Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

XAXAXA! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ....

Μόλις μίλησα με έναν συνεργάτη που είναι κοινός φίλος με ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Ακούστε τώρα τι μου είπε: Κάποια μέρα πήγα στον δήμο μαζί με τον εκδότη μας, συνεργάτη και φίλο μου Γιώργο Καραμπιπέρη για κάποιο θέμα, όπου συναντήσαμε το συγκεκριμένο ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ του Δήμου για κάποια υπόθεση.

Μόλις φύγαμε λοιπόν πήγαν από πίσω οι γνωστοί ΧΑΦΙΕΔΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

Και τι είπαν στο στέλεχος του Δήμου, για να το τρομάξουν που μίλησε με τους κακούς;;;  (για ευνόητόυς λόγους δεν αναφέρω το όνομα);;;;

ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟΣ!

Ρε πού πάμε ρε! Πού πάμε!

Να 'σαι καλά φίλε. Γελάσαμε και σήμερα!

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΝΕΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι παιδικοί σταθμοί και η λειτουργία τους - ή μάλλον η μη λειτουργία τους - θα προκαλέσουν πολλές σκηνές ροκ στον δήμο.

Η διοίκηση περιορισμένης ευθύνης του δήμου δεν αντέχει πιέσεις, οπότε όταν έχει πονόδοντο κόβει το κεφάλι. Έτσι και στους παιδικούς σταθμούς - αφού υπάρχει οικονομικό πρόβλημα - βρήκε την λύση: Έκοψε τα μισά, σχεδόν, παιδιά για την επόμενη χρονιά δημουργώντας πρόβλημα ΕΠΙΒΩΣΗΣ για 330 οικογένειες.

Οπότε το πάρτυ έχει ήδη αρχίσει. Δεκάδες γονείς απέκλεισαν την αίιθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Με παρέμβαση των κ. Ρούσου και Παττακού τελικά επέτρεψαν να γίνει η συνεδρίαση όπου η διοίκηση περιορισμένης ευθύνης αλλά και οι συνεργάτες της, εκτέθηκε για άλλη μια φορά.

Τι βγήκε από την συνεδρίαση:

1. Τα παιδιά μας ήδη ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ στους παιδικούς σταθμούς. Τα χρέη στους προμηθευτές ειδών διατροφής έχουν περάσει στο κόκκινο οπότε οι προμήθειες τροφίμων έχουν κοπεί. Η διοίκηση, επιμένοντας στην γραμμή "ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ" αρνείται να ασχοληθεί με το να έρθει σε έναν διακανονισμό με τους προμηθευτές και τα παιδιά μας τρώνε καθημερινα φακές, λαππά και φασόλια, όπως μας ενημέρωσε έμπειρη δημοτική σύμβουλος που ΔΕΝ ΛΕΕΙ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ - ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ.
Η λύση που προτάθηκε άπό την διοίκηση περιορισμένης ευθύνης είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ CATERING. Δηλαδή ΝΑ ΦΕΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ που τους οφείλει.

2. Λύση για το πρόβλημα του αριθμού των παιδιών που θα δεχτούν από τον Σεπτέμβριο οι παιδικοί σταθμοί δεν δόθηκε αφού :

1 .Από το ΕΣΠΑ η διοίκηση εξασφάλισε ΜΟΝΟ 150 θέσεις (τα συγκριτικά με άλλους δήμους είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΚΑ)
2. Η διοίκηση περιορσμένης ευθύνης δεν θέλει να αναλάβει κόστος υπάλλήλων με μπλοκάκι για να καλύψει τις ανάγκες των σταθμών σε προσωπικό οπότε η λύση είναι απλή:

ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΕΙ ΠΝΙΓΕΙΤΑΙ!
Και βέβαια πώς τα δικαιολογεί όλα αυτά η διοίκηση περιορισμένης ευθύνης;;;

"Φταίνε οι προηγούμενοι - ο Ζαφειρόπουλος και ο Παττακός".

Μάλιστα αυτό το είπε στο δημοτικό συμβούλιο και ηγετκό στέλεχος της παράταξης του κου Ανδρεόπουλου "Κε Δήμαρχε, δεν φταίτε εσείς, φταίνε αυτοί που σας παραδώσαν τέτοιο χάλι, οι Παττακός, Ζαφειρόπουλος" προκαλώντας θυμιδία στους σοβαρούς.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

Ούτε καν ο Αντιδήμαρχος Μύρων Ανδριγιαννάκης που ήταν ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΙΝΕ ΦΛΥΑ;;;

Όρεξη για σινεμαδάκι εχω για το βράδυ.
Ξέρει κανείς τι παίζουν οι Δημοτικοί Κινηματογράφοι;;

Πολιτική κίνηση με προοδευτικό χαρακτήρα προανήγγειλε ο Σταμάτης Μαλέλης

Αποκάλυψε ότι βρίσκεται κοντά στον Φώτη Κουβέλη (η Πετρούλα στη Βουλή!)

Τη δημιουργία πολιτικής κίνησης με προοδευτικό χαρακτήρα ανακοίνωσε, απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών, μέσα από την εκπομπή «Super Star», ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού Star, Σταμάτης Μαλέλης.
Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική κατάσταση και την οικογενειοκρατία που έχει καταστρέψει τη χώρα και επισήμανε ότι χρειάζεται μια ευρύτερη ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.
Στόχος, όπως είπε, είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού ομίλου, με βασικό σύνθημα την οικονομία της αλληλεγγύης, ο οποίος θα απαιτήσει συγκεκριμένους νόμους, που θα διέπουν τις σχέσεις των πολιτών με το κράτος.
«Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική φουρνιά» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι χρειάζονται άνθρωποι στην πολιτική που να έχουν καταξιωθεί πρώτα στη δουλειά τους.
Αποκάλυψε μάλιστα ότι όλη αυτή η κίνηση είναι κοντά στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.