Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Είστε μα@@@ες», φώναξαν μαθητές στους επισήμους στην παρέλαση στα Γιάννενα

«Είστε μα@@@ες», φώναξαν μαθητές στους επισήμους στην παρέλαση στα Γιάννενα
Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στην παρέλαση στα Γιάννενα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης με το που πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και τους μούντζωσε ομαδικά. Είχε προηγηθεί σύνθημα από το σημαιοφόρο ο οποίος φώναξε δυνατά: «Είστε μα@@@ες»!

Νωρίτερα, μαθητές δύο γυμνασίων, έπειτα από παρότρυνση των καθηγητών τους γύρισαν τα κεφάλια τους όταν περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

Η κίνηση των μαθητών εξόργισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων, Φίλιππα Φίλιο, ο οποίος αποχώρησε όχι μόνο από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και από το χώρο που έγινε η παρέλαση. Στην παρέλαση δεν παρέστη ο Κάρολος Παπούλιας.

Πηγή: epirusgate.blogspot.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στο πόρισμα της ΕΔΕ του Αετοπουλείου - όπου "για όλα φταίει ο εργαζόμενος που τα έκανε όλα μόνος του και δεν υπήρχε πολιτική ευθύνη κανενός" έκανε λόγο  η Λούλα Καρατζά χρεώνοντας την ευθύνη για την ιστορία με τα μαϊμουδοτιμολόγια σε λάθος του ίδιου του Δήμαρχου, που είχε βεβαιώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν θα υπάρχει κόστος προβολής των καλοκαιρινών εκδηλώσεων (διάβασε το απόσπασμα από τα πρακτικά - το ηχητικό εκείνης της συνεδρίασης βρίσκεται και στο κανάλι της Πλατείας στο YOU TUBE).Η ανάγνωση των πρακτικών προκάλεσε την έντονη αντίδραση Κουράση.

Στην επόμενη (πάλι) συνεδρίαση θα απαντήσει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου για το θέμα του παγοδρομίου διότι εχθές "είχε ανοικτό το μαγαζί", όπως είπε σύμβουλος για να καλύψει την απουσία του κ. Ασημακόπουλου από το Δ.Σ. για να δώσει τις εξηγήσεις που είχε υποσχεθεί ότι θα δώσει. Τώρα εγώ ο μ@λ@κ@ς έχω 2 απορίες: (1) Δηλαδή στο άλλο συμβούλιο δεν θα έχει μαγαζί ο πρόεδρος; και (2) ΤΙ ΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ;;; Διότι το συμβούλιο ΑΡΧΙΣΕ στις 8.40. (Καλά ρε εντάξει. Το ξέρω ότι είμαι υπερβολικός αλλά ένα πράγμα δεν αντέχω, πιο πολύ και από την ανικανότητα και τα λάθη κάποιων: ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ).




"Μα καλά, ο Μουρατίδης - του πιο στενού πυρήνα της Show Bizz - να μιλάει για την νευρική ανορεξία" αναρωτήθηκε ο Σίμος.
Γιατί Σίμο δηλαδή;;
Μπορούμε να τον βάλουμε και Πρόεδρο στην επιτροπή αξιολόγησης των μαθητών, στο διαγωνισμό τραγουδιού που διοργανώνει το Αετοπούλειο, όπως και στο X FACTOR μαζί με τον Ψινάκη. Θεά! Έτσι θα πάθουν τα παιδιά μας νευρική ανορεξία και ύστερα θα τους μιλάει για το πώς να την ξεπεράσουν, που ξέρει. Γιατί δηλαδή είσαι τέτοιος και λες αυτά που λέει και το indymedia;;; 



Τεράστιο φάουλ από το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.
ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚAΣΤΗΡΙΟΥ  ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ - ΑΝΤΙΔΙΚΩΝ διακινήθηκαν από το προεδρείο του Δ.Σ. και έγινε φειγ βολάν στην πόλη.
Μιλάμε για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ παραβίαση κάθε έννοιας ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, κάθε έννοιας υπευθυνότητας και σεβασμού δικαστικών διαδικασιών που είναι σε εξέλιξη - αφού για το θέμα υπάρχει έφεση που εκκρεμοδικεί.
Στην ερώτηση της Καρατζά για το μεγάλο αυτό θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  απάντηση από το προεδρείο  ήταν "Μας το έφερε και μας ζήτησε να το βάλουμε στον - δημόσιο - φάκελο του Δ.Σ. ο κος Ανδρεόπουλος".
Οπότε η Λούλα έθεσε στο προεδρείο το κρίσιμο ερώτημα: "Δηλαδή αν εγώ σας φέρω το PENTHOUSE και σας ζητήσω να το μοιράσετε, εσείς θα το κάνετε;;; Και από σήμερα μπορούμε λοιπόν να διακινούμε μηνύσεις, αγωγές και έγγραφα δικογραφιών συνδημοτών μας;;; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ", είπε η Λούλα.

