Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΟΥ π. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΤΑΚΟΥ!


Χαλάνδρι, 6/8/2010

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Κώστας Παττακός, δήλωσε τα εξής:

«Είναι ώρες ευθύνης για όλους. Απαιτούνται πρωτοβουλίες ενότητας στην Κοινωνία. Απαιτούνται κοινωνικές συμμαχίες, όλων των δημιουργικών δυνάμεων της Πόλης. Απαιτείται η κινητοποίηση και η συμμετοχή των πολιτών ανεξάρτητα από κομματικές εντάξεις και πολιτικές προτιμήσεις, με σεβασμό στην άλλη άποψη.


Στη νέα αρχιτεκτονική του Κράτους, με ισχυρούς Δήμους και Περιφέρειες, χρειάζεται όραμα και σχέδιο, πείρα και γνώση.


Το Χαλάνδρι, με μεγάλη παράδοση στην πρωτοπορία των αγώνων, των σύγχρονων ιδεών, και των καινοτόμων δράσεων στην Αυτοδιοίκηση, μπορεί να πετύχει τους μεγάλους στόχους. Εγγύηση είναι ο πλούτος των ιδεών, η δημιουργικότητα και η διάθεση προσφοράς του ανθρώπινου δυναμικού της Πόλης.


Το Χαλάνδρι, δεν χρειάζεται «κομματικές σφραγίδες», για να επιβληθούν στην Ανοικτή Κοινωνία των Πολιτών που όλοι υπερασπιζόμαστε.

Χρειάζεται πρόσωπα με τη «σφραγίδα της Κοινωνίας», που μπορούν να οδηγήσουν την Πόλη μπροστά. Άλλωστε οι Χαλανδραίοι, γνωρίζουν τα πρόσωπα και τις συλλογικότητες που εκφράζουν την προοδευτική και σύγχρονη Αυτοδιοικητική αντίληψη, μέσα από τη μεγάλη αλλαγή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. Με κοινωνική ευαισθησία. Με τον άνθρωπο δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Με το βλέμμα στη νέα γενιά και τις ανάγκες της για ένα καλύτερο αύριo.»

Απίστευτο σκηνικό με Σόμπολο

ΟΜΟΦΩΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΡΑΣΗ - ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ … ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ!

Σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πηγές μας η Ρηγίλλης δεν φαίνεται να πολυσυμφωνεί με την ομόφωνη επιλογή του δημάρχου κου Ζαφειρόπουλου και των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας του δήμου, να δώσουν το δικό τους χρίσμα στον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κο Γ. Κουράση.

Η Ρηγίλλης δείχνει ενοχλημένη από την επιλογή Ζαφειρόπουλου να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του, σε έναν δήμο που τον είχαν στην στήλη των δήμων που – εύκολα ή δύσκολα – θα κέρδιζαν.

Η ενόχληση αυτή έγινε μεγαλύτερη από την σπουδή της δημοτικής ομάδας να επιλέξει τον επόμενο αρχηγό – εν προκειμένω τον κο Κουράση – και να προκαταλάβει (όπως εκείνοι θεωρούν) τα ανώτερα όργανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Θίχτηκε το STATUS της γραφειοκρατίας …).

Σήμερα αναμένεται εντυπωσιακή κίνηση από την πλευρά των τοπικών στελεχών της ΝΔ: Επιστολή ομόθυμης στήριξης στο πρόσωπο του Γιώργου Κουράση από τον δήμαρχο κο Ζαφειρόπουλο, όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, τα μέλη του συνδυασμού και τα προεδρεία των τοπικών κομματικών οργανώσεων αποστέλλεται προς την Ρηγίλλης και τους βουλευτές β Αθήνας του κόμματος ζητώντας τους να επικυρώσουν την απόφασή της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Για να δούμε τι θα δούμε ….

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑ!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ - ΜΑ ΠΟΛΛΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!!!