Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΧΕΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ... ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ! Ε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥTΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ;

Ι ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ εδώ και καιρό με ανακοινώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις της είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και είχε προβλέψει..."

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ!

fimotro: ΟΠΑΠ : ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ (ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟ...: "Ρεπορτάζ : Φ. Συρίγος (από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία) Την μέχρι εξευτελισμού χειραγώγηση του τύπου επιχειρεί, αυτή την εποχή, η ΟΠ..."

ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ BLOG ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ OPEN ID ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Περί ανταρτών - Άρθρο του Νίκου Πανταζή

Στο Χαλάνδρι όπως και σε άλλους Δήμους πανελλαδικά, παρουσιάστηκαν κατά καιρούς σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, διασπαστικές κινήσεις για τις οποίες έχουμε όλοι όσοι πρωταγωνιστήσαμε ευθύνες ανεξάρτητα από τις αιτίες. Αυτές οι διασπάσεις δεν αφορούσαν ποτέ ιδεολογικές διαφοροποιήσεις αλλά προσωπικές επιλογές. Πέρκιζας- Παττακός, Παττακός-Γυφτόπουλος, Νταβίας- Γυφτόπουλος, Πανταζής-Ανδρεόπουλος. Πάντα όμως στις βουλευτικές εκλογές όλοι μαζί δίναμε την μάχη συσπειρωμένοι στις οργανώσεις μας. Δεν υπάρχει συνεπώς σήμερα στο Χαλάνδρι στέλεχος που να ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση που να μην υπήρξε κάποιο διάστημα αντάρτης, ακόμη και ο κύριος Ανδρεόπουλος που πήγε με τον Γυφτόπουλο κόντρα στην επίσημη επιλογή του Παττακού που έγινε με ανοικτή ψηφοφορία των μελών της οργάνωσης. Συνεπώς αν κάποιος σήμερα θέλει να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ να ξαναπάρει τον Δήμο , θα πρέπει να ξεχάσει τα πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης και να σκεφτεί ποιος μπορεί να συνενώσει όλα αυτά τα πρόσωπα ενάντια Συντήρηση που εκπροσωπήθηκε από την Ζαφειρόπουλο και συνεχίζει τώρα με τον Κουράση. Ποιος μπορεί να εξασφαλίσει την συμμαχία ή την ανοχή των άλλων πολιτικών δυνάμεων, ποιος μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη συντηρητικών ψηφοφόρων που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και πρέπει να ξαναγυρίσουν κοντά μας. Η αξιωματική αντιπολίτευση που όφειλε να έχει ηγετικό ρόλο, πέρα από τα πρόσωπα και τις ικανότητες τους δεν έχει ενιαία γραμμή, είναι αδύναμη να αντισταθεί αντιδρά χλιαρά και απρογραμμάτιστα, χωρίς συντονισμό με τις άλλες δυνάμεις. Ο Διορισμένος Ανδρεόπουλος, δεν έχει την στήριξη της τοπικής οργάνωσης είναι απαξιωμένος στην τοπική κοινωνία που απεχθάνεται όσους προχωράνε επειδή έχουν «τον μπάρμπα από τη Κορώνη» και πολύ σύντομα θα τον εγκαταλείψουν και εκείνοι που για τα προσωπικά τους συμφέροντα λόγω εφορίας τον στήριζαν μέχρι σήμερα. Έτσι αναπόφευκτα την λύση θα την δώσει η παράταξη Χαλάνδρι –Αναγέννηση και ο

Νίκος Πανταζής.