 

"Να πεις πού γράφεις" μου είπε με ύφος κάποιου που είναι έτοιμος να βγάλει το μεγάλο λαβράκι ο παπαρίκος.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ (γ@μω το κέρατό μου μια φορά κρατήθηκα εγώ και μου έκλεψε την δόξα η άλλη. Δεν το ξανακάνω)
Του απαντώ σήμερα λοιπόν: ΚΑΛΑ ΠΑΣΑ ΜΟΥ; ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ;;;



Δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες αυτό το παιδί. Στα φανάρια, στις αίθουσες συνεδριάσεων όλο κάτι - άγρια - κοριτσάκια τον σφαλιαρώνουν. ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΣ ΜΩΡΕ;;;

 
"Ποιος σου το δωσε αυτό; Ο Παττακός;;;"
Όχι! Μην  μου αγχώνεσαι και μην αρχίζεις την μουρμούρα! Δεν μου το έδωσε ο Παττακός.
Μόνος μου το βρήκα. Μου το έστειλε ένας φίλος μου που έχει διαφημιστικό γραφείο στην Κάρπαθο και είχε τοποθετήσει στο νησί διαφημιστικά μηχανάκια με απολυμαντικά μαντιλάκι για την μόλυνση από την λέρα και προφυλακτικά με γεύση βερίκοκο και προσπαθεί να βγάλει ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ το ψωμί του.
Ξέρεις τι εστί βερίκοκο, έτσι δεν είναι;
Και δεν είναι πλαστό αντίγραφο. Γνήσιο είναι. Με κανονική σφραγίδα.
Εντάξει; Σου λύθηκε η απορία πού το βρήκα;
Αμέσως .... "Ο Παττακός ...."


"Γιατί μιλάς για το ένα πόρισμα και δεν μιλάς για το άλλο;;"  με ρώτησε ο κος Δημήτρης;;;;
Δεν καταλάβατε καλέ μου φίλε ότι τελειώνει κάπου εδώ το πάρτυ με την διαστρέβλωση της αλήθειας, την επιλεκτική εφαρμογή των νόμων και τις επιλεκτικές διώξεις;
Επιτέλους κουλάρετε.
7 χρόνια κολλημένη βελόνα, δεν λέει ....
 Υπάρχουν πολλά και σοβαρά θέματα στην πόλη για να διοχετεύσετε την δραστηριότητά σας. Αυτό το θέμα έληξε. Θα είστε σαφώς χρησιμότερος σε άλλα θέματα στην τοπική κοινωνία.

Και άλλη φορά όταν δείχνετε "αυτόν με το κόκκινο κασκόλ" με την δακτύλα σας παρακαλώ να είστε ολίγον πιο διακριτικός διότι όπως βλέπετε εμείς ακόμα  απευθυνόμεθα σε σας  με ύφος κόρης ναυάρχου. Μην το γυρίσουμε στο πασαλιμανιότικο ....


Τώρα πώς του ήρθε αυτό το χθεσινό;;; Άλλα περίμενε, άλλα του βγήκαν, άλλα του λεγε ο Οπτικόπουλος, αλλιώς του τα λέγανε, ανάποδα του βγήκε ο ειδικός, από αλλού του βγήκε ο Γενικός, τα έχασε τελείως. ΠΑΝΙΑΣΕ. Περαστικά ....


"Πότε θα συζητήσουμε για τον χώρο της καθαριότητας κε Δήμαρχε" ρώτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων Αλέκος Βαρβερης. "Ζητάμε να δεσμευτείτε ότι θα το συζητήσουμε σε ένα από τα επόμενα 1-2 συμβούλια".
ΒΕΒΑΙΩΣ, μην ανησυχείτε καθόλού - απάντησε ο Δήμαρχος. Θα το συζητήσουμε! Σε δυο- τρία τέρμινα ...."



Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο άνοιξαν και ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - εκτός από τα καραγκιοζιλίκια:


- Νέο - μνημονιακό - εργασιακό καθεστώς σκλαβοπάζαρου στην αυτοδιοίκηση - ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑ.

- Ελεγχόμενη Στάθμευση στην πόλη.

