Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

"ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ"! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΚΚΑΣ, ΟΕΟ;;;


Στο δημοτικό συμβούλιο της 28ης Νοεμβρίου, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τότε,(http://stinplatia.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5762.html) είχε ενταχθεί προ ημερησίας διάταξης, χωρίς να γράφεται στα θέματα της πρόσκλησης, χωρίς να γραφτεί ποτέ επίσημα καμία απόφαση του Δ.Σ.,  η έγκριση των φετινών χριστουγεννιάτικων "εκδηλώσεων" του δήμου μας.

Αυτό βέβαια είχε γίνει για να μην μάθει κανείς άλλος ότι θα συζητηθεί το θέμα και φέρει κάποια αντιπρόταση, καμιά άλλη προσφορά, καμιά άλλη ιδέα.

Στο δημοτικό συμβούλιο, όπως μας ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος Κώστας Αγγελής, κατατέθηκε ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ αυτή εδώ η πρόταση :

Xalandri Project Teliko1


Την είχαμε από τότε αναρτήσει (http://stinplatia.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7538.html) και, όπως μπορείτε να δείτε από το scribd πάνω από 1000 συνδημότες μας έχουν ενημερωθεί από την ανάρτηση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ για το τι έπρεπε να περιμένουν για τα Χριστούγεννα από τον δήμο.

Τονίζουμε ότι το έντυπο αυτό μας  έστειλε με mail - σε pdf -  ο αντιδήμαρχος, δεν το βρήκαμε σε κανένα κάδο.

Περιμέναμε να περάσουν τα Χριστούγεννα γιατί μας λέτε γκρινιάρηδες και κόντρα στο πνεύμα των εορτών.
Και περιμέναμε βέβαια να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κανένας εκ των δημοτικών συμβούλων ή παρατάξεων να θέσουν το θέμα θεσμικά για να μην γίνουμε πάλι εμείς οι κακοί.

ΟΥΔΕΙΣ!!!!

Λες και η αντιπολίτευση δεν έχει υποχρέωση να ελέγξει την διοίκηση για την ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Ο George Orwell εγραψε ότι "δημοσιογραφία είναι να γράφεις ό,τι κάποιος άλλος δεν θέλει να γραφτεί, όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις" αλλά και οι αιρετοί δεν είναι εκεί για να "μοστράρονται απλά για όμορφοι" που λέει μια φίλη και για να κάνουν τους κινέζους.

Είναι για να αναδεικνύουν και να προστατεύουν τα δίκια και τα συμφέροντα των πολιτών που τους εξέλεξαν. Και αυτό καμιά φορά απαιτεί να βάζουν πάνω από τις προσωπικές τους PR το καθήκον τους.

Όλοι έχετε δει την πλατεία Χαλανδρίου με το "Χριστουγεννιάτικο χωριό" !

Εμείς δεν θα το αφήσουμε να περάσει ασχολίαστο.

Ξεκινάμε σήμερα την στήλη "ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ" όπου η διοίκηση θα ακούσει τα δικά μας κάλαντα για αυτό το πράγμα που έστησε ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ουσιαστικά εμάς τους δημότες, δια μέσω του δημοτικού συμβουλίου.

Και θα αρχίσουμε με ένα ρητορικό ερώτημα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η "ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ" ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;


ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ".

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. κάτι που θα έδινε έναν διαφορετικό τόνο για την αγορά της πόλης..

Ποιος έκανε παντελόνι 5 χιλιάρικα; 
Γιατί τόσο μας είπατε ότι θα κόστιζε η συναυλία για τους διοργανωτές και θα ήταν ανταποδοτική παροχή για την παραχώρηση της Πλατείας σε εκείνους που κάνουν σήμερα ταμεία εκεί κάτω και μάλιστα κόντρα στα μαγαζιά της πόλης μας (θα επανέλθουμε σε αυτό).

ΙΔΟΥ:

Άρα: ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ 1: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΟΚ!

(συνεχίζεται με ΑΣΤΕΡΙ,  ΑΣΤΕΡΙ, ΑΣΤΕΡΙ - ΑΣΤΕΡΑΚΙ )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου