Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλάνδρι, 24/12/2010

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 22906





ΠΡΟΣ: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για ορκωμοσία.
Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 1213/2010 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτοπούλου 2, 1ος όροφος) στις 29 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, ώστε σε δημόσια συνεδρίαση, να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 52 του Ν. 3852/2010 ορκωμοσία.




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ

Χαλάνδρι, 24 Δεκεμβρίου 2010


Σε μια μελωδική, σαγηνευτική και μοναδική βραδιά, με τη χριστουγεννιάτικη αύρα να πλανάται πάνω από τη σκηνή, η Φιλαρμονική μάγεψε τους παρευρισκόμενους στο θέατρο του Κέντρου Τεχνών, παρουσιάζοντας ένα καταπληκτικό «Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο», το οποίο ο δήμαρχος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και οι υπεύθυνοι του νομικού προσώπου φιλοδοξούν να αποτελέσει έναν καινοτόμο πολιτιστικό θεσμό για την πόλη μας.


Τα διάσημα συμφωνικά έργα των ανεπανάληπτων κλασικών συνθετών καθήλωσαν το κοινό, που αντάμειψε τους συντελεστές της εκδήλωσης με ένα παρατεταμένο, θερμό χειροκρότημα!

Ο μαέστρος, αρχιμουσικός Γιώργος Καλαϊτζής κατεύθυνε με αριστουργηματικό τρόπο την πολυμελή ορχήστρα, ενώ οι σολίστες Διονύσης Ρούσσος (σαξόφωνο άλτο) και Αναστασία Παπαδοπούλου (ξυλόφωνο) απέδειξαν για μια ακόμη φορά το ξεχωριστό τους ταλέντο. Αλλά και ολόκληρη η ορχήστρα εκτέλεσε άψογα τα κομμάτια, την ώρα που το εντυπωσιακό σκηνικό με τις συχνές αλλαγές στα χρώματα στο φόντο αλλά και ο προτζέκτορας με τις εικόνες από τον Δούναβη θάμπωναν τους προσκεκλημένους. Ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια απέσπασε και το πενταμελές μουσικό σύνολο που συντρόφευσε στη διάρκεια του διαλείμματος το κοινό με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες.

Ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Ζαφειρόπουλος σε σύντομη αναφορά του σχολίασε με ικανοποίηση τις συστηματικές προσπάθειες μαέστρου και μουσικών για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους εκάστοτε προέδρους, αντιπροέδρους και μέλη του νομικού προσώπου που συνέβαλαν καθοριστικά στη σημερινή εικόνα της Φιλαρμονικής.

Ο πρόεδρος της τελευταίας Αρης Νόμπελης επαίνεσε τον μαέστρο, τους σολίστες και τους μουσικούς και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να τους αφήσει απερίσπαστους να δουλέψουν, ενώ συνέκρινε τον αρχιμουσικό κ. Καλαϊτζή με τον διακεκριμένο μαέστρο Ζορζ Πρετρ, αφού και οι δύο, όπως είπε, χαρακτηρίζονται από την ευλαβική αφοσίωσή τους στη μουσική και τον αδιαπραγμάτευτο επαγγελματισμό τους.

Το τέλος της εκδήλωσης βρήκε τους παρευρισκόμενους να… απαιτούν να επαναληφθεί τη νέα χρονιά και το νέο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κουράση να υπόσχεται ότι θα ξαναζήσουν τις ίδιες υπέροχες εμπειρίες !!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

210 6860730, 210 6860740

www.halandri.gr

email: press@halandri.gr



Χαλάνδρι, 24 Δεκεμβρίου 2010







Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος σας προσκαλεί στα αποκαλυπτήρια του μνημείου των πεσόντων της εξόδου του Μεσολογγίου την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 17:30 στην οδό Κολοκοτρώνη και Γρ. Γυφτοπούλου (πρώην Μεσολογγίου).



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