Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ....



Η φωτό είναι από το olympia.gr

ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΗΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΝΕΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012, ώρα 13:00 λόγω τεχνικού προβλήματος και μέχρι αποκαταστάσεώς του, δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια της γραμμής Β' (Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ - ΤΟΥΦΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΠΑΤΗΜΑ - ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ - Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ).

www.halandri.gr

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ - ΔΡΕΤΤΑ ....

.... για τις "αναπηρίες" όποιος σας τα δείξει παίρνει επίδομα ως επιδειξίας;;;

Ρε εσείς δεν φτιάχνετε νόμους!
Για το άλλο έρχεστε, όπως ο κυνηγός με τον αρκούδο στο γνωστό ανέκδοτο.

Αντιπλημμυρικό έργο σε Χαλάνδρι - Βριλήσσια


Tην υπογραφή Σύμβασης αντιπλημμυρικού έργου σε Χαλάνδρι-Βριλήσσια («Ολοκλήρωση αποδεκτών για την αντιπλημμυρική προστασία λεκάνης απορροής έναντι Αττικής Οδού στο Χαλάνδρι και στα Βριλήσσια»), προϋπολογισμού 12.138.000 ευρώ, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής.
Οι εργασίες κατασκευής θα ξεκινήσουν άμεσα και το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του 2013.
Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής και αφορά στην κατασκευή αγωγών ομβρίων, στις οδούς Μπακογιάννη, Πόντου, Γρ. Λαμπράκη, Μελίνας Μερκούρη, Σητείας, Πλαταιών, Ολύμπου και Εθν. Αντιστάσεως, σε συνολικό μήκος 2.539,20 μέτρων.
Με το συγκεκριμένο έργο συμπληρώνεται το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων υδάτων (κεντρικοί συλλεκτήρες) που έχει κατασκευαστεί από την κοινοπραξία Αττική Οδός και τη Νομαρχία Αθηνών (νυν Περιφέρεια Αττικής) και ενισχύει την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής του Δήμου Βριλησσίων και της περιοχής «Πάτημα» του Δήμου Χαλανδρίου, καθώς και του παρακείμενου (στο τέρμα της οδού Αγ. Αντωνίου) σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό και του Προαστιακού.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ . ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΦΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ! ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΦΛΥΑ!

http://profiltispolis.blogspot.com/2012/01/blog-post_3316.html

"Φλύα": Αντιφατικές απόψεις που μας μπερδεύουν


Παρακολουθoύμε εδώ και κάμποσες μέρες το (εκτεταμένο) αφιέρωμα του Αγγελου Νταβία στη δημοτική επιχείρηση «Φλύα». Ο κ. Νταβίας επιχειρηματολογεί πάνω σε συγκεκριμένα γεγονότα και χρησιμοποιεί για να τεκμηριώσει τις απόψεις του μια σειρά από εξαιρετικά ενδιαφέροντες αριθμούς.
Επειδή ποτέ δεν υπήρξαμε μέλη στην εν λόγω δημοτική επιχείρηση, ομολογούμε ότι δεν είμαστε σε θέση να προσθέσουμε στο ρεπορτάζ τού blog stinplatia πολλά σημαντικά και διαφωτιστικά στοιχεία. Θεωρούμε όμως την ευκαιρία μοναδική προκειμένου να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την περίπλοκη σε λειτουργία -και θα εξηγήσουμε τον χαρακτηρισμό-ανώνυμη (πλέον) εταιρεία.
Υπάρχει μια διάχυτη εντύπωση στον κόσμο του Χαλανδρίου ότι στη «Φλύα» δεν γινόντουσαν όλα με τις διαδικασίες που προβλέπει ο κώδικας. Και όταν αναφέρομαι στον «κόσμο του Χαλανδρίου» δεν εννοώ κανέναν από τη διοίκηση του δημάρχου, τον επικοινωνιολόγο του ή τον κ. Σωτήρη Παρασκευόπουλο. Οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης έστω κι αν γίνονται μπροστά σε περιορισμένο κοινό στα δημοτικά συμβούλια μοιάζουν πολλές φορές να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και, προφανώς, αυτή η αντίληψη περνάει έξω και στον κόσμο.
Το γεγονός ότι στη «Φλύα» είχαν τοποθετηθεί πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην δημάρχου, δίχως να είναι κατακριτέο, δημιούργησε την αίσθηση πως αρκετές αποφάσεις δεν θα διέρρεαν στο ευρύ κοινό.
Εκείνο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας είναι ότι επί των ημερών του πρώην δημάρχου Ζαφειρόπουλου η δημοτική επιχείρηση αναπτύχθηκε και σταμάτησε απλώς να καταθέτει μια μηδενική φορολογική δήλωση, παραμένοντας ουσιαστικά ανενεργή. Αναλήφθηκαν σημαντικότατες πρωτοβουλίες και ενισχύθηκαν ο δήμος και πολλά από τα νομικά του πρόσωπα με διάφορες χορηγίες.
Σχετικά με τις απολαβές των κατά καιρούς επικεφαλής, προέδρων, αντιπροέδρων και διευθυνόντων συμβούλων αυτές δεν είναι παράνομες και το αν συνιστούν υπερβολή εναπόκειται στην κρίση του καθενός. Επίσης πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ο χρόνος απασχόλησης των προσώπων αυτών για να δικαιολογηθούν ή όχι οι αποζημιώσεις τους.
Από την πλευρά της διοίκησης πρέπει να γνωστοποιηθεί ό,τι κρίνεται ότι είναι μεμπτό για τους ανθρώπους που διαχειρίστηκαν τις τύχες της «Φλύας». Και να αποκαλυφθεί αν κάτι πράγματι δεν γινόταν σωστά. Γιατί ακούμε συνεχώς για ελέγχους-πήγε πρόσφατα και το ΣΔΟΕ-αλλά μένουμε μονίμως στο σκοτάδι σχετικά με τις όποιες αποκαλύψεις-αν υπάρχουν τέτοιες. Χρήσιμη θα ήταν και η άποψη του προέδρου κ. Παρασκευόπουλου, ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της πρώην και της νυν διοίκησης.
Εμείς θα περιμένουμε περισσότερα στοιχεία για να τα δημοσιοποιήσουμε, απ’ όποια πλευρά κι αν προέρχονται και εφόσον φυσικά έχουν επαρκώς ελεγχθεί.
Σ.Σ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Άρη να είσαι σίγουρος ότι ΜΟΝΟ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΛΑΘΗ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ -  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.
ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ" ΚΑΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑ!
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ!

ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ:

 1. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ:

Πιθανοί επενδυτές :
Αμερικανικό ναυτικό ως στόχος ρήψης για τους  χειριστές τηλεκατευθυνομένων βλημάτων του.
ή εναλλακτικά
Τουρκικό δημόσιο για δημιουργία μουσείου μνήμης της οθωμανικής επικυριαρχίας.
Ο χώρος μπορεί να ξαναμετατραπεί σε χώρο εκτέλεσης των αστέγων της συμπρωτεύουσας ώστε να μην εκτίθεται η χώρα  στα μάτια των τουριστών και να μην δημιουργούνται ερωτηματικά σχετικά με την πολιτική του μαύρου μετώπου.











2. ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Ο χώρος είναι κατάλληλος  για ΚΡΑΤΙΚΩΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ διοργάνωση naked parties, όργιων παιδοφιλίας, επιδειξιομανίας,  - σε συνεργασία με τους Γιακουμάτου - Κουτρουμάνη.
Από τα έσοδα θα ασκηθεί κοινωνική πολιτική με την περίθαλψη  αναπήρων (παιδόφιλοι, επιδειξίες, λούγκρες, σαδιστές κλπ)

Τα γυμνά αγάλματα διασφαλίζουν το κατάλληλότερο για τέτοια events περιβάλλον, ενώ η διαμπερής οπτική του εξασφαλίζει απολύτως την ικανοποίηση των πλούσιων επιδιξιομανών που θα έχουν την οικονομική άνεση να μισθώνουν τον χώρο.

ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!






3. Εκμίσθωση του νεκυομαντείου της Δώδώνης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξουν επενδυτές για αξιοποίηση του χώρου για  γυρίσματα τηλεοπτικών παιχνιδιών του τύπου "Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ".



4. Εκποίηση αχρησιμοποίητων οικοδομικών υλικών  όπως πχ το μάρμαρο του ΚΟΥΡΟΥ τη Νάξου και  η ΖΩΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ η οποία μπορεί να κοσμήσει πρόσοψη βίλλας στη Μύκονο και να πιάσει πολύ καλή τιμή.

5. Αξιοποίηση - Πώληση του Χρυσού, Αργύρου και  Χαλκού  των εκθεμάτων στα μουσεία Αθηνών, Δελφών, Βεργίνας  κλπ με διεθνή διαγωνισμό μεταξύ ΣΑΡΑΦΗΔΩΝ για την καλύτερη τιμή ανά ουγγιά μετάλλου.

 

6. Αναζήτηση επενδυτή για  ανέγερση σύγχρονου συγκροτήματος BUNGALOWS, ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ. Θα συμβάλει στην τουριστική αξιοποίηση του ρημαγμένου και ακατοίκητου νησιού:



7. Αξιοποίηση των αναξιοποίητων δημόσιων ακινήτων στην Φαιστό και την Κνωσσό με αναζήτηση επενδυτή για την αναπαλαίωση των χώρων και λειτουργεία σε αυτά ΚΑΖΙΝΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ και ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.








8. Ενοικίαση των ΑΓΙΩΝ σε  Κεφαλλονιά και Ζάυνθο σε ξένους επενδυτες που θα αναλάβουν την λειτουργεία των ναών - προσκυνητηρίων αντί αντιτίμου.
Πρόσθετα έσοδα μπορούν να εξασφαλιστούν με την εκχώηση δικαιώματος να μεταφέρονται τα ιερα σκινώματα σε εκθέσεις, τηλεοπτικά show στο εξωτερικό, νυχτερινά κέντρα. Για την επένδυση προτείνουμε σύμβουλο τον ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ.














9. Σε συνεργασία με ξένους επενδυτές μπορεί η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ να πανηγυρίζει περισσότερες φορές τον χρόνο. Από τα τάματα - κυρίως των απανταχού της γης ΡΟΜΑ - μπορούν να βγουν ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ - ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΝΤΙΑ!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ "ΤΑΜΤΑΚΟΣ" ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ.



10. ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ:

Αρχείο:NAMA Machine d'Anticythère 1.jpg










11. ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕΝΤΡΑΝΟ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!!