την εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, έχω εκπλαγεί από την άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου στην οποία ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ υποβάλλεται ο ελληνικός λαός, ώστε να καταδικάζει οποιαδήποτε ενέργεια του Τσίπρα. Να μπαίνει στο «τρυπάκι» να σκέφτεται πώς ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να καταστρέψουν την…ιδανική χώρα στην οποία ζούμε και για την κατάντια της οποίας…ε, δεν είμαστε ΜΟΝΟ εμείς, οι απλοί «μουζίκοι» υπεύθυνοι…
Μια σύντομη αναδρομή, όμως, μέσα στο – φτωχό ομολογουμένως (σε σχέση με «ΣαμαροΒενιζελικούς επιστήμονες») – μυαλό μου, με βοήθησε να κατανοήσω το ΜΕΝΟΣ και το ΔΙΚΑΙΟ αυτών που πολεμούν λυσσαλέα την οποιαδήποτε ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ αλλαγής του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

Έχουν δίκιο, λοιπόν, αυτοί που θέλουν να …επιβάλλουν την «τάξη»…

Ο Τσίπρας δεν είναι αυτός που ευθύνεται για όλη την Μεταπολιτευτική πορεία του τόπου μας (ήταν, τότε, νομίζω…8 χρονών;) ;
Ο Τσίπρας δεν ευθύνεται για την εδώ και δεκαετίες λήψη δανείων για την πληρωμή εξοπλιστικών προγραμμάτων;
Ο Τσίπρας δεν ευθύνεται για την υπογραφή μνημονίων και τη συγκατάθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην εκποίηση της Εθνικής Κυριαρχίας;
Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ευθύνονται για την υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ;
Για την αυτοκτονία – μέχρι σήμερα -  2.000 Ελλήνων από απόγνωση…ποιος νομίζετε ότι ευθύνεται;
Για την ανεργία…ΠΟΙΟΣ;
Για το διπλασιασμό -  μέσα σε λίγους μήνες – των αστέγων και των ανθρώπων που προσφεύγουν στα συσσίτια…ΠΟΙΟΣ;
Για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και για την
ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ συρρίκνωση των μισθών και των συντάξεων…ΠΟΙΟΣ;
Για το επίδομα ανεργίας των 300 ευρώ…ΠΟΙΟΣ;
Για το κλείσιμο  500.000 – προς το παρόν - επιχειρήσεων…ΠΟΙΟΣ;
Για τους φόρους και τα χαράτσια…ΠΟΙΟΣ;
Για τη μετανάστευση χιλιάδων νέων…ΠΟΙΟΣ;
Για το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων…ΠΟΙΟΣ;
Μην ψάχνετε πολύ αγαπητοί αναγνώστες. Ο υπαίτιος του εθνικού μας εξευτελισμού έχει ονοματεπώνυμο : Αλέξης Τσίπρας. Έχει ΚΑΙ «οργάνωση» : ΣΥΡΙΖΑ!
Το κανονικό του όνομα είναι, νομίζω, ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ!

Δ.Χ.