Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ: "

ΓΕΡΟΙ ..........


Μου πήρε το καφάσιιιιιιιι! Δώσε πίσω το καφάσιιιιιιιι!!!!!

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΒΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ανακοινώνει τα παρακάτω:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Δελτίο Τύπου

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» έως τώρα έχει αποδείξει έμπρακτα ότι λειτούργει με γνώμονα το σεβασμό, την πολιτική ευπρέπεια, και την διαλλακτικότητα προς όλους. Τίμα τις συμφωνίες στις οποίες προσχωρεί και δεν παλινδρομεί κατά το δοκούν.

Φαίνεται όμως, ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά ως πολιτική επιλογή, εκλαμβάνεται από κάποιους ως έλλειψη δυναμισμού. Ως προς αυτό, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι τον βολεύει. Προξενεί όμως ιδιαίτερο προβληματισμό το γεγονός ότι στη χθεσινή 14-10-2010, διαπαραταξιακή συνεδρίαση των συνδυασμών στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης «Φλύα», το μέχρι τώρα κλίμα κατανόησης και συναίνεσης καταλείφθηκε με υπαιτιότητα του εκπροσώπου του συνδυασμού ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Αναντίρρητα, κάθε παράταξη οφείλει να διαπραγματεύεται για να διασφαλίσει τα δικαιώματα της. Όμως σε καμιά περίπτωση, και κατ’ ουδένα τρόπο γίνονται ανεκτές συμπεριφορές που θίγουν υπολήψεις και προσβάλουν προσωπικότητες. Οι υπαινιγμοί, τα «ινουέντος», οι ισχυρισμοί περί κρυφών υποστηρίξεων ή συναλλαγών, που εκτοξεύτηκαν προς την εκπρόσωπο του συνδυασμού «ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», είναι τουλάχιστον αστείοι και δεν αντέχουν σε περαιτέρω σχολιασμό. Αν μερικοί πιστεύουν ότι κατ΄αυτό τον τρόπο αποκτούν κάποιο προεκλογικό πλεονέκτημα, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Αν οι συγκεκριμένες συμπεριφορές, είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα για το πώς ο συνδυασμός ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ αντιλαμβάνεται τις έννοιες του διαλόγου και του πολιτικού πολιτισμού, τότε λυπούμαστε.

Πιστεύουμε ότι οι εν λόγο πρακτικές δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο του συνδυασμού και ότι αποτελούν μεμονωμένη επιλογή του εκπροσώπου του. Γι’ αυτό και καλούμε τον επικεφαλής του συνδυασμού ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ επιδεικνύοντας την πολιτική του ευαισθησία, να τις στηλιτεύσει, όπως άλλωστε αρμόζει στη περίσταση,

Χαλάνδρι 15, Οκτωβρίου 2010

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου

Νικόλαος Σιαπέρας

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ πρ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΥΡΟ ΛΙΑΝΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ!!!!

Από τα γραφεία μας πέρασε ο Σταύρος Λιανός και μας ζήτησε να ανακοινώσουμε την απόφασή του
να δηλώσει δημόσια την πολ
ιτική του υποστήριξη στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Πανταζή!


ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ;;; ΑΦΙΣΑ ΠΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ;;;





ΓΕΡΟΣ 1:ΑΛΕΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ;

ΓΕΡΟΣ 2: ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΛΩΝΑΔΕΣ;

ΜΑΤ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!


Αν θυμάμαι καλά η προηγούμενη φορά που μπήκαν ένστολοι στον ιερό βράχο ήταν το 1941 αλλά τα SS δεν πρέπει να έκαναν χρήση όπλων. Επίσης αν δεν με απατά η μνήμη μου χρήση οπλισμού στον ιερό βράχο πρέπει να έχει γίνει τελευταία φορά στην Τουρκοκρατία. 
Πώς θα σταματήσει αυτή η κατρακύλα που ζούμε άραγε;;;;



Η .... ακούραστη

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "ΦΛΥΟΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ" ΒΙΒΗ ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