Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Σε διαθεσιμότητα ο Σταθμάρχης Μετρό Συντάγματος επειδή έδωσε άσυλο στους διαδηλωτές!

Σε διαθεσιμότητα έχει τεθεί ο σταθμάρχης του σταθμού του Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος, επειδή διατήρησε ανοικτό τον σταθμό, παρά την εντολή που του δόθηκε να κλείσει τον σταθμό το απόγευμα της 29ης Ιουνίου.

Την ίδια στιγμή, κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδινε τις πρώτες βοήθειες σε συνεργασία με το σταθμό πρώτων βοηθειών της πλατείας Συντάγματος εντός του σταθμού, στον οποίο είχαν βρει καταφύγιο, μετά την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων και βίας των δυνάμεων καταστολής.
Το θέμα θα απασχολήσει την Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 24 Ιουλίου

http://www.tsantiri.gr/katagelies/se-diathesimotita-o-stathmarchis-metro-sintagmatos-epidi-edose-asilo-stous-diadilotes.html

34η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

21 ΙΟΥΛΙΟΥ 1928 - ΠΡΕΒΕΖΑ - Ο ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΜΟΛΙΣ 32 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ...



ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΤΑΚΙ,ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ .... ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ... ΜΟΔΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ...(ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡ, ΑΝ ΘΕΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΙΜΑΦΚΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ)..

KURT WEIL - BERTOLD BRECHT




ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο BOWIE ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ.

ΑΛΛΑ - ΠΑΛΙ - Ο JAMES DOUGLAS MORRISON ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ.

ΘΑΛΑΣΣΑ ...

ΒΟΥΝΑ .....