- Χώρος οργάνωσης υπηρεσίας καθαριότητας. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΓΖΟΜΕΝΩΝ.

- Συζήτηση - ενημέρωση για τον ρόλο της Τ.Α. τις μέρες της μνημονιακής κατοχής Πρόταση ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.


ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ - ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ, τις επόμενες μέρες.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ…

Είναι ανόητος αυτός που περιφρονεί τις συνθήκες ζωής της πατρίδας του, επαινεί τις ξένες συνήθειες και ευχαριστιέται με το να μιμείται ξένους τρόπους.

Ευριπίδης
(Την είδαμε φιλοσοφία μεσημεριάτικα)

ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ, ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ....

.... ετράπησαν σε άτακτον φυγή, αποδεικνύοντας το "ειλικρινές και έντιμο" ενδιαφέρον τους δια τα κοινά αυτής της πόλεως και του λαού της ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΟ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ.

Και καλά, τα μέλη της συμμορίας (με την καλή την έννοια - πολιτικά εννοούμε) είναι κατανοητό να λυσσομανάνε.

Το θηρίο όταν ψυχοραγεί είναι πολύ επικίνδυνο. 

Οι άλλοι που είναι εκτός της εταιρίας (με την καλή την έννοια)  γιατί ακολουθούν ΑΚΟΜΑ τις επιλογές και ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ αποχωρώντας;;;

Για την (πρώην) αρχηγάρα δεν υπάρχει άλλο θέμα στην πόλη παρά .... οι διαφημίσεις στα μέσα αστικού εξοπλισμού και η δίωξη όσων θεωρεί επικίνδυνους δια την επαγγελματική του ενασχόληση.

Αλλά εχτές ΤΟΝ ΗΠΙΕ!

ΟΛΟ!
Και ήταν μόνο η αρχή.
Αρχίστε να συνηθίζετε στο "ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ".

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ!

Βλέπετε μας ξενύχτησαν τα παλιόπαιδα.

Ανεκτίμητοι Θησαυροί !

Θησαυροί



Πώς καταλαβαίνουμε ότι η Όλγα Τρέμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης έχουν ιδιαίτερα μεγάλη αξία,
είναι κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και αποτελούν εθνικό πλούτο για τη χώρα μας;

Είναι πολύ απλό: Τους φυλάνε περισσότεροι άνθρωποι απʼ αυτούς που φυλάνε το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

pitsirikos

Deutsche Welle: Κερδοσκοπία εναντίον της Ελλάδας(;) ή προς όφελος της Ελλάδας

Η Ελλάδα γίνεται όλο και πιο έντονα αντικείμενο κερδοσκοπίας, όσο καθυστερούν οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη διάσωση της χώρας.       

Ενώ οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές εταιρίες ξεφορτώνονται όλο και περισσότερα ελληνικά ομόλογα, τα hedge funds προμηθεύονται τα ίδια ακριβώς ομόλογα και την ίδια στιγμή επενδύουν όλο και μεγαλύτερα ποσά σε ασφάλιστρα κινδύνου. Με λίγα λόγια: στοιχηματίζουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας.

Γνωρίζουν ότι τα ασφάλιστρα αυτά δεν θα πληρωθούν σε περίπτωση που το κούρεμα του ελληνικού χρέους θεωρείται ότι γίνεται σε εθελοντική βάση, λέει ο Χένρικ Λόντε, αναλυτής ομολόγων της γερμανικής τράπεζας DZ Bank:
«Σε αυτήν την περίπτωση απλώς εξανεμίζονται. Γι αυτό οι επενδυτές έχουν κάθε συμφέρον να επιδιώξουν μία μη εθελοντική χρεοκοπία και στάση πληρωμών» δηλώνει ο Γερμανός αναλυτής.

Αυτό σημαίνει ότι έχουν κάθε συμφέρον να μην συμμετάσχουν στο επιδιωκόμενο κούρεμα σε εθελοντική βάση. Για να επιτευχθεί όμως ο στόχος της απομείωσης χρέους κατά εκατό δισεκατομμύρια ευρώ, θα πρέπει να συνεισφέρει σε αυτή το 90% των πιστωτών. Σύμφωνα με την οικονομική επιθεώρηση «Χάντελσμπλατ» κύκλοι που πρόσκεινται στις κεντρικές τράπεζες θεωρούν ότι δεν θα βρεθεί ικανός αριθμός ομολογιούχων που θα δεχθούν να παραιτηθούν από το 70% των αξιώσεών τους προς την Ελλάδα.
 
Επιφυλάξεις για τους οίκους αξιολόγησης

Η Βουλή των Ελλήνων θα μπορούσε να αποφασίσει κούρεμα δια νόμου.
Σε αυτήν την περίπτωση το ελληνικό Κοινοβούλιο μπορεί να υποχρεώσει όλους τους ιδιώτες επενδυτές σε κούρεμα δια νόμου. Γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα;
Πρώτον γιατί οι ξένοι πιστωτές δεν θέλουν να προκαλέσουν την εντύπωση ότι το κούρεμα δεν συμφωνείται σε εθελοντική βάση και επομένως πυροδοτεί τα ασφάλιστρα κινδύνου. Και δεύτερον γιατί όλοι φοβούνται την απρόβλεπτη συμπεριφορά των οίκων αξιολόγησης, λέει ο Γιούργκεν Μάττες από το Ινστιτούτο της Γερμανικής Οικονομίας στην Κολωνία.
 
«Αυτό που διαφαίνεται μέχρι στιγμής από τους οίκους αξιολόγησης για την εθελοντική αναδιάρθρωση του χρέους είναι ότι θα έθεταν την Ελλάδα προσωρινά σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας, δηλαδή στην κατηγορία D. Αυτό όμως θα άλλαζε γρήγορα, από τη στιγμή που οι προοπτικές για την Ελλάδα θα βελτιώνονταν λόγω μειωμένου χρέους».
 
Ανησυχία για ντόμινο στις αγορές

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διασφαλίστηκε μέσω της ανταλλαγής ομολόγων.
 
Ένας άλλος παράγοντας ανησυχίας είναι το ενδεχόμενο «ντόμινο» στις αγορές σε περίπτωση αναγκαστικής χρεοκοπίας. Πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι τα ασφάλιστρα κινδύνου αποτελούν «ωρολογιακή βόμβα» στα θεμέλια των αγορών.
 
Το σχόλιο του τραπεζίτη Χένρικ Λόντε:
«Μία ασφαλιστική εταιρία μπορεί να κατέχει μεγάλη ποσότητα CDS και να μην το γνωρίζουμε καν. Από την άλλη πλευρά η αποπληρωμή των CDS είναι η πιο καθαρή λύση με όρους αγοράς. Γιατί διασφαλίζει όσους είχαν προνοήσει να διασφαλιστούν»..
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επιχειρεί και αυτή να διασφαλιστεί με τον τρόπο της, έχοντας ολοκληρώσει την ανταλλαγή παλαιότερων ελληνικών ομολόγων στην ονομαστική αξία των παλαιών και όχι στην τιμή κτήσης.Πολλοί πιστεύουν ότι το βήμα αυτό ήταν απαραίτητο για τη Φραγκφούρτη, ώστε να μην δώσει την εντύπωση πως χρηματοδοτεί εμμέσως κρατικό χρέος. Ίσως όμως να είναι και μία ένδειξη ότι στην πραγματικότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν πιστεύει στην επιτυχία της «προσωρινής χρεοκοπίας».
 
Zhang Danhong / Γιάννης Παπαδημητρίου
 
http://www.dw.de/dw/article/0,,15753753,00.html


ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΣΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΜΕ !
ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ)
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ..."ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ", ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ.
 
ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΗ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,
 
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ.

 
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ !!!


ΠΑΝΔΗΜΗ ΛΑΪΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!




Την φωτό κλέψαμε από φίλη στο φατσομπούκι και εμείς, εδώ στην Πλατεία πρέπει να δηλώσουμε ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ και δεν μας εκφράζει το πνεύμα χουλιγκανισμού και αντιπαράθεσης  που η φωτό εκφράζει, ενώ προειδοποιούμε τους αναγνώστες μας ότι τέτοια εμφάνιση πρέπει να αποφεύγεται, ειδικά στο Σύνταγμα διότι ίσως παρεξηγηθεί από τις Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης που μπορεί να αναγκαστούν να καταφύγουν στην εκτεταμένη χρήση αυτών των χημικών τελευταίας τεχνολογίας που ματώνουν τα μάτια.

(Οπότε στον παραπάνω εξοπλισμό  - αν τον επιλέξετε ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ,  παρά τις προειδοποιήσεις μας και περί του αντιθέτου παρότρυνσή  μας  - προσθέστε και μια μάσκα με φίλτρο άνθρακα, διότι στην Αργεντινή δεν είχαν τόσα πολλά χημικά τα όργανα της εξουσίας όταν διασάλευαν την τάξη και βαράγαν τον κόσμο).