Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ































http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=123&cnode=61


Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ

Το site του Δήμου δεν είναι ιδιοκτησία του Γ. Κουράση και των αυλικών του.

ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ οι οποίοι το πληρώνουμε το λειτουργικό του κόστος.

Η παρουσίαση του τοπικού τύπου, των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το ΕΠΙΣΗΜΟ site του Δήμου οφείλει να τηρεί τουλάχιστον προσχήματα πολυφωνίας, αμεροληψίας και δημοκρατικότητας.

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου περί κατανομής των συνδρομών του δήμου, μοιράσματος των ανακοινώσεων, διακηρύξεων του δήμου κλπ.


Αυτό είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων να διασφαλίζεται. (με ευθύνη αναλογικά της δύναμής τους).
Αυτά - εκτός από αυτονόητα σε άλλα, δημοκρατικά καθεστώτα - είναι ζητήματα που προβλέπονται ακόμα και από τη νομοθεσία τούτης δω της Μπανανίας (υπό Γερμανική κατοχή, που λέει και ο Τράγκας).

Έχουμε θέσει κατ' επανάληψη στα περισσότερα μέλη του δημοτικού συμβουλίου το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, εδώ και 2 χρόνια να αρνούνται από τον δήμο να περιλάβουν την ΠΛΑΤΕΙΑ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που αναφέρονται στο site του δήμου (επιχειρώντας με την κατηφλασμένη, μυωπική, επικοινωνιακή τους πολιτική να την καταστήσουν περίπου "παράνομη").

Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για μια σειρά άλλα ενημερωτικά blogs και sites του Χαλανδρίου τα οποία συμβάλουν αξιόπιστα στην ενημέρωση των Χαλανδραίων, (περισσότερο από αυτό εδώ είναι ένα από τα παραπάνω links),

αλλά δεν θέλουμε να αναλάβουμε αυτόκλητα να μιλήσουμε για λογαριασμό κανενός.

Πάντως ΥΠΑΡΧΟΥΝ και τα καλούμε να διεκδικήσουν μαζί μας ΤΟ ΑΥΤΟNΟΗΤΟ και αν θέλουν να τους συμπαρασταθούμε και από εδώ.

Είναι αντίληψη τσιφλικά αυτή που αποπνέει η διοίκηση του δήμου και βέβαια προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, αφού ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
Τσιφλικά που θεωρεί τον δήμο τσιφλίκι του.

Η Πλατεία δεν έχει ανάγκη την "προβολή" από το site του Δήμου. Δεν είναι αυτό το κίνητρο της διαμαρτυρίας μας και αυτό το καταλαβαίνουν οι καλόπιστοι (για κάτι παπάρες που δεν καταλαβαίνουν τραγουδάμε τον μαύρο Γάτο: "αν είστε κάποιος άρχοντας και παρεξηγηθείτε, ....."

Η ΠΛΑΤΕΙΑ έχει την δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη και ειλικρινά σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γιατί μας δίνεται το κουράγιο και την δύναμη να σηκώσουμε αυτό το δύσκολο φορτίο που καθημερινά σηκώνουμε.


Την επισκεπτόσαστε πάνω από 300 διαφορετικοί συμπολίτες μας, και διαβάζετε αναρτήσεις της πάνω από 700 φορές την ημέρα.

Έχουμε όμως την απαίτηση να αντιμετωπιζόμαστε τουλάχιστον όπως τα ανύπαρκτα sites των κολλητών του κ. Κουράση και των αυλικών του στο site του δήμου μας αν όχι όπως οι άλλες υπαρκτές στην πόλη εκδοτικές προσπάθειες που στηρίζονται και με άλλους τρόπους.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Διότι πλέον η σιωπή είναι συνενοχή.

Και δημοκράτης και προοδευτικός είναι αυτός που ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ υπερασπίζεται την ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην διατύπωση λόγου, γνώμης και κριτικής και δεν συμβάλλει με την επιλογή ή την σιωπή του στο σύγχρονο "κάψιμο" εντύπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου